Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım kanamanın şiddeti nasıldı?? Lekelenme tarzında mı yoksa normal mi??

Kizlar bu supheler kirmizilar bizimle dalga ggecyr bak bendn demesi:))))

Ayy cnm çok ilginc gerckten dra gitsenee merak ettim bak

Günaydın canım,

Sen ilaç vs de kullanmadın neden oldu acaba ki, Allah Allah. Aklıma böyle üstüne görmeler falan geliyor ki inşallah öyledir, hayırlısı bakalım canım..

Yok canim hic ilac kullanmadim ben. Sadece pazartesi cok agrim oldugu icin apranax ictim ki ben bu ilaci senelerdir her adet doneminde icerim. Ustune gorme nasil bisey bilmiyorum sabahtan beri betten bakiyorum herjes farkli bisey soyluyor. (

Canım bence hemen bi doktora gitmelisin

Kizlar hastaneyi aradim ama benim muayene oldugum doktorun bugun ameliyati varmis. Baska doktorada gorunmek istemedim. Pazartesiye kadar beklicem mecburen. Cok utanarak diyorum ama kanamanin durumunu anlamak icin kurcsladim biraz bariz bi kanama var ama kirmizi degilde boyle hafif pembemsi. Offf bune simdi gercekten kafam karisti...

Canım kanamanın şiddeti nasıldı?? Lekelenme tarzında mı yoksa normal mi??
Canim adetim iki gun boyunca normaldi aslinda sonra birden pat diye kesildi hatta sasirdim bu kadar nasil kisa surer diye. Senelerdir benim adetim 3 gun olur 4. Gun hafif bi kanamayla biter bidahada olmaz oyle kanama falan. Esim bile bitti diyince saka yapiyorum zannetti. Dusun o bile farketti bi gariplik oldugunu.

Günaydın su ne alemdesin? merak ettim. Ben 1 ocak trenindeydim indim, 2 ocağa indim ,o ada olmadı 3 ocağa terfi ettim hala adet olmadım ama dün yaptığım test negatif çıktı.Bu sabah aynı testte çok derinde silik bir çizgi vardı ama en az 1 saat takip etmiştim dün yoktu sonradan çıkmış dikkate alıncak bir şey değil malesef. Aklım çok karıştı 3 aydır kist tedavisi için duphaston alıyodum ilk 2 ay hep 28.gün adet gördüm bugün 31 oldu.Ya bikaç gün içinde gelecek çünkü 10 güne kadar bekleme sınırı varmış bu ilacın.Bugün ilacı bıraktığımdan beri 7.günüm 3 gün daha sabretçem napayım.Ya da herzamanki gibi 21.günde yumurtladım ve hamile kaldım ama daha erken olduğu için testte çıkmıyo. Allahım inşallah ikincisidir...

IInsllh hamilesndr canm

Kizlar hayirli cumalar rabbim tum isteyenlere bebek nasip etsin insallah coook guzel bir duygu inanilmaz hele kalbi atiyorsa duygulanmamak elde degil... Insallah en kisa zamanda testler pozitif cikar ve karinlariniz bebekle dolarrrrrrrrrr hemde ikiz ucuz aminn

Canım değerin gayet güzel hiç endişelenme sen yine kan ver değerin artması önemli keseyide 4. haftadan önce göremezsin 4. haftada vajinal ultrasonla görülür, dış gebelikte sancı çok olur ve kasık ağrıların normal bebek yer yapıyor için rahat olsun bana güven sen
gelin yoldaslar gelin kaderdaslar sarılıp aglaşalım yine yek çizgi maalesef

Canım çok üzüldüm çok umutluydum ben Rabbim tez vakitte nasip etsin bebeğini sana

Canım inşallah sana da nasip olsun tez vakitte anne olmak
hemen test yap canım üstüne görme ihtimalin yüksek testde çıkar zaten varsa inşallah vardır bebek

Canım ya silik bile çıksa hamilesin bence hemen kan testi yaptır derim:))

Canim sen nerelerdesin cok merakettik seni. En son kanaman vardi sonra ses seda cikmadi bi daha...umarim iyisinizdir sende bebisinde. Esinle nasil oldun araniz duzeldimi??

Offf oylemi diyosun... En iyisi denemek ne kaybederimki demi ...

