Adete bi kac gun var buarada bugün 21.gun cnm:)
Benimde 21. Günn 😄
Kaç gün sürüyor cnm adet döngün. . Varmi bişey :)
29 30 😄 Ben bu ay pek ümitli degilim canım ya 😄 ama belimde agrı var bıde kasıklarım agrıyo arada ogun ütü yapıyım dedim sonunu zor getirdim ama bunu belirti dıye görmuyorum pskolojım oyun oynuyo benımle 😄
29 30 😄 Ben bu ay pek ümitli degilim canım ya 😄 ama belimde agrı var bıde kasıklarım agrıyo arada ogun ütü yapıyım dedim sonunu zor getirdim ama bunu belirti dıye görmuyorum pskolojım oyun oynuyo benımle 😄
Bnm de bi iki gün degisiyor 3 aydr en son 28.gunde geldi bu ay nasıl olur bilmiyorum..ilk defa bu iğne gbi batma şeklinde agri hissediyorum normalde adet belrtsi olrk daha farkli olur sancım tabi adet belirtim de psikolojik olarak degismediyse :)) ayrıca hic belli olmz canim bakarsn bebis gelr
İnşallah canım hepimiz hamiş kalırız en yakın zamanda cok istiyorumm 😄 bide bende cok sık idrar yolu enf oluyo oda engelliyo mu bılmıyorum
İnşallah cnm forumda okumustum engel olabiliyormuş eğer ileri düzeydeyse
Ewet canım bende oyle okudum forumda en yakın zamanda yıne dr görunmem lazzım
Canım dijital ateş ölçer olacak her sabah aynı saatde yataktan kalkmadan ölçmüş olacaksın ideali 6-8 arası ateş ölçme sayfasında ayrıntılı yazıyor ilk sayfada anlamadığın yer olursa sorarsın, birde dil altından ölçüyoruzCnm nasıl bakicgmi bilmiyorum herhnngi bi derecyle ölçülür mü
Canım dijital ateş ölçer olacak her sabah aynı saatde yataktan kalkmadan ölçmüş olacaksın ideali 6-8 arası ateş ölçme sayfasında ayrıntılı yazıyor ilk sayfada anlamadığın yer olursa sorarsın, birde dil altından ölçüyoruz
Gunaydn kizlar malasef mutlu haber veremcm dun adet oldm kizlr ilkk defa 5 gun gecikmeli oldu neden boyle oldu anlamadm ve hala adet sancm yok :))kizlar bittim gerckten evin temizligi mafetti daha dogrsu insaatin temzligi:)))))
Canım bata ne kadar var ya yumurtladın ondan olur ya da yerleşmeden inşallah bu ay tutmuşturda ateş ölçmeye gerek kalmazTmm cnm çok sağol. Cnm bide dün kasigimda igne batmasi gbi agri oldu sürekli ama şuan da yok sence neden olabilir
Gunaydn kizlar malasef mutlu haber veremcm dun adet oldm kizlr ilkk defa 5 gun gecikmeli oldu neden boyle oldu anlamadm ve hala adet sancm yok :))kizlar bittim gerckten evin temizligi mafetti daha dogrsu insaatin temzligi:)))))
Canım bata ne kadar var ya yumurtladın ondan olur ya da yerleşmeden inşallah bu ay tutmuşturda ateş ölçmeye gerek kalmaz
Canım inşallah önümüzdeki ay tutar
Cnm bi kac gun var bata bugün 22.gun.. Dün vardi bugün yok o sanci
Canım inşallah yerleşmedendir, sen ateşini ölç yeni başlıycaksın ama olsun her sabah aynı saate kur alarmı yataktan çıkmadan dil altında ölç not et ben bakarım belki fikir verir hamilelik var mı diye adetle ölçmeye başlasan daha iyiydi ama ölç yinede en az 3 saat uyumuş olman lazım tamam mı:)
İşe dijital bi ateş ölçer almakla basliyim :)) ayy tatlım Sağol ya çok yardmci oluyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?