Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Size bi sorum olcak bu evde yapılan idrar testleri kesin doğru sonuç veriyor mu gebelik olup çıkmama ihtimali var mı

Canm ben adetme 1hafta kala idrarda cift cizgyi silik grdm kana gttm sonuc 4cikti negatf ve daha erkn dedidr bugnde yaptm yine 2.cizgyi silik grdm 2gnum var adetme bakacz artk aki karayi grcz:))

Size bi sorum olcak bu evde yapılan idrar testleri kesin doğru sonuç veriyor mu gebelik olup çıkmama ihtimali var mı

Evet canm cikmama ihtimali olablyr en iyisi adet gununu bekle ve kan testi yaptr yoksa aklinda hep soru isarrti birakiyr idar testi

Sentimental canım bence de 5 dk sonrasını hesaba alma. Durdukça o çizgi çıkabilir çünkü zaten açarsan testi strip üzerinde iki tane çizgi var. Idrarla birlikte kurudukca çıkabiliyor..
Matmazel kaderdaşııımmm gel yanıma sen de bat sat yok artık saldık çayıra mevlam kayira hesabı ama yasmin sanırım seni hamilesin sanıyor tebrik etmiş yoksa bu bir işaret miii yoksaaa aslında hamile misin

canım benim çok teşekkürederim ben biraz pimpirikliim işte kadı 1 hafta 1 hafta sonra gidip inşallah içimi rahatlatıcam

Canim için rahat olsun değerin çok güzel kese için erken ama Rabbim tamamına erdirsin lütfen stres yapma rahat olmak çok önemli hamileliğin keyfini çıkar inş.

cam msjlarınızı yeni görüyorum hep gerçekten içmi çok rahatlattınız çok teşekkürederim

canım sanada çok teşkkürederim vakit ayırıp yazmışsınız hep allah razı olsun gerçekten içim çok rahatladı

Ozaman doğru Cnm bence kan testi yaptır inş hamişsindir:))

Canm ben adetme 1hafta kala idrarda cift cizgyi silik grdm kana gttm sonuc 4cikti negatf ve daha erkn dedidr bugnde yaptm yine 2.cizgyi silik grdm 2gnum var adetme bakacz artk aki karayi grcz:))

Inşş hamilesindir canım çift çizgin çok erken çıkmış ilk defa duyuyorum böyle. Testin markası nedir ?

Yerleşme kanaması uzun yada ağır geçtiği.için adet görenler var. Evet benim çevremde de üstüne görenler var ama normal adetten daha hafif.diyorlar
Hamile iken yumurtlama olmaz ve dolayısıyla adet görülmez.. Hamile olduğunu düşünüyorsan git kan testi yaptır madem..

Peki kanama dışında belirtim olmaz mıydı ağrı vs gibi başka belirtisi??

Peki kanama dışında belirtim olmaz mıydı ağrı vs gibi başka belirtisi??

Diger yazdigin yazilari okudum sana sunu soyleyim bir kere iliskinin ustunden neredeyse 4 ay gecmis bu sure zarfinda hamile olsan birak kanamayi bircok sey yasardin idrar testinde 4 aylik hamileligin yanlis cikmasi imkansiz. Ayrica surtunme yoluyla hamile kalmakta ayri bi mucize olur heralde. Haaa yok ben be yaparsam yapiyim icim rahat etmiyo dersen git kan ver bi ozel hastaneye 1 saate alirsin sonucunu. Bu kadar kasma.

Hastaneye gidip kan testi yaptıramıyorum Kayda geçiyo ailem öğrenebilir die bu yüzden eczaneden test alıp yaptım özel laboratuvarlarda kanda bhcg pahalı yapılıyor

Hastaneye gidip kan testi yaptıramıyorum Kayda geçiyo ailem öğrenebilir die bu yüzden eczaneden test alıp yaptım özel laboratuvarlarda kanda bhcg pahalı yapılıyor

Pahali dedigin en fazla 30-35 lira arasinda degisiyor. Su sikintiyi kendine yasatmaktansa git yaptir. Ama sunu diyebilirim hamile degilsin ve kendini bu kadar kastikca her turlu belirtiyi yasarsin.

Pahali dedigin en fazla 30-35 lira arasinda degisiyor. Su sikintiyi kendine yasatmaktansa git yaptir. Ama sunu diyebilirim hamile degilsin ve kendini bu kadar kastikca her turlu belirtiyi yasarsin.

Ne biliyim elimde değil işte.sanki karnım büyümüş gibi ama pantolonlarım oluyo hala karın şeklim değişmiş gibi göğüste hassaslık bulantı baş dönmesi vs hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…