Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkadaşlar inşallah bebek haberlerini duyariz hepinizden en yakın zaman da. Ben de değişik haller var midem bulaniyor hiç birşeye halim yok ne yapacağım bilmiyorum sürekli yatıyorum agzimin tadı yok inşallah çabuk geçer.

Canım daha tam sökülememiş olabilir stres de çok etkiliyor inş kist yoktur Cnm.

Inşş Cnm çok geçmiş olsun

Canim ben Kayseri de değilim aile daha doğrusu annemler orda. Biz de öyle fırsat buldukça gideriz Acıbademe ben de bayılmistim hele Dr um Prof Bülent Özçelik bey o kadar iyiki Türkiye de Tektir diyebilirim ilgisiyle bilgisiyle allah tüm hastaların karşısına Bülent bey gibi doktorlar çıkarsın.

Duha canım akşam okadar yazdım ama bağlanmadı. Allahım yardım etsin çok zor şeyler yaşamışsın.. Ama şükür ki herşey bitmiş. Şimdi bir tedaviye başlamak için eşinin değerlerinin yükselmesini bekleyin bence.. Veya ilaç falan kullanın hareketlilik artması için..

önemli değil canım eşim ilaç kullanıyor zaten iğne vuruluyor daha doğrusu kendisi vuruyor ve zor bulunan ilaç kv ler umreye gittiklerinde oradan getirdiler Türkiye de zor bulunuyor.başladıktan 6ay sonra tahlil yaptırdı değerler normal çıktı hatta Dr eşinin şimdiye hamile kalması lazımdı demiş onun üzerine ben ameliyat oldum anladık ki bendeki de gebeliğe engel sonra Bülent bey e gittik o da engel dedi sonrası işte ameliyat falan bugüne geldik

benim durumumun gebeliğe engel tarafı benim hiçbir zaman adet düzenim hiç şaşMadi hep gününde olurum ama doktorum sen yumurtluyorsun yumurta o sıvının içerisine düşüyor ve kayboluyor ya da tüp fonksiyonu bu siviya bağlı bozuk vaziyette demişti. şükür tüplere de bakıldı ameliyatta bi sıkıntı yok

Dr um suyun içerisinde sperm ve yumurtanın birbiriyle karşılaşması nasıl olursa senin durumunda öyle demişti yani sizin çocuk sahibi olabılme ihtimalimiz normal bir çifte göre yüzde 5 demişti o zaman.

ama ameliyattan sonra normal bir çift gibisiniz bir engel yok çocuğunuz olabilir dedi hatta eşim kontrol e gittiğimizde hocam tüp yaptıralim demiş Dr da çok karşı çıkmış sizin çocuk sahibi olma ihtimaliniz yeni başladı tüpiçin çok erken olur demiş artık bende Dr um a gerçekten çok güveniyorum ondan biz de şimdi normal yoldan bekliyoruz bakalım kısmette varsa olucak yoksa da ne gelir elden.ben tüm umudu yitirmiştim tamam dedim artık benim çocuğum olmayacak ama bu doktorla umutlarım yeniden yeşerdi inş hepimiz de anne olacağız

5 günlük gecikmeden sonra bugün adet oldum arkadaşlar...Bir aylık rüya daha sona erdi

duha canım ozaman inşallah tez zamanda gelir bebeğin.. Sen de benim gibi ameliyattan sonra ameliyattan sonra umut doldun herhalde.. Inşallah umutlarımız boşa çıkmaz..
Sentimental canım hayırlı olsun en azından gelmiş ve rahatlamışsın benim normale göre 1 hafta gecikti hala da yok gelen giden.. Keşke benim de gelse erkenden..

aynen öyle canım 6 ay öncesine kadar hiç böyle gebelik var mı acaba diye beklemiyordum öncesinde de çok az da olsa umudum oluyordu ama regl olunca da üzülmuyordum şimdi çok farklı
inş fazla bekletmeden gelirler miniklerimiz hele bi de ikiz olursa Ohh ne ala
kendim ikiz olduğum için bekliyorum ikiz olmasını hayırlısiyla gerçi olsun da tek çift kız erkek farketmez hepsi kabulümüzdür...

aynen öyle canım 6 ay öncesine kadar hiç böyle beklemiyordum öncesinde de çok az da olsa umudum oluyordu ama regl olunca dabu kadar çok üzülmuyordum şimdi çok farklı inş fazla bekletmeden gelirler miniklerimiz hele bi de ikiz olursa Ohh ne ala

kendim ikiz olduğum için bekliyorum ikiz olmasını hayırlısiyla gerçi olsun da tek çift kız erkek farketmez hepsi kabulümüzdür...

