Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım henüz gelen giden yok ama çok ağrım var durmadan lavabodayım gecede uyandım ağrımdan ama henüz hasta olmadım sadece olacak gibi hissediyorum.Sen test yapsana ya senin uzuyor muyduki 32 güne? hadi yap bir test lütfeeeeeeeeennnnnn

ben 2 aydır duphaston kullanıyorum dedim ya kist için su, o yüzden hep 27 ya da 28.gün adet oluyorum normalde 35 -36 günde birdim eski topicten hatırlarsın belki :) bu ay da duphaston vermişti bugün 29.günüm dün bekliyordum 30 güne uzarsa hiç acımam test yaparım valla

Canım yaa aslında düzenliydi. Son üç adetim 29-42-30. Günler oldu. Eylülde ameliyat olmuştum ya, gecikme ondan ölebilir demişti doktor. Hiç belirtim de olmayınca sanırım yine bir gecikme diyorum. Hatta geçen çarşamba yoğun akintiyla leke geldiğinde yumurtlamiş bile olabilirim yani.. O yüzden test yapıp da üzülmek istemiyorum sentimentalim

Ben de diyecektim sen niye yapmıyorsun diye inşallah gelmez canım var mı belirtin falan??

Valla kasıklarım ağrıyor ayaklarım da buz gibi olmamayı umut ederek adet olmayı bekliyorum ironik durumdayım yani :)

Suuu kuzu senin bat bugundu demii?? Ayy merak basti beni bak tatilde bile aklim sizde. yoktur insallah gelen giden... Test falan yapicakmisin? Meraktayiz valla

Yılın ilk gunünden herkese merhaba, suu ilk müjdemiz senden olsun bu yıl i̇nsallah sonra da diger bat i yaklaşan arkadaslardan i̇nsallah

Matmazel canım ilgazın tadını çıkar
Valla kızlar gelen yok ama ara ara yokluyor gobegimin alt kısımları bir sağdan bir soldan. Ben sanırım geçen hafta çarşamba dediğim akıntıda yumurtladim..

Ben hala hasta olmadım su, acaba bu duphaston adlı ilaç gecikme yapabiliyormu huylanmaya başladım.2 aydr kullanıyorum 28.gün adet oldum hep bugün 29.gün bitmek üzere ağrım çok ama gelen giden yok.Allahım nolur gelmesinnnnnnnnnnnn yarın akşama kadar sabretmeye kararlıyım

Matmazel canım ilgazın tadını çıkar
Valla kızlar gelen yok ama ara ara yokluyor gobegimin alt kısımları bir sağdan bir soldan. Ben sanırım geçen hafta çarşamba dediğim akıntıda yumurtladim..

Canım yumurtladıktan 14 gun sonra adet olunuyomus sen tahmın edıyosan yumurtlama gununu ona gore gecıkme var mı yok mu tahmın edebilirsin

Işte emin değilim maalesef.. Adetten bir hafta on gün sonra bir kanamam oldu, o zaman olmuştur diye düşünürken 25. Günde bir kanama akıntı daha oldu. Ve ben ilkinde yumurtlamişsam şu an hamile olabilirim fakat 25inde yumurtlamiş olursam sadece bir gecikme olur çünkü o akintidan bir gün sonra ilişki oldu sadece. Ara vermiştim o sıralarda.. Tutmuş olması imkansız.. Zaten sinirlilik halim başladı geliyor kesin..

kızlr nasılsnz.. herkesın yenı yılını kutluyorum ınsallah mutlu huzurlu bebıslı bır yıl olur bızım ıcın :)))) eşim beni rüyasında görmüşş :) hamileymişim:))) doğuma gırıyomus bana destek olmak ıcın bilinçaltı ıste

Testin varsa yapsana canım yaa ben yapardım olsa. Şimdi acabaa acabaa diye diye yoksa da geciktiriyoruz:2::2: duphaston düzenlemiş işte niye geciksın yoksa??

testim yok hazırda ,aylardır almadım hiç ,2 kere kimyasal gebelik yaşayıp düşük yapınca helak oldum çift çizgiyi görüp düşürmek çok fena.Çok ağlıyorum ozaman etkileniyorum,O yüzden test almıyodum.Akşam çıktım dayanamadım ama açık bi tane bile eczane bulamadım.Belki de sabah hasta uyanırım bakalım sen ne alemdesin?

Valla canım benim gergin melahat modum başladı. Kardeşime, eşime köpürüp duruyorum sanırım gelecek benimkiler.. Ya da gelmez bilmiyorum valla beklemedeyim hala.. Eşime dedim al diye almam dedi bakalım sabah gelirken alırsa sabah yaparım. Yoksa da umutlanmamiş okurum en azından..

Mrb kızlar ben biraz geç kutlayaldm ama malum yeni yıl telaşı... Hepimiz için yeni yıl kutlu mutlu huzurlu eğlenceli gülmeli kıkırdamalı sarılmalı eşli bebişli gelsin allahım herkesin tüm dileklerini kabul etsin kimseyi sevdiklerinden ayırmasın hatta sevilecek bebişler versin ) inşallah sucum ve dier batı gecmiş arkadaslar ilk bebiş haberlerini verrler bize )

Kizlr herkese gunaydn benim sonuc malesef negatif:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…