Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar
hepinize hayırlı akşamlar

iyisinizdir inşallah.
beni soracak olursanız ruh gibiyim ne yediğimi ne içtiğimi ne gördüğümü anlıyorum.
canım çok yanıyo sadece dua edebiliyorum.

listeye yeni eklenecekler varsa su arkadasımdan rica ediyorum o düzenlesin.
ben hiçbir şeyle ilgilenecek durumda değilim.
herkese hayırlı akşamlar.

Canim cok gecmis olsun. Allahim cok buyuk sifasinida vericektir eminim. Rabbim anneciginin gozunu yasli birakmasin... 😔

merhaba kızlar

iyisinizdir inşallah.
beni soracak olursanız ruh gibiyim ne yediğimi ne içtiğimi ne gördüğümü anlıyorum.

canım çok gecmıs olsunn allah şifa versın ınsallahhhh çok üzüldük bizdeee hayırlı haberlernı beklıyorz:43:

Kızlar eklememi, güncellememi isteyenler varsa mesajımı alıntılayarak batlarını yazsın ekleyim..

canlar sızde psıkolojık olarak adetm gecıkmıs olabılr mı çok düşünüyorum ondan mı :44:

Bir ihtimal olabilir. Benim ilk ayimda tam 7 gun gecikmisti jafayi yicektim. Test yaptim kanda baktim yok yok sonra 8. Gunde cok siddetli agrilarla olmustum. Ama belkide tutmustur bu ay. Sence varmi boyle bir ihtimal gunleri yakalayabildinmi

Kızlar eklememi, güncellememi isteyenler varsa mesajımı alıntılayarak batlarını yazsın ekleyim..

Canim kimse bana kizmasin ama bu kadar uzuntulu aci veren bi durum varken hicbisey yokmus gibi liste pesine dusmek bana pek dogru gelmiyor. Tabi herkesin kendi dusuncesi. Kiyamam cimcimem o durumda hala bizi dusunuyor...

Bir ihtimal olabilir. Benim ilk ayimda tam 7 gun gecikmisti jafayi yicektim. Test yaptim kanda baktim yok yok sonra 8. Gunde cok siddetli agrilarla olmustum. Ama belkide tutmustur bu ay. Sence varmi boyle bir ihtimal gunleri yakalayabildinmi

cnm netten hesaplamıstm 2 kasım dı 12.gun yanı ama ben persembe gecesı yumurtladgmı düşünüyorum cunku kasık agrısı ve akıntı vardı uzayan cuma gunu bırlkte oldk netın tahmını gunude bırlkte oldk bılıosn sadece haftasonlarım var denk geldı gbı olmamısta olabılr bılemıyorm :25:

suanda adetim bitti ilk gün kahv.leke geldi sonra 3 gün inanılmaz kasık ağrısı ve kanamam oldu test yapıp tek çizgi görmekten korkuyorum ki eminim öyle olcak bilmiyorum:(

Kanaman olmuş canım o zaman değildir maalesef bende sadece leke gelmişti:(

merhaba kızlar

iyisinizdir inşallah.

Canım Allah şifa versin bir an önce

canlar sızde psıkolojık olarak adetm gecıkmıs olabılr mı çok düşünüyorum ondan mı :44:

Olur canım bende çok olurdu testi yapardım peşine olurdum adet negatifi görünce:(

cnm netten hesaplamıstm 2 kasım dı 12.gun yanı ama ben persembe gecesı yumurtladgmı düşünüyorum cunku kasık agrısı ve akıntı vardı uzayan cuma gunu bırlkte oldk netın tahmını gunude bırlkte oldk bılıosn sadece haftasonlarım var denk geldı gbı olmamısta olabılr bılemıyorm :25:

Canim bence ihtimal dahilinde ama yinede buraz beklemekte fayda var sonucta olumsuz bi seyde daha cok uzuluyosun. Bence saliya kadar bekle hala olmazsa kan tahlili yaptir.(eczane olmaz dedin ya ondan)

Canim bence ihtimal dahilinde ama yinede buraz beklemekte fayda var sonucta olumsuz bi seyde daha cok uzuluyosun. Bence saliya kadar bekle hala olmazsa kan tahlili yaptir.(eczane olmaz dedin ya ondan)

evet canım haklısın ztn adet olursam ne yumurtlamaya nede adet tarıhıme dıkkat edıcem hesap yapmıycam kuzum

Bu ay kirmizilar gelirse bende senin gibi dusunuyorum. Surekli takip yap yok gunu denk getir psikolojik olarak daha cok yoruyor insani...

Bu ay kirmizilar gelirse bende senin gibi dusunuyorum. Surekli takip yap yok gunu denk getir psikolojik olarak daha cok yoruyor insani...

bencede akısına bırakıp adetten sonra duzenlı ılıskı (senın ıcın :))) benım böyle bır sansım yok ) olursa bence olur yanı allahında ıznıyle:emir_bebek:

Canim kimse bana kizmasin ama bu kadar uzuntulu aci veren bi durum varken hicbisey yokmus gibi liste pesine dusmek bana pek dogru gelmiyor. Tabi herkesin kendi dusuncesi. Kiyamam cimcimem o durumda hala bizi dusunuyor...

Siz bilirsiniz.. Cimcime bizi düşünmüş ben de yardım etmek için söyledim..

Siz bilirsiniz.. Cimcime bizi düşünmüş ben de yardım etmek için söyledim..

Hayiiirr ben sizin icin demedim yanlis anlasildi. Ben yok neden beni listeye eklemedin falan gibi sitem edenlere soyledim. Lutfen yanlis anlasilmasin. Durum bukadar uzucuyken kimse sitem etmesin dedim. Ama sanirim yanlis anlasildim...

Back
X