Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar nasilsnz :)
Canım benım yum haftam ve her ay oldugu gibi tutması için dua edıyorum 😄😄
Cnmm galiba bnmde yum.haftam ağrım var yürürken agriyodu dün baya..:))) inşallah iyi haberler veririz bu ay.icimden bir his bu ay hamiş haberi alcagmzi söylüyo :)
Canım iyi tatiller ve verdiğin karara çok sevindim Rabbim layığıyla yerine getirmeyi nasip etsinGünaydın kızlar nasılsınız? Tatilimiz başladı çok şükür
Eşimin memleketine doğru gidiyoruz yoldayız şimdi. Veee çok önemli bir gelişme oldu. Uzun zamandır kafamda olan bir fikri gerçekleştirdim ve kapandimAllahım pişman ettirmesin inşallah..
Canım benım yum haftam ve her ay oldugu gibi tutması için dua edıyorum 😄😄
Cnmm galiba bnmde yum.haftam ağrım var yürürken agriyodu dün baya..:))) inşallah iyi haberler veririz bu ay.icimden bir his bu ay hamiş haberi alcagmzi söylüyo :)
Canım iyi tatiller ve verdiğin karara çok sevindim Rabbim layığıyla yerine getirmeyi nasip etsin
Kızlar inşallah bu ay yumurtalarınız ikinizede bebek getirsin
Sağolun kizlarrr inşallah hepimizin bebisi gelir bize :)) adet olckmsm gbi kasigim agriyo simdiKızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat ???
ben bu aralar iş güç yoğunum vakit bulup giremedim özledim sizi :))
marmelaaat canımmm yaa inan bana çoooook sevimdim kavuşuosun artık eşine :)) bundan sonra güsell sağlıllı hayırrlı bebişler olsun inşş:))
SUU YAZDIKLARIMNI OKURSAN SEVİNİRİM TEKRAR YAZIYORUM
YAŞ 26 - BAT 16 ŞUBAT
[/QUOTE]=secido;33697285]Kizlar canim cok sikkin bana yardim edin nolur;( adetimin 8. Gunu yeniden adet olacakmisin gibi sancim ve kasik agrim vardi goguslerum sisti ve cok agriyor bigun 10. Gun hala ayniyim doktora gittim yumurta kiste donusmus dedi(( ostrojen fazla dedi tahlil yapmadan bu karara nasil vardi anlamadim kendi haline birakalom hamile kalabilirsin dedi hic bisi anlamadim solda 2 tane kucuk kist var (eger kistse ) hic tahlil yapmadi benim daha oncede kist vardi ilk defa bi kadar agrim oluyor
S
S
Rose okuyorum okumasına da, bilgisayardan giremedigim için maalesef birşey yapamıyorum şimdilik en kıza zamanda ekleyecegim:2:
Canlarm günaydın bişe sorcam ben önceki ay 25 inde baslayıp 4 gün pembe akıntım oldu hemen ardından 29 unda baslayıp 2 gün kanamam oldu sizce adet baslangıcı hangisi?? 25 mi 29 mu
Günaydın kızlar nasılsınız? Tatilimiz başladı çok şükür
Eşimin memleketine doğru gidiyoruz yoldayız şimdi. Veee çok önemli bir gelişme oldu. Uzun zamandır kafamda olan bir fikri gerçekleştirdim ve kapandimAllahım pişman ettirmesin inşallah..
Kizlr hepinize gunaydn mutlu bi hafta diliyrm kizlr cumadn beri evmde tadlt var su tesatni ve banyoyu degstryrm evim cop ev gibi heryerde beton molozlari var dua edn kafayi yemk uzereym
Canlarm günaydın bişe sorcam ben önceki ay 25 inde baslayıp 4 gün pembe akıntım oldu hemen ardından 29 unda baslayıp 2 gün kanamam oldu sizce adet baslangıcı hangisi?? 25 mi 29 mu
Herkese merhaba,
Bu topikte neredeyse ben dışında herkes tatilde, siz tatilin keyifli ilk gününe uyanırken biz soğuk hava eşliğinde çoooktan işyerinde masa başında bulduk kendimizi.
Kayınvalidem bizde olduğundan girip bakamıyorum buralara pek, bu arada sizlere güzel haberlerim var.
2li testimiz oldu, çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı. Doktorumuz tüm ısrarlarım sonucu oğlumuz olacağı müjdesini verdi ama net sonucumuz 15 şubatta olacak inşallah.
Hepinizi öpüyor, keyifli tatiller diliyorum.
Hepinizden güzel haberler almak için bekliyor ve sürekli dua ediyorum, ilk günümden beri yanımda, yoldaşlarımsınız..