- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
amin canımmmmm içimden bı hıs ilk bebısımın kız olacagını söyluyor nedense
O kizi ben aliyim neoluuurrrr
Gunaydınn kızlar :))
Günaydın günaydın güzel anne adaylarıGün gelecek bizim de "benim çocuk bu gece hiç uyumadi çok uykusuzum" dediğimiz günleri göreceğiz ve bugünleri mumla arayacağız
benide eklsene cimcime
Canim benide eklermisin yas 25 bat 24 kasim
Kizlar idrar tahlililmde pozitif cikti ama kanda negatif cokkkk uzuldum ama hayirlisi insallah bu ay hepimiz hamis oluruz
Kızlar neredesiniz :))
Merhaba değerli anne aday adayları.
belirli bir aya bağlı kalmadan, ortak paylaşım yapabileceğimiz,
herkesin birbirine saygılı olduğu keyifli ve huzurlu bir topik diliyorum
kızlar yaşınızı batınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu yazarsanız listeye eklerim
selam :) ben altı aydır deniyorumBAT 26 KASIM
selam :) ben altı aydır deniyorumBAT 26 KASIM
Günaydın cimcimem uykucu cimcimeee
Kizzzlaaarrrr gunaydin hepinize... Kocaman kocaman opuyorum sizi.Ayyy Ankarada olsaydinizda hep birlikte asure yeseydik bizde.
Kizzzlaaarrrr gunaydin hepinize... Kocaman kocaman opuyorum sizi.Ayyy Ankarada olsaydinizda hep birlikte asure yeseydik bizde. Valla hergun bakmazsam ozluyorum sizi. Hele cimcime , Tnscn , marmeleat cok seviyorum siziii yaaaa
ayy ne güzel olurdu ama dimi
Allah kabul etsin kuzum
ben aşureyi soğuk ve aç karnıma yerim tokken yiyemem.
özellikle sabahları uyanır uyanmaz dolapta aşure kaşıklamaya bayılırım
ayy canım benim yaa bende seni çok seviyorum hergün aynı şeyi bende söylüyorum bugün girmeyeyim diyorum ama sizsiz yapamıyorum. dün akşam ablama gittim 2 saat oturup geldim hemenburaya girdim burası huzur veriyo bana
Ver adresi hemen yollucam valla.
Ne yalan doyleyim benim icinde oyle. Burda bukadar bidi bidi ediyoruz yanyana gelsek mazallah cenemiz bizi terkeder.
kızlar günaydın beni listeye eklemezsin sanırsam çünki benim gün bugün:)
Selam kızlar benimde iki gündür kasığımda ağrım var bugün batmalar erken geliyor benim kırmızılar sanırım off sinirim tepemde ordan biliyorum
amannnnnn sakin ol bacım no stres no sinir
zaten yumurtlama günlerini değerlendiremedik diyodun moralini bozma önümüzdeki aya inşallah
Öyle canım bir gün denemeyle anca filimlerde oluyor:))) zaten önümüzdeki ay bile düşünmüyorum aslında nasip bakalım erteledim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?