Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence erteleme degıl cnm sadece bebek dusunerek olmuyo galıba bnde onu anladım bazen abartıoz :))))

tabi canım bizim atmadığımız takla kalmadı gelsin diye ama daha milimetrenin 100 de 1 i boyutunda velet bizi hizaya sokuyo

ben karar verdım akısına bırakıcam :) yumurtlma yı takıp edıp berabr oluncada ınsan kasıyo sankı yaa

ben 3 ay klomen + ovitrelle kullandım
ovitrelle vurulunca doktor 36 ve 48. saatleri değerlendir dedi.
ilk ay saatleri unuttuk
ikinci ay eşimle kavga ettik sinirimden uyudum değerlendirmeden
üçüncü ay denedik bu seferde tutmadı

yani nasipte varsa gelir çinden yemenden nasipte yoksa ne gelir elden durumu

bu klomen çatlatma ıgnesımı oluyo

bu klomen çatlatma ıgnesımı oluyo

yok canım klomen yumurta geliştirici ilaç
adetin 5. günü başlanıyo sabah akşam 1 er tane alınıyo
klomen bitince yumurta takibine gidiyosun doktora
eğer yumurtan 19-20 mm olduysa ovitrelle çatlatma iğnesi vuruyo ve 36 saat içinde yumurtanı çatlatıyo

hmmm anladm cnm çetrefıllıı ışler yaaa oluruna bırakınca olur bence sonucta bı sorun yok dımı

cnm evt yenıym de bızım uzun bı ılıskımz vardı ztn ıkımzde çocuk cok sevıyoruz ıstemeye devam ama kasmaya gerek yok :)))

o zaman senin çok beklemeden gelir bebeğin canım :))
valla ben bu kadar rahat olsaydım şimdiye doğurmuştum bile

Siiiitttttt kizlar muhtesemi bi siz izlemiyosunuz heralde...

ben onu hiç izlemedim canım
ama doksanları hiç kaçırmıyorum

o zaman senin çok beklemeden gelir bebeğin canım :))
valla ben bu kadar rahat olsaydım şimdiye doğurmuştum bile

ben onu hiç izlemedim canım
ama doksanları hiç kaçırmıyorum

aslında bnde takıodumda karar aldım takmıyorum artık herseyın bı zamanı varr bence tatlımm

Oooo ask entrika ihanet nefret ne ararsan var.arada suluman bol bol cocuk yapiyor bendr bizimkine laf sokuyorum utan utan diyorum kacyasinda adam fittir fittir dogurtuyor diye

aslında bnde takıodumda karar aldım takmıyorum artık herseyın bı zamanı varr bence tatlımm

eveeeetttt zamanı var herşeyin
benim arkadasım korunmadı evlendikten sonra 5. ayda hamile kaldı şuan çocuğu 7 aylık oldu b
benden 2 hafta önce evlenmişti ben hala uğraşıyorum
bu kadar zor olduğunu bilseydim hiç korunmazdım nede olsa zamanı gelince oluyo

Oooo ask entrika ihanet nefret ne ararsan var.arada suluman bol bol cocuk yapiyor bendr bizimkine laf sokuyorum utan utan diyorum kacyasinda adam fittir fittir dogurtuyor diye

sorma adam haremden çıkamıyo o kadar seferi oğlanlara pay ediyo kendisi sefa sürüyo

bnm arkadasımda evlılıgn ılk ayı hamıle kaldı şaka gibi uzun süre korundunmu

Heyyyy bu ne karamsarlik hanimlar. Yapmayin boyle bizimde bebisimiz olucak bak soyluyorum size arka arkaya alicaz haberleri

bnm arkadasımda evlılıgn ılk ayı hamıle kaldı şaka gibi uzun süre korundunmu

evet benimde 2 arkadasım ilk geceden hamile kaldılar
yahu nasılda denk getirdiniz tam yumurtlama gününe düğünü dedim duyunca
nisanda evlendim aralığa kadar korundum 9 ay yani. ama ilacın etkisini gösterebilmesi için 2-3 ay önce başlamak lazımya bende şubatta başlamıştım 11 ay korundum sayılır. aralıkta bıraktım ocakta hamile kaldım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…