Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Korktum valla gidiyosun diye. Surda bikac kisiyiz zaten. Bicok kisiyle konusamiyorum bu konulari. Yada yuzlerinde sen ne konusuyosun ifadesi. Burda sizinle olmak cok iyi geliyor bana.... Seviyorum kiiiizzzzz sizi :16:

bende senı cok sevıyorum canım ınsallahh aynı anda en yakın zamanda hamıle kalırız burdan bırbırımıze haber verırız :34:

merhaba kızlar
hepinize hayırlı akşamlar

iyisinizdir inşallah.
beni soracak olursanız ruh gibiyim ne yediğimi ne içtiğimi ne gördüğümü anlıyorum.
canım çok yanıyo sadece dua edebiliyorum.

listeye yeni eklenecekler varsa su arkadasımdan rica ediyorum o düzenlesin.
ben hiçbir şeyle ilgilenecek durumda değilim.
herkese hayırlı akşamlar.

Canım Allah yardımcınız olsun..dualarımız sizinle..

Kızlar adet olmadığım 35.günü de geride bırakıyorum:)) testlerde çıkmayan bebeğime trip yapıp bu hafta ne test yapıcam ne doktora gidicem :))

canım gelmedı sancım oluyo ara ara bıde lavaboya gttım bı akıntı vardı çok az anlmadm

Canım normalde olmuyorsa regli öncesi bir umut olabilir bu akıntı:)

en ıyısı çok umutlanmamak akısına bırakıyım offf:45:

umut her zaman olsun stres olmasın:34:

akısına bırakmak en ıyısı dıyelım hamıle kalmıs olsam suanda adet sancsı cekmem normalmı cnm ???

normal tabi ben çekmiştim zaten hamilelik belirtileriyle regli belirtileri aynı

iç çamasırmda çok silik kahverengı bı leke belırdı galıba kırmızılar kapıya dayandı :43::43::43::43::43::43:

Canım kırmızın hala gelmediyse inşallah yerleşme lekesidir

Kizlar bu da benim ucuncu ayim. Uc deyince az geliyo ama uc aydir denemis olmak bana hic az gelmiyo uzun bir zaman sonucta. Bu ay da esim hasta oldu en verimli gunler yalan oldu. İki kere sansimizi denedik, bakalİm..

Günaydın kızlar
Marmelaat gelmiş kırmızılar:2: hayırlısı olsun diğer ayda artık inşallah

arkadaşlar, ben de ara ara yazıyorum belirtilerimi 6 gün kaldı adetime var..kasıklarımda ağrı var bütün gün süren adet olacakmışım gibi..bide karnımın alt tarafı şiş gibi..eğilemiyorum sıkışıyor gibi hissediyorum..akıntım hala devam ediyor normalde akıntısı olan biri değilim..sizce bunlar hamilelik belirtileri mi? sata göre 3+1 günlük hamileyim tabi hamileysem:1: kan testi yaptırsam yarın çıkar mı? Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım ediin..:18:

Kızlar benm 21 ekimde önceki adetm başladı. 28 gün olarak hesaplarsak bugun adet olmm gerekiodu ama tık yok adet belirtisi de yok ama arada bi iki üç gün oynuyo bnmki tabi ben dayanamayıp idrar testi yaptm evde gebelk için sonuç negatif acaba erkenmi davrandm :(

Canim cok gecmis olsun. Allahim cok buyuk sifasinida vericektir eminim. Rabbim anneciginin gozunu yasli birakmasin... 😔

canım çok gecmıs olsunn allah şifa versın ınsallahhhh çok üzüldük bizdeee hayırlı haberlernı beklıyorz:43:

Canım Allah şifa versin bir an önce
:(

Canım Allah yardımcınız olsun..dualarımız sizinle..

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar. Allahtan umut kesilmez bizde bekliyoruz bir umut kendine geldi haberini. ama durum kötüye gidiyor umutlarımız tükenmek üzere :((

Kızlar benm 21 ekimde önceki adetm başladı. 28 gün olarak hesaplarsak bugun adet olmm gerekiodu ama tık yok adet belirtisi de yok ama arada bi iki üç gün oynuyo bnmki tabi ben dayanamayıp idrar testi yaptm evde gebelk için sonuç negatif acaba erkenmi davrandm :(

canım vücudunu sen daha iyi tanırsın. belirti yoksa biraz bekle bakalım en azından cumaya kadar falan bekle. gelmezse kan testi yaptır. geç döllenme varsa idrarda görünmesi zaman alacak.

Back
X