Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendine faydası olmayıp da millete akıl verenler dilek ağaçları

Yok canım yaa eşim nöbette gitmeden oldu mikmik kahveye fırsat olmadı

he anladım öğretmenim güzel olmuş olsun canım kahvesizde olur kahve bahane

forumda şu çamasır suyu testıne ınanan var mı az önce denedım de şaka gibi

Ben denedim hep köpürdü ama hamile değilim ama parmakla muayene gerçek o tutmuştu

Ben yokum ama listede yaaa
Canım cimcime gelince ekler seni ve özlemi gözünden kaçmıştır
Günaydın kizlarrr. Hepinize mutlu hayırlı cumalarw diliyorum bat ı yaklaşanlara evlat, yumurtlama günleri yaklaşanlara(benim gibi) bereketli mik mikler olsun inşallahhhhhh

Kızlar artık düşünmekten delircem eşimde bıktı artık sürekli test yapmamdan.ondan habersiz hergün test alıp bakıyorum yok negatif negatif(adet olmuyorum.vücudumun dengesini bozdum düşünmekten (

inş..inş.... cok tuhaf duygular içerisindeyim suanda bile kimbilir içimde kıpırdayıp hareketlendiğinde nasıl olucamm... ayaklarım yerden kesiliyooo zaten ozman uçucam sanırımmmm

eeee anne olmak böyle bişey

wuuhhhuuuuuuuuuu halay çekesim geldi
forumda şu çamasır suyu testıne ınanan var mı az önce denedım de şaka gibi

kuzumm inanma bende karbonat testi yapmıştım bi ay. hamile değilsin dedi ama ben o ay hamileydim

neden pazara kadar denemeniz yasak kuzum:26:

listede ubiden sonra ben varım sıra bndemı acep

inşallahhhh sırayla gidelim farketmez yeterki herkes hamiş olsun,

beklnn trh 21 kasım 21 yasındAYM 21 aylık evliyiz 18 aydır denioruz

ekledim cnm

Ben yokum ama listede yaaa

canım hemen batını yaşını ve kaçıncı deneme olduğunu yaz ekleyeyim

hayırlı cumalar kuzuuuuummmm yumurtası çatlamayanlara ne olsun

Kızlar artık düşünmekten delircem eşimde bıktı artık sürekli test yapmamdan.ondan habersiz hergün test alıp bakıyorum yok negatif negatif(adet olmuyorum.vücudumun dengesini bozdum düşünmekten (

canım stres yapma hergün düşünmek elimizde değil ama hergün test yapma bekle biraz :26:

vee günaydınnnnn....
bu sabah şiddetli bi kasık ağrısıyla uyandım ve kırmızılar kapımı çaldı umutlar önümüzdeki aya kaldı....

vee günaydınnnnn....
bu sabah şiddetli bi kasık ağrısıyla uyandım ve kırmızılar kapımı çaldı umutlar önümüzdeki aya kaldı....

canım üzülme önümüzdeki ay inşallah.
batını yaşını ve kaçıncı denemen yazda listeye ekleyeyim senide

slm kızlar bende o çift çizgiyi görmek istiyorum. görmenin nasıl bi duygu olduğunu biliyorum tekrar yaşamak istiyorum neden olmuyokiii

slm kızlar bende o çift çizgiyi görmek istiyorum. görmenin nasıl bi duygu olduğunu biliyorum tekrar yaşamak istiyorum neden olmuyokiii

canım burda çoğumuz ikinci kez görmeyi bekliyoruz. bazen keşke hiç görmeseydim ilk olsaydı diyorum ama nasip işte.
doktora gittinmi peki. bir problem varmı sende yada eşinde

vee günaydınnnnn....

İnşaallah önümüzde ki aya olsun

arkadaşlar bi sorum olcak cevaplarsanız çok sevinirim aklım okadar karışık ki

bu ay çok ümitliydim hamile kalacağıma bat 16 kasım. 13 kasım da az miktarda kanlı bir akıntı geldi benden moralim çok bozuldu adet olcam diye sıkıntı stres yaptım normalde de adet olmadan 1 kaç gün öncesinden gelir bende bu akıntı dünde çok açık kahve bi akıntım geldi başka yok bugünde sabah gene kanlı bir akıntım geldi normalde sürekli gelen bu akıntılar sürekli değil ve kasıklarda hem ağrı hem batma var o kadar çelişkili bi durumdayım ki adet olcamda sıkıntı stres yaptım diyemi böyle oldu acaba düşünmeden edemiyorum sizce normal mi böyle olması

canım adetin sökülemiyor olabilir. yarın akşama kadar bekle. gelmezse p.tesi kan testi yaptır. inşallah yerleşme kanamasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…