Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkürler, bu arada birlikte aynı günü bekleyeceğimizi şimdi takvimden gördüm, Allah herkesin ve bizim yardımcımız olsun :)

evet canım 2 ay arayla evlenmişiz sen ilk denemedesin inşallah devamı gelmez bu ay hamilesindir.

evet canım 2 ay arayla evlenmişiz sen ilk denemedesin inşallah devamı gelmez bu ay hamilesindir.

Bende yazdıktan sonra hesapladım, 2 ay var aramızda, ama siz bebiş yolcuğuluna erken çıkmşsınız.
Ağzından dökülen güzel sözler dualar hepimiz için kabul olsun, bu ay denemelerimiz son bulsun :)

Bende yazdıktan sonra hesapladım, 2 ay var aramızda, ama siz bebiş yolcuğuluna erken çıkmşsınız.
Ağzından dökülen güzel sözler dualar hepimiz için kabul olsun, bu ay denemelerimiz son bulsun :)

bizim biraz acı bir tesadüf oldu aslında istememiz.
hala daha plan programlı gitmiyoruz bu yolda.
ama olursa başımızın üstünde yeri var.

merhaba cimcimecim nasılsın iyi misin ??

teşekkür ederim canım iyi diyeyim iyi olsun çok şükür sen nasılsın.

Allah iyilik versin canım ... iyiyim Allaha şükür iş güç işte ne olsun söktürücü kullanıyordum yarın bitiyor reglimi bekleyeceğim 2. günü doktora gideceğim bende.... ne yapayım

canım 2 gün gecikti benım heyecan yaptım ama dün geldı kırmızılar

tatlım bu ay nasip değilmiş ne yapalım! inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım Allahtan umut kesilmez bekleyeceğiz ne yapalım unutma canım en büyük nimet sabırdır sabredip muradımıza ereceğiz inşallah .............

evet rosecum haklısın sabır en buyuk nımet gercekten dualara sarılmak en ıyısı kafama takmamaya karar verdım yumurtlama gunumu bıle hesaplamıycm akısına bırakıcam..reglm bıttıktn sonra meryem suresını okumaya karar verdım rahatlıycgmı düşünüyorum

çok teşekkür ederim canım dediğin gibi sabah çıkıyoruz akşam geri geleceğimizin garantisi yok malesef.

bnde onu dıycektım canım sımdı 2 gün gecıktı ya yıne normal döngüsüyle hesaplamalıyım dımı 25 günde bır oluyordm bu ay 27 gün oldu

canım o zaman 27 günlük süreci hesaplayalım sen 25 günü bekle ama. ne olur ne olmaz yine 25. gün olmazsan 27. günü beklersin erken olursan düzene girdi demektir

Allah iyilik versin canım ... iyiyim Allaha şükür iş güç işte ne olsun söktürücü kullanıyordum yarın bitiyor reglimi bekleyeceğim 2. günü doktora gideceğim bende.... ne yapayım

hayırlısı olsun canım. bak benim bu ay yumurtam çatlamadı. bende adet olunca tekrar doktora gideceğim ilaç kullanmadan olmayacak sanırım bende.

27 günlük süreçse 15 aralık 25 dıye düşünürsek 13 aralık yenı batım oluyor cnm gelmesın kırmızılar aralıkta 9 ay boyunca devam etsn gelmemeye ınsallahhh sebebıde bellııı

bende Meryem suresine başlayacağım canım bu aralar çok ihmal ettim maalesef rabbim affetsin..

inşallah herşey yoluna girer canım... sen ne kullanıyordun klomen kullanıyordun diye biliyorum ozaman çatlatma iğnesi yapa doktor sana canım ... yada verir kullandın mı hiçç çatlatma iğnesii

ne zamandır düşünüyosunuz canım bende gecen yıl okudum ama daha gelmedi bebeğim

ne zamandır düşünüyosunuz canım bende gecen yıl okudum ama daha gelmedi bebeğim

tatlım biz hep düşünüyorduk ama olmadı aşılama ve tüp bebek yaptıramadık bazı durumlardan dolayı !!
ama tekrar yeni bir doktorda tedaviye başlıyorum önümüzdeki hafta bakalım bu nediyecek ... tatlım benim hormonlarım normal ama bana pkolusun diyor doktorun biri bende sinir oldm bıraktım o doktoru başka bir doktora sordum geçen email yoluyla internette hormon tahlillerimi yolladım o doktorda sizde pko görünmüyor hipogonadzım olabilir diyor bilmiyorum bakalım gidince belli olacak ... ilaçsız regl olamıyorum canımmm ben hemde hiççç

27 günlük süreçse 15 aralık 25 dıye düşünürsek 13 aralık yenı batım oluyor cnm gelmesın kırmızılar aralıkta 9 ay boyunca devam etsn gelmemeye ınsallahhh sebebıde bellııı

15 yazalım o zaman canım 13 yazıp yine o gün gelmezse strese girmeyelim

klomen + ovitrelle kullandım canım 3 ay

Allah razi olsun canim toplumu yaptin secdeyi? cok sagol Allahim bebegini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…