Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canımmmmm içimden bı hıs ilk bebısımın kız olacagını söyluyor nedense

sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda gerisi önemli değil be kuzu

O kizi ben aliyim neoluuurrrr

seninde kızın olsun inşallah

Gunaydınn kızlar :))

günaydın canım

Günaydın günaydın güzel anne adayları Gün gelecek bizim de "benim çocuk bu gece hiç uyumadi çok uykusuzum" dediğimiz günleri göreceğiz ve bugünleri mumla arayacağız

valla ben şimdiden 16 saat uyuyorum çocuk olunca düşünemiyorum kendimi

benide eklsene cimcime

yası ve batı kaçıncı denemen olduğunu yaz ekleyeyim canım

Canim benide eklermisin yas 25 bat 24 kasim

elbette. hoşgeldin bu arada

Kizlar idrar tahlililmde pozitif cikti ama kanda negatif cokkkk uzuldum ama hayirlisi insallah bu ay hepimiz hamis oluruz

üzülme canım idrar testleri gebelik testinin markasına göre değişiyo en doğrusu kan tahlili.

Kızlar neredesiniz :))

burdaaa

günaydın kızlar musmutlu bir gün diliyorum hepinize

Günaydın cimcimem uykucu cimcimeee

valla her akşam sabah bidaha yatmıcam diyorum ama sabah oluyo yatak odasından kalkıp salona yatıyorum eşim gidince tekrar yatak odasına gidiyorum garfield gibiyim bu ara. yastıkla aramızda duygusal bağ var

Kizzzlaaarrrr gunaydin hepinize... Kocaman kocaman opuyorum sizi. Ayyy Ankarada olsaydinizda hep birlikte asure yeseydik bizde. Valla hergun bakmazsam ozluyorum sizi. Hele cimcime , Tnscn , marmeleat cok seviyorum siziii yaaaa

Son düzenleme:
Kizzzlaaarrrr gunaydin hepinize... Kocaman kocaman opuyorum sizi. Ayyy Ankarada olsaydinizda hep birlikte asure yeseydik bizde.

ayy ne güzel olurdu ama dimi
Allah kabul etsin kuzum
ben aşureyi soğuk ve aç karnıma yerim tokken yiyemem.
özellikle sabahları uyanır uyanmaz dolapta aşure kaşıklamaya bayılırım

Kizzzlaaarrrr gunaydin hepinize... Kocaman kocaman opuyorum sizi. Ayyy Ankarada olsaydinizda hep birlikte asure yeseydik bizde. Valla hergun bakmazsam ozluyorum sizi. Hele cimcime , Tnscn , marmeleat cok seviyorum siziii yaaaa

ayy canım benim yaa bende seni çok seviyorum hergün aynı şeyi bende söylüyorum bugün girmeyeyim diyorum ama sizsiz yapamıyorum. dün akşam ablama gittim 2 saat oturup geldim hemenburaya girdim burası huzur veriyo bana

Ne yalan doyleyim benim icinde oyle. Burda bukadar bidi bidi ediyoruz yanyana gelsek mazallah cenemiz bizi terkeder.

Ne yalan doyleyim benim icinde oyle. Burda bukadar bidi bidi ediyoruz yanyana gelsek mazallah cenemiz bizi terkeder.

evet bir araya gelsek kimin ne dediği anlaşılmaz herkes hep bir ağızdan konuşuruz çok güzel olur ama benim günüm var yarın akşam orda öyleyiz 9 kadın 8 çocuk herkes ayrı ağızdan konuşuyo arı kovanı gibi

ubiii nin bat bugünmüş gelen giden varmı acaba :18:

Selam kızlar benimde iki gündür kasığımda ağrım var bugün batmalar erken geliyor benim kırmızılar sanırım off sinirim tepemde ordan biliyorum

Selam kızlar benimde iki gündür kasığımda ağrım var bugün batmalar erken geliyor benim kırmızılar sanırım off sinirim tepemde ordan biliyorum

amannnnnn sakin ol bacım no stres no sinir
zaten yumurtlama günlerini değerlendiremedik diyodun moralini bozma önümüzdeki aya inşallah

amannnnnn sakin ol bacım no stres no sinir
zaten yumurtlama günlerini değerlendiremedik diyodun moralini bozma önümüzdeki aya inşallah

Öyle canım bir gün denemeyle anca filimlerde oluyor:))) zaten önümüzdeki ay bile düşünmüyorum aslında nasip bakalım erteledim biraz

Öyle canım bir gün denemeyle anca filimlerde oluyor:))) zaten önümüzdeki ay bile düşünmüyorum aslında nasip bakalım erteledim biraz

Biz kafamizdan atmayada calissak televizyonda reklamlar izin vermiyor masallah. Her 10 reklamin 8 i bebek reklami... Yada bende cik fazla farkindalik oluyor o yuzden bu kadar dikkatimi cekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…