Ama silik çizgi dün yoktu tatlım eminin defalarca baktım deliler gibi inceledim ışığa tuttum yok da yoktu.Bu sabah çöpe kağıt atarken banyoda dikkkat ettim bi baktım ikinci çizgi var ama ben 1 saat ilgilendim çook sonradan çıkmış yani geçerli olamaz testin üstünde 20 dk sonra çıkan sonuçları dikkate almayın yazıyor
Size bi sorum olcak bu evde yapılan idrar testleri kesin doğru sonuç veriyor mu gebelik olup çıkmama ihtimali var mı
Evet canm cikmama ihtimali olablyr en iyisi adet gununu bekle ve kan testi yaptr yoksa aklinda hep soru isarrti birakiyr idar testi
Telefondan giriyorsan sayıları var iki tane iki nokta arasında o sayıları giriyorum :) bilgisayardan giriyorsan gelişmiş düzenle yapabilirsin canım :)Su hareket eden sekilleri nerdn uyguluyosnz
Hamile kaldıktan sonra yumurtlama olmaz ve adet olunmaz.. Yoksa hamileyken tekrar hamile kalma gibi bir durum olabilirdi..
Hamile kaldıktan sonra yumurtlama olmaz ve adet olunmaz.. Yoksa hamileyken tekrar hamile kalma gibi bir durum olabilirdi..
Sevgicim bence değerin hemen keseyi görecek kadar değil. Birkaç gün sonra tekrardan git emin ol gözükecektir çünkü maşallah değerin çok güzel:16.
Evet canım sana demiştimYa bak sen iki seçeneğe de hazırlıklı ol..
1. Kan değeri negatif çıkıp sonradan yükselen ve hamile olduğunu öğrenenler var..
2. İdrar pozitif çıkıp, kanda negatifi görüp hamile olmayanlar da var..
Dilerim ki seninki hamile olduğu halde kanda negatif çıkanlardansındır
Kızlar eşime sipariş ettim birazdan yaparım ama ben de sentimental gibi kalbim kadar temiz sayfayı göreceğim gibime geliyor nedenseBenden bir yol olmaz ben size söylimm
Canim için rahat olsun değerin çok güzel kese için erken ama Rabbim tamamına erdirsin lütfen stres yapma rahat olmak çok önemli hamileliğin keyfini çıkar inş.
Canım değerin gayet güzel hiç endişelenme sen yine kan ver değerin artması önemli keseyide 4. haftadan önce göremezsin 4. haftada vajinal ultrasonla görülür, dış gebelikte sancı çok olur ve kasık ağrıların normal bebek yer yapıyor için rahat olsun bana güven sen
Canım çok üzüldüm çok umutluydum ben Rabbim tez vakitte nasip etsin bebeğini sana
Canım inşallah sana da nasip olsun tez vakitte anne olmak
hemen test yap canım üstüne görme ihtimalin yüksek testde çıkar zaten varsa inşallah vardır bebek
Ama silik çizgi dün yoktu tatlım eminin defalarca baktım deliler gibi inceledim ışığa tuttum yok da yoktu.Bu sabah çöpe kağıt atarken banyoda dikkkat ettim bi baktım ikinci çizgi var ama ben 1 saat ilgilendim çook sonradan çıkmış yani geçerli olamaz testin üstünde 20 dk sonra çıkan sonuçları dikkate almayın yazıyor
Canm ben adetme 1hafta kala idrarda cift cizgyi silik grdm kana gttm sonuc 4cikti negatf ve daha erkn dedidr bugnde yaptm yine 2.cizgyi silik grdm 2gnum var adetme bakacz artk aki karayi grcz:))
Parola kız değerin 4ise çok normal ama, idrar testleri bu kadar hassas.mı yaavv 4degeri bile gösterdiğine göre
Yerleşme kanaması uzun yada ağır geçtiği.için adet görenler var. Evet benim çevremde de üstüne görenler var ama normal adetten daha hafif.diyorlar
Yerleşme kanaması uzun yada ağır geçtiği.için adet görenler var. Evet benim çevremde de üstüne görenler var ama normal adetten daha hafif.diyorlar
Hamile iken yumurtlama olmaz ve dolayısıyla adet görülmez.. Hamile olduğunu düşünüyorsan git kan testi yaptır madem..
Peki kanama dışında belirtim olmaz mıydı ağrı vs gibi başka belirtisi??
Diger yazdigin yazilari okudum sana sunu soyleyim bir kere iliskinin ustunden neredeyse 4 ay gecmis bu sure zarfinda hamile olsan birak kanamayi bircok sey yasardin idrar testinde 4 aylik hamileligin yanlis cikmasi imkansiz. Ayrica surtunme yoluyla hamile kalmakta ayri bi mucize olur heralde. Haaa yok ben be yaparsam yapiyim icim rahat etmiyo dersen git kan ver bi ozel hastaneye 1 saate alirsin sonucunu. Bu kadar kasma.
Hastaneye gidip kan testi yaptıramıyorum Kayda geçiyo ailem öğrenebilir die bu yüzden eczaneden test alıp yaptım özel laboratuvarlarda kanda bhcg pahalı yapılıyor
Pahali dedigin en fazla 30-35 lira arasinda degisiyor. Su sikintiyi kendine yasatmaktansa git yaptir. Ama sunu diyebilirim hamile degilsin ve kendini bu kadar kastikca her turlu belirtiyi yasarsin.
Ya sen bence bizimle kafa buluyorsun.. Ne zaman çift cızgiyi görür insanlar sence doğumunu yaparken mi?? Negatifmis işte daha ne diye sorup duruyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?