Canım anladım ben durumu ama senin de anlattığın gibi durum biraz karışık, o yüzden biraz daha bekle sen, keseyi sonra görmeye git ve bir başka doktora git bence..
Arkdslr sizinde basnzi agrttm ama ksra bakmyin canm benim evde test yaptm 2.cizgyi silik bi seklde gordm kana gittim dr yok dedi dollenmemnn uzernden 12gun gececkmis benm gittigmde 8.gundu benmde belim kasigim da var belirti ayrca atesimde ii gidiyo dusme yok yani ondan dolayi huzurszm
canım daha önce internetten okudum yine vücut kendini hamileliğe hazırlıomuş adette böle değişimler olduğunda bilmiyorum ama dış gbelikten çok korkuyorum annemle konuşuyoruz annemde dış gebelik olsa ağrıdan duramazsın dio ama benim ara ara günde en fazla 3 yada 4 defa 1 2 dk süren kasık ağrılarım oluo oda şiddetli değil bide gaz sıkıntısı yaşıorm oda aceba geceleri süt içtiğim için mi bilemiyoyorum
Öyle düşünme bakalım canım, inşallah sorunsuz bir gebelik olur senin ki. Az bekle başka bir doktora gidersin..
amin inşallah canım bide bişey daha sorim dış gebelik olsa yine ultrasona ilk baktığında görünürmüydü bi bilginiz var mı?
Açıkçası emin değilim ben bu konuda canım, ama sen biraz daha bekle, beklemek zor ama allah sabrını verir, bol dua et bekle bakalım inşallah sorunsuzca sonuca ulaşırsın..
dedğin gibi bol bol dua ediom ama beklemek çok sanclı bide ultrasonda kese nezamn görünür benim 2 hafta olduğu için görünmediğini söyledi bişey daha yaaa ben kendimi hamile gibi hissediom
İnşallah öyledir canım :) sen gönlünü ferah tutmaya çalış.
Döllenmeye göre değişiyor canım sanırım o süre, o yüzden herkeste değişken, yani atıyorum adet tarihine göre hesaplandığında 6. haftadır da döllenmeye göre kiminin 4 kiminin 3 tür, bu durumda 4 olan önce görülür normal olarak.
Yani o yüzden kıyaslamak çok doğru da olmuyor, bazısı da geç görünüyor..
Doktora göre 2 haftaysa eğer çok yeni daha, o yüzden bekle canımmm..
Sevgicim bence değerin hemen keseyi görecek kadar değil. Birkaç gün sonra tekrardan git emin ol gözükecektir çünkü maşallah değerin çok güzelçok teşekkür ederim canımmm
Evet canım sana demiştimCanm banami dedn
su canım sende yap bi test çatlatma bizi bak ayın 2 si oldu :)))
Kızlar eşime sipariş ettim birazdan yaparım ama ben de sentimental gibi kalbim kadar temiz sayfayı göreceğim gibime geliyor nedenseSuuuu kizim hala test yapmadinmi? İki gunmu oldu senin??? Ayyy insallah yeni yilin ilk bebis haberini sen verirsin bize...
Kızlar eşime sipariş ettim birazdan yaparım ama ben de sentimental gibi kalbim kadar temiz sayfayı göreceğim gibime geliyor nedenseBenden bir yol olmaz ben size söylimm
İnşallahh canım sağolasınnnnİnşallah güzel haberlerle dönersin canım..
Canm benm cok tsk ederm dilegn icn ins bebisi gorrz isteyen herkese nasip olsn inann hepinize cokdua edyrm 12gun sonra 4.yilimiza giricz ins nasip olr
İnşallahh canım sağolasınnnn
Ayy ne güzel olur yıldönümüzüne bebişle girmek
Kızlar eşime sipariş ettim birazdan yaparım ama ben de sentimental gibi kalbim kadar temiz sayfayı göreceğim gibime geliyor nedenseBenden bir yol olmaz ben size söylimm
merhaba arkadaşlar ben ayın 27 da gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı çok beklediğim ve istediğim bişey olduğu için inanamadım ertesi gün tekrar yaptım ondada çift çizgi çıktı ayın 30 dada doktora gittim ultrasona gönderdi keseyi göremediğini söledi bende varmı yok mu dedim oda şüpheli dedi ve kan testine gönderdi ordada beta hcg sonucu 1020 çıktı doktor gebelik yeni anca 2 haftalıktır dedi ondan göremedik dedi 2 hafta sonra tetrar gel dedi sağlık ocağındaki doktorumuzada gittik doktor hamile olmayabilirsin değerin düşük dedi benim içim içimi yiyo aceba dış gebelik olablirmi deneiyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdidden teşekkürler...
gelin yoldaslar gelin kaderdaslar sarılıp aglaşalım yine yek çizgi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?