Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benım yum haftam ve her ay oldugu gibi tutması için dua edıyorum 😄😄

Cnmm galiba bnmde yum.haftam ağrım var yürürken agriyodu dün baya..:))) inşallah iyi haberler veririz bu ay.icimden bir his bu ay hamiş haberi alcagmzi söylüyo :)

Kizlar canim cok sikkin bana yardim edin nolur;( adetimin 8. Gunu yeniden adet olacakmisin gibi sancim ve kasik agrim vardi goguslerum sisti ve cok agriyor bigun 10. Gun hala ayniyim doktora gittim yumurta kiste donusmus dedi :((( ostrojen fazla dedi tahlil yapmadan bu karara nasil vardi anlamadim kendi haline birakalom hamile kalabilirsin dedi hic bisi anlamadim solda 2 tane kucuk kist var (eger kistse ) hic tahlil yapmadi benim daha oncede kist vardi ilk defa bi kadar agrim oluyor

Günaydın kızlar nasılsınız? Tatilimiz başladı çok şükür :31:
Eşimin memleketine doğru gidiyoruz yoldayız şimdi. Veee çok önemli bir gelişme oldu. Uzun zamandır kafamda olan bir fikri gerçekleştirdim ve kapandim :31: Allahım pişman ettirmesin inşallah..
Canım iyi tatiller ve verdiğin karara çok sevindim Rabbim layığıyla yerine getirmeyi nasip etsin
Canım benım yum haftam ve her ay oldugu gibi tutması için dua edıyorum 😄😄

Cnmm galiba bnmde yum.haftam ağrım var yürürken agriyodu dün baya..:))) inşallah iyi haberler veririz bu ay.icimden bir his bu ay hamiş haberi alcagmzi söylüyo :)

Kızlar inşallah bu ay yumurtalarınız ikinizede bebek getirsin

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat ???
ben bu aralar iş güç yoğunum vakit bulup giremedim özledim sizi :)):16:
marmelaaat canımmm yaa inan bana çoooook sevimdim kavuşuosun artık eşine :)) bundan sonra güsell sağlıllı hayırrlı bebişler olsun inşş:))

SUU YAZDIKLARIMNI OKURSAN SEVİNİRİM TEKRAR YAZIYORUM

YAŞ 26 - BAT 16 ŞUBAT

Canım iyi tatiller ve verdiğin karara çok sevindim Rabbim layığıyla yerine getirmeyi nasip etsin

Kızlar inşallah bu ay yumurtalarınız ikinizede bebek getirsin

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat ???
ben bu aralar iş güç yoğunum vakit bulup giremedim özledim sizi :)):16:
marmelaaat canımmm yaa inan bana çoooook sevimdim kavuşuosun artık eşine :)) bundan sonra güsell sağlıllı hayırrlı bebişler olsun inşş:))

SUU YAZDIKLARIMNI OKURSAN SEVİNİRİM TEKRAR YAZIYORUM

YAŞ 26 - BAT 16 ŞUBAT
Sağolun kizlarrr inşallah hepimizin bebisi gelir bize :)) adet olckmsm gbi kasigim agriyo simdi

=secido;33697285]Kizlar canim cok sikkin bana yardim edin nolur;( adetimin 8. Gunu yeniden adet olacakmisin gibi sancim ve kasik agrim vardi goguslerum sisti ve cok agriyor bigun 10. Gun hala ayniyim doktora gittim yumurta kiste donusmus dedi :((( ostrojen fazla dedi tahlil yapmadan bu karara nasil vardi anlamadim kendi haline birakalom hamile kalabilirsin dedi hic bisi anlamadim solda 2 tane kucuk kist var (eger kistse ) hic tahlil yapmadi benim daha oncede kist vardi ilk defa bi kadar agrim oluyor[/QUOTE]

=secido;33697285]Kizlar canim cok sikkin bana yardim edin nolur;( adetimin 8. Gunu yeniden adet olacakmisin gibi sancim ve kasik agrim vardi goguslerum sisti ve cok agriyor bigun 10. Gun hala ayniyim doktora gittim yumurta kiste donusmus dedi :((( ostrojen fazla dedi tahlil yapmadan bu karara nasil vardi anlamadim kendi haline birakalom hamile kalabilirsin dedi hic bisi anlamadim solda 2 tane kucuk kist var (eger kistse ) hic tahlil yapmadi benim daha oncede kist vardi ilk defa bi kadar agrim oluyor
[/QUOTE]

Canım bence de tahlil yapmadan nasıl karar verdi ??? başka bir doktora gitmeni öneririm canım bakalım o neler söyleyecek ama moralini bozma herşeyin tedavisi var biranönce geçer inş

Kizlr hepinize gunaydn mutlu bi hafta diliyrm kizlr cumadn beri evmde tadlt var su tesatni ve banyoyu degstryrm evim cop ev gibi heryerde beton molozlari var dua edn kafayi yemk uzereym

