Kizlar sizi bu gecelik yanliz birakiyorum. Hepinizi opuyorum. Malum bu aksam yum yum aksami. Hepinize kooocaaamaan opucukler...
Evettt bende örtmenim...ben bransciyim sen ?
Bu arada....BAT: 12 Ekim. Bu ay ilk deneme ayımız.. ve 27 yaşındayım
Oleeeyyy bir sürüde meslektaş var ya bundan iyisi can sağlığı
canım yanlıs yazdın galıba batın 12 ekım yazmıssın
sendemı öğretmensn cnm :)
evet bende öğretmenim
Pardon yaaa o Sattı.BAT: 14-16 Kasım
Ya kizlar bana test yapma bekle dediniz ama bir an bile aklimdan cikmioallah'im sabir ver...
Ben de katılabilr miyimadetıne kac gun var cnm
adetıne kac gun var cnm
öğretmen topiği oldu resmen :))
bazen satlar batlar karısıyo.. yenı mı ıstemeye basladınz bebek
Canim yazmistim aslinda benim normalde 26 gunde bir olur ama klomen kullandigim ilk ay 28 gun sonra oldu .. Bu ayda klomen kullandim bugunde 26. Gundu iste yarin 27 sora 28 :) test yapim dedim ama sonrada bekle dedi herkes ama olucem meraktan yaaa
Canim yazmistim aslinda benim normalde 26 gunde bir olur ama klomen kullandigim ilk ay 28 gun sonra oldu .. Bu ayda klomen kullandim bugunde 26. Gundu iste yarin 27 sora 28 :) test yapim dedim ama sonrada bekle dedi herkes ama olucem meraktan yaaa
aslında ara ara aklıma geliyordu ama bir türlü emin olamıyordum ama bi cesaret eşiminde ısrarıyla olsun dedik. artık bir bıcırığın eksikliğini hissetmeye başladık :)
için rahat edecekse bekleme yap. ama olumlu yada olumsuz sonuca hazırla kendini
Ben de katılabilr miyimilk defa deniorz bu ay ümitli değilim nedense ama ilk ay oldgndan asırı heyecanlıym adetime bi hafta kaldı pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?