Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar gunaydiiinnn. Dun aksama kadar evde temizlik harekati vardi malum koca olmayinca kendimi temizlige verdim. Gerci iyi oldu heryer mis gibi gorunuyor. Uzun zamandir bu kadar derin temizlik yapmamistim. Bi dolaplarimi soyle bosaltip yerlestiremedim onuda kismetse bugun yaparim. Sonra anneme gittim misafirleri vardi bi postada orda calistim. Eve geldigimde saat 1 olmustu tabi anca uyandim. Ustumden kamyon gecmis gibi hissediyorum valla.
Simdilik hepiniz opuldunuz. Guzel bi pazar gunu gecirin :1:

Kizlar gunaydiiinnn. Dun aksama kadar evde temizlik harekati vardi malum koca olmayinca kendimi temizlige verdim. Gerci iyi oldu heryer mis gibi gorunuyor. Uzun zamandir bu kadar derin temizlik yapmamistim. Bi dolaplarimi soyle bosaltip yerlestiremedim onuda kismetse bugun yaparim. Sonra anneme gittim misafirleri vardi bi postada orda calistim. Eve geldigimde saat 1 olmustu tabi anca uyandim. Ustumden kamyon gecmis gibi hissediyorum valla.
Haftasonu sen de benin gibi dinlenmemiş olarak pazartesiye başlayacaksın anlaşılan :27::27:

Günaydın kuzular haftasonu kimseler uğramamış marmelatımdan başka..
Dün misafirlerim geldi revani, kuru dolma, kakaolu ıslak kurabiye ve patatesli börek yapmıştım. Bir orduya yetecek kadar olmuş hepsi kaldı :2: bugün de erkenden kalktım arkadaşın gününe revani yaptım(ev sahibi birşey yapmıyor herkes bir çeşit yapıyor) yarına da kalan kurabiyeleri ve rosechinanın verdiği keki yapayım diyorum. Bir de geleneksel mısır patlatirim27::27:
Marmelat canım gelecek diye diye getireceksin sonunda haaaaa. Birak gelmesin napcan yaa :1::1:
Tünaydın kızlar
Maaşallah canım hepsi güzel olmuştur eminim ellerine sağlık:))
Bende dün temizlik yaptım öldüm bel ağrısından sonra duş aldım veyattım saat 2 olmuştu ... E kocişim bu hafta gececi olunca temizlik bu saatlerde oluo maalesef:(
Kızlarrrrr yardım edin kayınvalideler kahvaltıya gelicekler ya ne yapıyım değişik bişeyler ????
Ben krep,sucuklu omlet yapmayı düşünüyorum başka neler yapabilirim ????

Canım yoksaaaaa hadi inşallah. Ya ;)

Canım hamilemisin ozaman :))))))
??
Kizlar gebelik testi yapmdm yanlış anlaslmasn ovulasyon testinde deniyim dedim oda silik çıktı ama ztn yumurtlma zamanlrndada silik cikiyordu hamile degilm bnce aksine ovu.testi lh i olcuyo ya gebelk vsrsa lh yukseliomus ozmn cizgiler cok koyu olurmuş. Bnmki silikti yani

Kızlar çok kötü midem bulanıyor çok halsizim kalkamıyorum yerimden:-(

benimde reglim çok geçti endişeliyim şahsen :(( 6 sında olmam gerekiyordu en geç 9 unda ....ama hala olmadım :(

Canım gebelik testi yapmıştım

Cnm yanlis anldn ben ovulasyon testi yaptim belki orda cikar diye cunku ovulsyn daha hassas bazilri ovu testyle ogrenmis ama silik cikti oda degilm hamile fln.. cuma gebelk testi yaptim negatif çıktı bat bugün dün bikac damla kan geldi şuan bise yok

Arkadaslar ben ayın 17 sini bekleyemedim ve bu aksam gebelik testi yaptım.ilk 10 dk tek cizgiydi.on dakikkadan sonra gözle görülmesi bir hayli zor olan bir gölge belirdi.doğruluk payı varmı acaba.ışığa doğru tuttugumda bile zor görünüyor.ayrıca gebelik belirtilerim de var.mide kaynamasi vesurekli mide kazınması açlık.offff yardımcı olurmusunuz.yarın sabah tekrar testmi yapsam acaba yoksa bat ımı beklemeliyim. :(

Batı bekle öyle yap testi

Günaydın kızlar pazar pazar kimse yoktur tabi :)) dün 3-4 damla kan vardi camasrimda. Şuan adet olckmism gbi kasilmalr var sürekli lavaboya gidiorum :))))) bekleynce olmuyo demek:9:

gelmez inşallah o kırmızı

Günaydın kuzular haftasonu kimseler uğramamış marmelatımdan başka..
Dün misafirlerim geldi revani, kuru dolma, kakaolu ıslak kurabiye ve patatesli börek yapmıştım. Bir orduya yetecek kadar olmuş hepsi kaldı :2: bugün de erkenden kalktım arkadaşın gününe revani yaptım(ev sahibi birşey yapmıyor herkes bir çeşit yapıyor) yarına da kalan kurabiyeleri ve rosechinanın verdiği keki yapayım diyorum. Bir de geleneksel mısır patlatirim27::27:
Marmelat canım gelecek diye diye getireceksin sonunda haaaaa. Birak gelmesin napcan yaa :1::1:

oo hamarat bacım ellerine sağlık
senind eeline sağlık temizlik insanın ruhunuda arındırıyor:)
Kizlar ovulasyon testi silik cikmaya devam eder mi adet günü çizgi çıkmaması gerekmezmi

Canım bence hamilesin sen hala gelmediyse kırmızın yarın sabah hemen bir test yap derim:)

Batı bekle öyle yap testi

gelmez inşallah o kırmızı

oo hamarat bacım ellerine sağlık

senind eeline sağlık temizlik insanın ruhunuda arındırıyor:)

Canım bence hamilesin sen hala gelmediyse kırmızın yarın sabah hemen bir test yap derim:)
Tatlım gebelk testinde bakmdm ovu test nde baktm. Oda silik cikti normalde daha koyu cikmasi gerekmzmi bilmiorumki eflalim sen bilionmu ovu testnde hamileliği

Cnm yanlis anldn ben ovulasyon testi yaptim belki orda cikar diye cunku ovulsyn daha hassas bazilri ovu testyle ogrenmis ama silik cikti oda degilm hamile fln.. cuma gebelk testi yaptim negatif çıktı bat bugün dün bikac damla kan geldi şuan bise yok
Hımmmm anladım canım ben hiç yapmadım ovülasyon testi olsun bekle bakalım belki hamilesindir yerleşme kamalarıda olabilir. Herzaman bir umut vardır kuzum :)))

Back
X