Canım bence de tahlil yapmadan nasıl karar verdi ??? başka bir doktora gitmeni öneririm canım bakalım o neler söyleyecek ama moralini bozma herşeyin tedavisi var biranönce geçer inş[/QUOTE]

Bende anlamadim ki canim bu 2. Doktorum bendemi sorun var onlardami cozemedim sanki hic olmayacakmis gibi konustu

Canlarm günaydın bişe sorcam ben önceki ay 25 inde baslayıp 4 gün pembe akıntım oldu hemen ardından 29 unda baslayıp 2 gün kanamam oldu sizce adet baslangıcı hangisi?? 25 mi 29 mu

S
Rose okuyorum okumasına da, bilgisayardan giremedigim için maalesef birşey yapamıyorum şimdilik en kıza zamanda ekleyecegim:2:

tmm cnm

Canlarm günaydın bişe sorcam ben önceki ay 25 inde baslayıp 4 gün pembe akıntım oldu hemen ardından 29 unda baslayıp 2 gün kanamam oldu sizce adet baslangıcı hangisi?? 25 mi 29 mu

canım bence ilk kanama yani ayın 25 i çünkü tam sökülemediği için pembe akıntın gelmiş olabilir...

Günaydın kızlar nasılsınız? Tatilimiz başladı çok şükür :31:
Eşimin memleketine doğru gidiyoruz yoldayız şimdi. Veee çok önemli bir gelişme oldu. Uzun zamandır kafamda olan bir fikri gerçekleştirdim ve kapandim :31: Allahım pişman ettirmesin inşallah..

Canım Allah utandırmasın insallah.... gercekten hayattakı en onemlı donum noktalarından bırı...:46::46: Allah herseyı gonlune gore versın.

Kizlr hepinize gunaydn mutlu bi hafta diliyrm kizlr cumadn beri evmde tadlt var su tesatni ve banyoyu degstryrm evim cop ev gibi heryerde beton molozlari var dua edn kafayi yemk uzereym

Ayyy bılırım o pislıgı gecen sene bende yasadım evın ıcındeyken tadılat işlerı cok zor oluyor. cok yoruluyosun ama bıttıgı zaman ınsan cok mutlu oluyor. Allah kolaylık versın sımdıden..:18::18::18:.

canım benım aynı soru su anda benım ıcınde gecerlı tam bır cevap alırsan banada soyle. ben kafamdan ılk kanamanın basladıgı gunu dusundum ama umarım yanlıs dusunmemısımdır.:ssz::ssz::ssz:

selamlar kızlar nasılsınız.... ınsallah hepınız cok ıyısınızdır. tatıl basladıya sabah alarm sesıyle uyanmamak ne kadar guzelmıs onu bır kez daha anladım. Anneme geldım onunla keyıflı bır kahvaltı yaptım. heralde bu zevkımı hayattakı hıcbıseye degısmem.:32::32: haftasonu o kadar cok ustuste mısafır geldıkı haftasonu full yemek hazırla seklınde gectı. herkes bu haftayı mı bekliyormuş ne :1::1:
bu arada kırmızıya son 2 gun bende heyacan dorukta bakalım kırmızı kartı yıyecekmıyız yoksa bu sefer mutlu sona ulasacakmıyız :9::9::9::9:

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Bu topikte neredeyse ben dışında herkes tatilde, siz tatilin keyifli ilk gününe uyanırken biz soğuk hava eşliğinde çoooktan işyerinde masa başında bulduk kendimizi.
Kayınvalidem bizde olduğundan girip bakamıyorum buralara pek, bu arada sizlere güzel haberlerim var.

2li testimiz oldu, çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı. Doktorumuz tüm ısrarlarım sonucu oğlumuz olacağı müjdesini verdi ama net sonucumuz 15 şubatta olacak inşallah.

Hepinizi öpüyor, keyifli tatiller diliyorum.
Hepinizden güzel haberler almak için bekliyor ve sürekli dua ediyorum, ilk günümden beri yanımda, yoldaşlarımsınız..

Herkese merhaba,

Bu topikte neredeyse ben dışında herkes tatilde, siz tatilin keyifli ilk gününe uyanırken biz soğuk hava eşliğinde çoooktan işyerinde masa başında bulduk kendimizi.
Kayınvalidem bizde olduğundan girip bakamıyorum buralara pek, bu arada sizlere güzel haberlerim var.

2li testimiz oldu, çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı. Doktorumuz tüm ısrarlarım sonucu oğlumuz olacağı müjdesini verdi ama net sonucumuz 15 şubatta olacak inşallah.

Hepinizi öpüyor, keyifli tatiller diliyorum.
Hepinizden güzel haberler almak için bekliyor ve sürekli dua ediyorum, ilk günümden beri yanımda, yoldaşlarımsınız..

Canım tahlıllerının iyi cıktıgına cok sevındımm .. Kendine dikkat et 😘😘

Back
X