11 aydır bende her ay o çift çizgiyi görmek için dualar ediyorum ama hiç bir sorun olmamasına rağmen henüz kavuşamadım mücizeye.. Bir zamanı var elbet Mevlam inşallah en kısa zaman hayırlısıyla OL der ve oluverir. Allah'ım isteye herkese nasiiiip etsiin inşallah :)

Hayirlisi olsun canim. Yapicak bisey yok malesef.Bi sonraki ay yeniden yeserir insallah umutlarimiz.

Evet yapacak gerçekten bir şey yok buna gücümüz yetmiyor Allah ol demedikten sonra olmuyor belki hayırlı zaman değil belki de hiç olmayacak tek dileğim sabır...Allahın sabır vermesi...Boşluğa düşmemem...Korkmaya başladım 9.ay da geride kaldı

İnan bugun bende aynen bu yasadigin gibi boslukga dusmekten isyan etmekten korktum. Cok agladim niye oldugunuda bilmiyorum. Uzun zamandir gorusmedigimiz insanlar halami yok cocuk dedikce cildiriyorum. Sanki ben istemiyorum. Ne yapiyim iste olmuyor. Ama isyan etmek sabretmemek belkide en kolayi. Rabbim insallah sabrimizin sonunu selamet edicek...

Canim hepimizin durumu da aynı sakin isyan etme yani hepimiz de etmeyelim inan korktuğum tek şey başkalarının yüzünden allaha karşı isyan ve eksik dua etmek inşaallah Rabbim bize sabır ve sonunda da bebeğimizi nasip eylesin amin!

bir arkadaşım var daha bi kaç gün önce derdimi paylaştım kimyasal geçirdiğimi ne kadar Sevinip ne kadar üzüldümü falan anlattım kıza diyordum istiyor musunuz bebek diye yok pek düşünmüyoruz falan diyordu bi öğrendim kız hamile yani kime güveip de anlatacağımi şaşırdım zaten bugüne kadar kimseye söylemezdim yeni yeni anlatmaya başlıyordum artık daha kimseye söylemeyecegim kendim i bi tuhaf hissediyorum kızın şoku hala üzerimde

Nasil yaa... Hamile ve dusunmuyoruzmu dedi??? Cok garip yaa nasil bi psikoloji ve kafa anlamadim. Evett acikliyorum bende hamileyim ve hicbirinize soylemiyorum bu bana sevmek istedigim bebegi vermemelerine benzeyor. Benim cocugum olmuyomus o yuzden vermiyolarmis.

Tabiki isyan etmemek lazım ...Ama insan bazen daralıyor galiba bazı aylar olgunlukla karşılayabiliyorken bazen şimdiki gibi ben de kötü oluyorum ağlıyorum sebepsiz durduk yere çünkü kafam meşgul aslında.Etrafımda acaba bebek planlasak mı dediğim demediğim tüm arkadaşlarım bir anda şaka gibi hamile kaldı halimi siz düşünün... aynı okulda çalıştığım 6 yakın arkadaşım ard arda hamile kaldı 4 ü doğum yaptı 2 si bekliyor hepsi izne ayrıldı hem yalnız kaldım birden bire hem de bu derde düştüm.Herkes planladı tarih hesapladı yok izni mi şöyle ayarlarım falan diye ve şıp diye oldu bense 9 aydır her ay bekliyorum...Her ay hayal kırıklığı neredeyse arkadaşlarım doğum izninden dönecek ben hala bekliyor olacağım...

Son düzenleyen: Moderatör:

Planlar planlar planlar...bi bizim yapamadigimiz planlar. Ben plan yapmamayi ogrendim artik. Ama her umudumu kaybettigim zamanlarda yine Rabbim diyorum zaten baska kime siginicaz ki... Sabrimizin sonu selamet olucak inaniyorum. İcinizi karatmaya gerek yok.

yok canım şöyle söyleyeyim yani bi kaç hafta önce sordum o zaman hamile değildi ama pek düşünmüyoruz falan diyordu zaten daha bi kaç aylık evli onun üstüne hiç hastalanMadi hamile kaldı kendisi çok severim iyi kızdir heralde istediğimi söylersem soru sorarlar sık boğaz ederler diye kimseye söyleme gereği duymadi çocuk isteğini

seni çok iyi anlıyorum canım benim tek teselli ağlamak o da olmasa iyi ki ağlamak isyandan sayılmiyor rahatliyor insan etrafımda o kadar hamile varki dediğin gibi artık üzülüyorum insanların bana acıyarak bakmalarina tahammül edemiyorum her gördüklerinde daha yok mu bu ne tembellik ve daha neler
hele bir de eltiler varsa onlarla biraraya geldiğinde o laf sokmaları devamli doğurgan olduklarını dile getirmeleri offf daha neler neleer!!!:::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…