Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar kızlar şöyle bir bakayım dedim ne güzel bir hamilemiz oldu ayağını sürüsün inşallah, cimcime sen niye ağladın o kadar bir an önce git doktora destek al bende gidicem çok takıyorum her şeyi hep sinirliyim, suu içirdin mi kahveyi canım unutma sakın

Gözünaydın olsun hayırlı olsun

Güzelmiş kız kim bu dilek ağacı[/QUOTE]

teşekküredrim sagollllll

anladım canım. hayırlısı olsun.
bizlerde belirti görmeden çift çizgi görelim inşallah.

bilmiyorum canım ota b.ka ağlar oldum psikolojim bozuk. önümüzdeki ay gideceğim doktora olmayacak yoksa

Hayırlı olsun canım benim 😊

çok sevinirim muhakkak haberdar et

rica ederim. inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin

inş..inş.... cok tuhaf duygular içerisindeyim suanda bile kimbilir içimde kıpırdayıp hareketlendiğinde nasıl olucamm... ayaklarım yerden kesiliyooo zaten ozman uçucam sanırımmmm

inş..inş.... cok tuhaf duygular içerisindeyim suanda bile kimbilir içimde kıpırdayıp hareketlendiğinde nasıl olucamm... ayaklarım yerden kesiliyooo zaten ozman uçucam sanırımmmm

Anaaammm ilk hamisimiz gelmus bile. Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun. Allahim bizlerede boyle guzel haberler almayi nasip etsin. Ayagini surude arkandan gelelim...
Esine soyledinmi tepkisi ne oldu ?

[/B]
canım hayırlı ugurlu olsun çok sevindım bebıs gelıyomus saglıkla kucagına alırsın ınsallahhhh darısı bıze

Kan testi yaptırmadan sonuca varma

Güzelmiş kız kim bu dilek ağacı
Kendine faydası olmayıp da millete akıl verenler dilek ağaçları

Yok canım yaa eşim nöbette gitmeden oldu mikmik kahveye fırsat olmadı

Anaaammm ilk hamisimiz gelmus bile. Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun. Allahim bizlerede boyle guzel haberler almayi nasip etsin. Ayagini surude arkandan gelelim...
Esine soyledinmi tepkisi ne oldu ?

teşkküredrim cnm.. aminn inş.. benden sonra herkesin topiş haberlerini alırız.. eşim yanımdaydı beraber öğrendik.. başka bişi için gitmiştim doktora kan verdim orda cıktı söledir.. hemen birbirimize dönüp bakıp gülümsedik eşim kucaklayıp bi buse kondurup sevgisini söledi.. doktor yanından cıktığında göklerde ucuyorduu

tebrik ederim canım çok sevindim nihayet bi haber geldi:) kan testinde öğrendin değilmi kaç çıktı sonucu merak ettim?

[/B]

canım hayırlı ugurlu olsun çok sevindım bebıs gelıyomus saglıkla kucagına alırsın ınsallahhhh darısı bıze

teşekkürediyorum çok.. alhım tez zamanda sizleredenasip eder inş. bu mutluluğumu sizinle burda paylaşmak süper duygu

Canim insallah saglikla kucaginada alirsin...

tebrik ederim canım çok sevindim nihayet bi haber geldi:) kan testinde öğrendin değilmi kaç çıktı sonucu merak ettim?

teşkküredrim çok.. 400 küsürlerde cıktı benim erken gebelik ultrasonda baktık bugün doktor göremedi haftaya belli olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…