Kizlr 3 gün once test yaptm silik cikti kanda daha erkn cikmz dedi dr simdi yine yaptm maleseff tek cizgi cok net yani reglim 2gn sonra ben beklyrm kirmizlari bendeki belrtlr psikolojk galiba 20 aydr hic ugrasmyrdm bebk isiyle ne oldysa bu ay anlamdm kendmi

AAAA sen nerelerdesin, biz meraklardayız, anlatsana nasıl bebişin, sen nasılsın...

Canim sen nerelerdesin cok merakettik seni. En son kanaman vardi sonra ses seda cikmadi bi daha...umarim iyisinizdir sende bebisinde. Esinle nasil oldun araniz duzeldimi??

Offf oylemi diyosun... En iyisi denemek ne kaybederimki demi ...

evet canım zaten adet oldum diye o psikolojiyi attın üstünden öylesine yapıyormuş gibi yap testini için rahat etsin

Sentimental canım dilerim erken olduğu testte çıkmıyordur ama testin zaman geçtikten sonra çift çizgi olması çok da önemli değil.. Bir seferinde bende de olmuştu bir iki saat sonra bakınca çizgi vardı ama boşuna umutlandım adet olmuştum dilerim sende olmaz.. Bekleyelim bakalım benim de geçti işte hala yok..
Matmazel sen bir doktora görünsene.. Üstüne görme diye birşey aslında yok. Yerleşme kanaması kiminde fazla olduğu için adet sanıyor kendini. Yine kendimden örnek vereceğim ama benim normalde 5 gün adetim sürer, iki gün de lekelenmem olur ama bir keresinde bir gün falan oldu sonra lekelenme oldu ben tabi yine ümitlendim üstüne görme mi diye ama değilmiş
Hani kızlar umudunuzu kırmak istemiyorum ama umutlanip da hayal kırıklığına uğramak kadar kötüsü yok onun için anlatıyorum bunları..

Kizlr iyiki varsnz iyiki boyle sayflar varr hepimz bu duygularmzi suphelerimizi kimseye diyemyrz burasi insana baska bi guc veryo cunku ayni seyleri yasyrz ayni seyn ozlemni cekiyrz mevlam tez vakitte gonlumuzn muradini verr insllh

Kizlr iyiki varsnz iyiki boyle sayflar varr hepimz bu duygularmzi suphelerimizi kimseye diyemyrz burasi insana baska bi guc veryo cunku ayni seyleri yasyrz ayni seyn ozlemni cekiyrz mevlam tez vakitte gonlumuzn muradini verr insllh
Amiiiinnn canım inşallah senin son durum ne bu arada??

Su hareket eden sekilleri nerdn uyguluyosnz

evet canım zaten adet oldum diye o psikolojiyi attın üstünden öylesine yapıyormuş gibi yap testini için rahat etsin

Eveettt test sonucunu acikliyoruuummm..... Kalbim kadar temiz bu testi bana layik gordugu icin cok tesekkur edip kendisini cope yolladim... Hamile olmadigimi biliyodum ama yinede isimi saglama aliyim dedim ve beklenen sonuc cikti. Zaten artik oyle bi olmuski bende amaaaannnn zaten tek cizgi diyip geciyorum. Heralde bigun 2. Cizgiyi gorsemde inanmicam pazartesiye kadar mecburen beklicem eger hala gezmezse o zaman gidicem doktora.
Bu isin aslinda bide olumlu yani var. Benim su anda batimda satimda karisti yani istesemde bu ay hesap yapamicam. İste ben buna rahatlik derim

tebrikler ben çok kafama takıyorum ya adetime 2 gün kala kan testi yaptım 2 çıktı bugün 3 gün geçti adet olmadım idrar testi yaptı negatif varmıdır acaba :

Canım ya silik bile çıksa hamilesin bence hemen kan testi yaptır derim:))
Ama silik çizgi dün yoktu tatlım eminin defalarca baktım deliler gibi inceledim ışığa tuttum yok da yoktu.Bu sabah çöpe kağıt atarken banyoda dikkkat ettim bi baktım ikinci çizgi var ama ben 1 saat ilgilendim çook sonradan çıkmış yani geçerli olamaz testin üstünde 20 dk sonra çıkan sonuçları dikkate almayın yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…