yok canım burdayım gıtmıyorum![]()
Korktum valla gidiyosun diye. Surda bikac kisiyiz zaten. Bicok kisiyle konusamiyorum bu konulari. Yada yuzlerinde sen ne konusuyosun ifadesi. Burda sizinle olmak cok iyi geliyor bana.... Seviyorum kiiiizzzzz sizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım burdayım gıtmıyorum![]()
Korktum valla gidiyosun diye. Surda bikac kisiyiz zaten. Bicok kisiyle konusamiyorum bu konulari. Yada yuzlerinde sen ne konusuyosun ifadesi. Burda sizinle olmak cok iyi geliyor bana.... Seviyorum kiiiizzzzz sizi![]()
bende senı cok sevıyorum canım ınsallahh aynı anda en yakın zamanda hamıle kalırız burdan bırbırımıze haber verırız![]()
Amin canim insallah...
Kotu dusunme hatta iyi dusun. Belki guzel biseyin habercisidir.Aminn inşallah.. Ama bugun benim kasık agrım var nedenini hiç bilemiorumm off![]()
merhaba kızlar
hepinize hayırlı akşamlar
iyisinizdir inşallah.
beni soracak olursanız ruh gibiyim ne yediğimi ne içtiğimi ne gördüğümü anlıyorum.
canım çok yanıyo sadece dua edebiliyorum.
listeye yeni eklenecekler varsa su arkadasımdan rica ediyorum o düzenlesin.
ben hiçbir şeyle ilgilenecek durumda değilim.
herkese hayırlı akşamlar.
Kotu dusunme hatta iyi dusun. Belki guzel biseyin habercisidir.
canım gelmedı sancım oluyo ara ara bıde lavaboya gttım bı akıntı vardı çok az anlmadm
en ıyısı çok umutlanmamak akısına bırakıyım offf![]()
akısına bırakmak en ıyısı dıyelım hamıle kalmıs olsam suanda adet sancsı cekmem normalmı cnm ???
iç çamasırmda çok silik kahverengı bı leke belırdı galıba kırmızılar kapıya dayandı![]()
Kırmızılar gelmiş bulunuyor![]()
Kırmızılar gelmiş bulunuyor![]()
Insallah canimmmÖnümüzdeki aya inşallah canım çok üzme kendini elbette olacak.
Hayirlisyla gelsin insallah canimÜzülme canım benim inşallah en yakın Zamanda gelir bebişiin
Lazgelin eğer varsa çıkar tabi ama tavsiyem sabret biraz adetin geçsin o zaman yaptır. Çünkü sabırsız davranıp kollarimizi delik deşik ediyoruz maalesef
Canim cok gecmis olsun. Allahim cok buyuk sifasinida vericektir eminim. Rabbim anneciginin gozunu yasli birakmasin... 😔
canım çok gecmıs olsunn allah şifa versın ınsallahhhh çok üzüldük bizdeee hayırlı haberlernı beklıyorz![]()
Canım Allah şifa versin bir an önce
![]()
Canım Allah yardımcınız olsun..dualarımız sizinle..
Kızlar benm 21 ekimde önceki adetm başladı. 28 gün olarak hesaplarsak bugun adet olmm gerekiodu ama tık yok adet belirtisi de yok ama arada bi iki üç gün oynuyo bnmki tabi ben dayanamayıp idrar testi yaptm evde gebelk için sonuç negatif acaba erkenmi davrandm![]()