- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Merhaba öncelikle burada bulunan herkesin tez zamanda hayaline kavuşmasını diliyorum aynı benim gibi ,beklemek çok zor. 25 yaşımı bitirmek üzereyim canım ve 6 aydır uğraşıyoruz aralığpa kaldım artık 7 aralık ta hastalancam inşallah bu ay tutar.
smin insallah hepimizinkini kabul etsin... Kendime cuma gunu duaterapi yapicam...Allah kabul etsin kuzum rabbim dualarını kabul etsin
smin insallah hepimizinkini kabul etsin... Kendime cuma gunu duaterapi yapicam...
Kafayi rahatlatmak lazim arada...duaterapi ney
benim de batım 19 kasım tam 1 hafta var inş. adet olmam ve çift çizgiyi bende görürüm 7. ayımız bu ay
valla akşam bende kaşığı dayadım burnuna ama su içmem lazımdı dedi üzerine iç hadi dedim ya tadı kötü die ağlanmaya başladı kaynatıp suyunuda içirebilrim o daha kötü kokar sen bilirsin nefes almadan iç işte dedim içirdim
herşey bebek için
inşallah bu ay denk gelir kuzum ekliyorum senide
Allah kabul etsin kuzum rabbim dualarını kabul etsin inşallah.
kendi adıma iyiyim sen nasılsın canım
Alo alo sesim geliyor mu
iyiyim canım bende çok şükür ne olsun bekleyişlere dewam hayırlısıyla 9 ay kırmızıları istemiyoruzzz
Kızlar nasılsınız bakayım
kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın.
topik bugün çok sessiz nerdesiniz kızlar heeeeeeyyyyyy
Merhaba arkadaslar ben ilk defa msj atıyorm . Genelik belirtileri bi ay olmadan olabilir mi? Biz ilk defa bu ay denedk ama gariplkler oluuo gibi ama bilemedm de 19 -20 kasım adet günm
Merhaba arkadaslar ben ilk defa msj atıyorm . Genelik belirtileri bi ay olmadan olabilir mi? Biz ilk defa bu ay denedk ama gariplkler oluuo gibi ama bilemedm de 19 -20 kasım adet günm
. Çok tesekkürler arkadaslar aslında çok umutlu değil gibiym ama meraktan da catlıyormbelirti olduğu gibi olmayabilirde canım. herkesde farklıdır ama son zamanlarda ben bütün arkadaslarımdan ani gebelik haberi aldım belirti yaşamadan hamile kaldılar sanırım mevsimle alakalı buda.
bu arada hoşgeldin inşallah seninledir bebeğin
. Çok tesekkürler arkadaslar aslında çok umutlu değil gibiym ama meraktan da catlıyorm
belirti olduğu gibi olmayabilirde canım. herkesde farklıdır ama son zamanlarda ben bütün arkadaslarımdan ani gebelik haberi aldım belirti yaşamadan hamile kaldılar sanırım mevsimle alakalı buda.
bu arada hoşgeldin inşallah seninledir bebeğin
. Aynen öyle canım işte bakalım bu ay olmazsa takip etcm bi test varmış sanrm onu alsammı diyorm doktora gttm hiç sorunn yok dedi neyseki dediğim gibi daha bu ay basladık o yumurtladgını gösteren test mitdi gerek var mı almama. Çok tesekkürler arkadaslar aslında çok umutlu değil gibiym ama meraktan da catlıyorm
Cok sağol cnm heyecanlıyım çokMerhaba arkadaslar ben ilk defa msj atıyorm . Genelik belirtileri bi ay olmadan olabilir mi? Biz ilk defa bu ay denedk ama gariplkler oluuo gibi ama bilemedm de 19 -20 kasım adet günm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?