32. Günüm canım haftasonuna kadar gelir gibime geliyor nedense..
yok canım henüz gelen giden yok ama çok ağrım var durmadan lavabodayım gecede uyandım ağrımdan ama henüz hasta olmadım sadece olacak gibi hissediyorum.Sen test yapsana ya senin uzuyor muyduki 32 güne? hadi yap bir test lütfeeeeeeeeennnnnnGünaydın kizlar :)
Kana giden biri vardi hakkaten ne oldu acaba? ? Sentimental geldi mi kırmızılar senin?
Valla kizlar benim varsa da düşmüştür herhalde yaadün akşam kizlar hadi oyna oyna diye diye zip zip zıplattilar beni. O yüzden de kalmadı umudum yaa :14;
ben 2 aydır duphaston kullanıyorum dedim ya kist için su, o yüzden hep 27 ya da 28.gün adet oluyorum normalde 35 -36 günde birdim eski topicten hatırlarsın belki :) bu ay da duphaston vermişti bugün 29.günüm dün bekliyordum 30 güne uzarsa hiç acımam test yaparım vallayok canım henüz gelen giden yok ama çok ağrım var durmadan lavabodayım gecede uyandım ağrımdan ama henüz hasta olmadım sadece olacak gibi hissediyorum.Sen test yapsana ya senin uzuyor muyduki 32 güne? hadi yap bir test lütfeeeeeeeeennnnnn
Canım yaa aslında düzenliydi. Son üç adetim 29-42-30. Günler oldu. Eylülde ameliyat olmuştum ya, gecikme ondan ölebilir demişti doktor. Hiç belirtim de olmayınca sanırım yine bir gecikme diyorum. Hatta geçen çarşamba yoğun akintiyla leke geldiğinde yumurtlamiş bile olabilirim yani.. O yüzden test yapıp da üzülmek istemiyorum sentimentalim
Ben de diyecektim sen niye yapmıyorsun diye
Ben de diyecektim sen niye yapmıyorsun diyeinşallah gelmez canım var mı belirtin falan??
Inşallah gelmez canım gelmezse yarına bir test yaparsın artık :)
Testin varsa yapsana canım yaa ben yapardım olsa. Şimdi acabaa acabaa diye diye yoksa da geciktiriyoruz:2::2: duphaston düzenlemiş işte niye geciksın yoksa??
Matmazel canım ilgazın tadını çıkar
Valla kızlar gelen yok ama ara ara yokluyor gobegimin alt kısımları bir sağdan bir soldan. Ben sanırım geçen hafta çarşamba dediğim akıntıda yumurtladim..
Işte emin değilim maalesef.. Adetten bir hafta on gün sonra bir kanamam oldu, o zaman olmuştur diye düşünürken 25. Günde bir kanama akıntı daha oldu. Ve ben ilkinde yumurtlamişsam şu an hamile olabilirim fakat 25inde yumurtlamiş olursam sadece bir gecikme olur çünkü o akintidan bir gün sonra ilişki oldu sadece. Ara vermiştim o sıralarda.. Tutmuş olması imkansız.. Zaten sinirlilik halim başladı geliyor kesin..
Testin varsa yapsana canım yaa ben yapardım olsa. Şimdi acabaa acabaa diye diye yoksa da geciktiriyoruz:2::2: duphaston düzenlemiş işte niye geciksın yoksa??
Valla canım benim gergin melahat modum başladı. Kardeşime, eşime köpürüp duruyorum sanırım gelecek benimkiler.. Ya da gelmez bilmiyorum valla beklemedeyim hala.. Eşime dedim al diye almam dedi bakalım sabah gelirken alırsa sabah yaparım. Yoksa da umutlanmamiş okurum en azından..
Inşallah canım ama bende.birşey yok gibime gliyor hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?