Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım anladım ben durumu ama senin de anlattığın gibi durum biraz karışık, o yüzden biraz daha bekle sen, keseyi sonra görmeye git ve bir başka doktora git bence..

canım daha önce internetten okudum yine vücut kendini hamileliğe hazırlıomuş adette böle değişimler olduğunda bilmiyorum ama dış gbelikten çok korkuyorum annemle konuşuyoruz annemde dış gebelik olsa ağrıdan duramazsın dio ama benim ara ara günde en fazla 3 yada 4 defa 1 2 dk süren kasık ağrılarım oluo oda şiddetli değil bide gaz sıkıntısı yaşıorm oda aceba geceleri süt içtiğim için mi bilemiyoyorum

Doğru canım daha senin adet günün geçmeden test yaptığın için daha erken. sen stres yapma Cnm çok etkiliyor dinlenmene bak )

Öyle düşünme bakalım canım, inşallah sorunsuz bir gebelik olur senin ki. Az bekle başka bir doktora gidersin..

amin inşallah canım bide bişey daha sorim dış gebelik olsa yine ultrasona ilk baktığında görünürmüydü bi bilginiz var mı?

Açıkçası emin değilim ben bu konuda canım, ama sen biraz daha bekle, beklemek zor ama allah sabrını verir, bol dua et bekle bakalım inşallah sorunsuzca sonuca ulaşırsın..

Açıkçası emin değilim ben bu konuda canım, ama sen biraz daha bekle, beklemek zor ama allah sabrını verir, bol dua et bekle bakalım inşallah sorunsuzca sonuca ulaşırsın..

dedğin gibi bol bol dua ediom ama beklemek çok sanclı bide ultrasonda kese nezamn görünür benim 2 hafta olduğu için görünmediğini söyledi bişey daha yaaa ben kendimi hamile gibi hissediom

dedğin gibi bol bol dua ediom ama beklemek çok sanclı bide ultrasonda kese nezamn görünür benim 2 hafta olduğu için görünmediğini söyledi bişey daha yaaa ben kendimi hamile gibi hissediom

İnşallah öyledir canım :) sen gönlünü ferah tutmaya çalış.

Döllenmeye göre değişiyor canım sanırım o süre, o yüzden herkeste değişken, yani atıyorum adet tarihine göre hesaplandığında 6. haftadır da döllenmeye göre kiminin 4 kiminin 3 tür, bu durumda 4 olan önce görülür normal olarak.
Yani o yüzden kıyaslamak çok doğru da olmuyor, bazısı da geç görünüyor..
Doktora göre 2 haftaysa eğer çok yeni daha, o yüzden bekle canımmm..

çok teşekkür ederim canımmm

çok teşekkür ederim canımmm
Sevgicim bence değerin hemen keseyi görecek kadar değil. Birkaç gün sonra tekrardan git emin ol gözükecektir çünkü maşallah değerin çok güzel :16.

Canm banami dedn
Evet canım sana demiştim Ya bak sen iki seçeneğe de hazırlıklı ol..
1. Kan değeri negatif çıkıp sonradan yükselen ve hamile olduğunu öğrenenler var..
2. İdrar pozitif çıkıp, kanda negatifi görüp hamile olmayanlar da var..
Dilerim ki seninki hamile olduğu halde kanda negatif çıkanlardansındır

su canım sende yap bi test çatlatma bizi bak ayın 2 si oldu :)))

Suuuu kizim hala test yapmadinmi? İki gunmu oldu senin??? Ayyy insallah yeni yilin ilk bebis haberini sen verirsin bize...
Kızlar eşime sipariş ettim birazdan yaparım ama ben de sentimental gibi kalbim kadar temiz sayfayı göreceğim gibime geliyor nedense Benden bir yol olmaz ben size söylimm

Kızlar eşime sipariş ettim birazdan yaparım ama ben de sentimental gibi kalbim kadar temiz sayfayı göreceğim gibime geliyor nedense Benden bir yol olmaz ben size söylimm

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım..

Canm benm cok tsk ederm dilegn icn ins bebisi gorrz isteyen herkese nasip olsn inann hepinize cokdua edyrm 12gun sonra 4.yilimiza giricz ins nasip olr

İnşallahh canım sağolasınnnn

Ayy ne güzel olur yıldönümüzüne bebişle girmek

Hemde ne guzel olur valla deyme keyfimize olur:))neyseki esim cook anlayisli sorun etmiyo cocugu nasibimizde varsa olur dio

Ayyy Ayyy heyecan yaptim... İnsallah guzel haberler verirsin canim... İnan cok isterim bunu duymak.

Canim için rahat olsun değerin çok güzel kese için erken ama Rabbim tamamına erdirsin lütfen stres yapma rahat olmak çok önemli hamileliğin keyfini çıkar inş.

canlar test yaptım bugün vee negatif bu bünye alıştı negatif görmeye herhalde 3 buçuk yıldır uğraşıyorum Rabbim daha fazla bekletmeden gönderir inş miniklerimizi

çok yoruldugumu hissediyorum çok zor çook hersey silbaştan başla yine umutlar kaygılar allahım sen bize kalbimize aklımıza ferahlık rahatlık ver amin.

gelin yoldaslar gelin kaderdaslar sarılıp aglaşalım yine yek çizgi maalesef

Aglayalim anasni satm:)))yok kiz aglamk yokk ablamn 12yil olmadi drlr olmz dedi ve simdi kizi 3 yasnda masallah unuttugu anda nasip oldu sanki ruyaydi dogmayana kadar inanamdk darsi hepimize:)))

Aglamaya ben basliyim onden ben bu ay hesaplama takvim tutma hicbisey yapmiyorum yok gun asiri yok bilmem ne...bunu takip ederken daha cok yoruluyorum. Aman is yapmayim aman onu kaldirmayim bunu tasimayim da demicem. Anlicağin saldim cayira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…