- 30 Ekim 2013
- 20.458
- 57.138
- 798
Yani catlayip catlamadgda gosteriomu cnm. Peki çok yüksek cikmasi bisey ifade edermi
Canım cevap vermiş birisi de ben de bilmiyorum çok yaptırmadım ben hiç. Ama 21. Gün yapılıyor ve belli bir değer aralığındaysa çatlamış demek oluyor diye biliyorum..
Canım mersine geçince pcden girebilirim burda fırsat bulamadım. Ekleyim ozaman ama bozma moralini lütfen
Canım ne kadAr sonra belirdi çizgi? Belki de vardır bebek yenilesene testini. Cook sonra belirdiyse onemsemeyin diyorlar ama 5-10 dk da ise.olabilir..Gunaydin kizlar ya ben hala adet olmadm 4.gunum ilkkk defa boyle gecti anlamadm idrar testmde sonra baktgmda 2.cizgi belirmisti ama sonradan oldugu icn onemi yokbilyrm durumumn ne acaba
Değer çok çok düşük güzelim. Bekle bakalım inşallah yükselir de geç.dollenmedir belli de olmaz..
Gunaydin kizlar ya ben hala adet olmadm 4.gunum ilkkk defa boyle gecti anlamadm idrar testmde sonra baktgmda 2.cizgi belirmisti ama sonradan oldugu icn onemi yokbilyrm durumumn ne acaba
Bugunde olmazsam kesnvr derim 3 yillik adet takibim var tek tek saydm en fazla 29.gun olmsm simdi 31 gun oldu nerdeysen bi yandanda 1dfa adettn 2 gun sonra birlesme oldu digerleri yumsdn sonra oldu onunicin ihtimal veremyrm ama niye geciktiCanımm sen testı tekrar yap valla olmadıgında kolay kolay sonrradan bıle belirginleşmiyo yınede sana umıt vermek istemem ama yapmakta fayda var
elimden geldiğince bozmayacağım moralimi söz... Zaten okullar açılıp çocukların arasına karışınca unuturum kendimi. Yeter ki, birileri durmadan gelip eeee naptın? kaç yıllık evlisin? Çocuk var mı? niye yok? gibi sorularla beni bunaltmasınCanım mersine geçince pcden girebilirim burda fırsat bulamadım. Ekleyim ozaman ama bozma moralini lütfen
Gunaydin kizlar ya ben hala adet olmadm 4.gunum ilkkk defa boyle gecti anlamadm idrar testmde sonra baktgmda 2.cizgi belirmisti ama sonradan oldugu icn onemi yokbilyrm durumumn ne acaba
Canlr yapma sansm yok bir eczne var oda kapali yoksa bende merak edyrm yani bi gariplik varda ne oldugnu bilmyrm ilk defa bboyle gecikti ve hala bi belirtiyokCnm bidaha yapsana bnde merak ettim
Kizlr heyecanlandrmk istemm ama testmde gayet 2.cizgi belli valla los isikta bile belliyarn mutlaka kan testi yaptrrm bugn olmazsam
Canmilk firsatta eklim simdi is arkdslr yanmda onlara boyle seyleri soylemyrm eklemyi bilmyrm insllh becerebilirsemCanim fotosunu eklesene ayyyyy çok heyecn yaptim :)
Kizlr heyecanlandrmk istemm ama testmde gayet 2.cizgi belli valla los isikta bile belliyarn mutlaka kan testi yaptrrm bugn olmazsam
Insllah canm valla cook istyrum ozellikle esim icin istyrm arkdslari cocuk yokmu diyince borcmz var daha erkn diyince buruklugunu ben hissedyrm birde ben bebek sevnce goz goze gelnce tebessum edisi uzuyo beni sonra girgir yapiyo hatun bebis yakisiyo ha kucagina diyoAy canım ya inşallah hamişsinddrr 😘
Insllah canm valla cook istyrum ozellikle esim icin istyrm arkdslari cocuk yokmu diyince borcmz var daha erkn diyince buruklugunu ben hissedyrm birde ben bebek sevnce goz goze gelnce tebessum edisi uzuyo beni sonra girgir yapiyo hatun bebis yakisiyo ha kucagina diyo
Canmilk firsatta eklim simdi is arkdslr yanmda onlara boyle seyleri soylemyrm eklemyi bilmyrm insllh becerebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?