Düşününce anladim galiba her gün 1 meryem suresi seklindemi olack
Evet benimde demek istedigim bu sanirim ben tam anlatamadim kusura bakma
Yok cnm ben anlayamadım :)) dedigim gibi yorgun olunca cok sagol adetim bitsin hemen basliycam insalllah
sagolun Allah razi olsun.. Degmeyen biri için ailemi karsima aldim etrafimdaki herkezi kirdim Ailem bu sana uygun degil evlenme dedi ama dinlemedim keske dinleseymisim sonra evlendik ama o benim için hiç bir sey yapmadi hakaretler tehditler dayak dayanamadim artik evden ayrildim tam 7 ay ona katlandim megersem kendimi kandiriyormusum beni seviyor sandim ama geç olmadan gercek yüzünü gördüm.. çok sükür ailemle arami düzelttim.. Pismanmiyim evet pismanim.. ayrildiktan sonra hamile oldugumu ögrendimde ne yapacagimi sasirdim ama rabbimin bana Güzel mis kokulu emanetine kiyamadimm nasil kiyarim yarin Rabbim bana sormazmiii aldiramamda Bundada vardir hayir Halemin Güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim
Yakın bir arkadaşımın annesi yıllar önce eşinden ayrılmıştı, hayat dolu şen bir kadındır. Bir gün bize nasihat ederken dedi ki " Evleneceğiniz adamı doğru seçin, Allah sizi iyilerle karşılaştırsın. Çok çektim, pişmanlıklarım çok ama iyi ki de bunlar başıma gelmiş diyorum Dünyanın en güzel varlığını o evlilikte kazandım, can yoldaşım oldu kızım, onun için yaşadım " demişti.
Yavrular her zaman güzeldir anneler için, bu da sizin o kötü günlerden en güzel kazancınız olur.
Ay Insallah bir an önce reglin biterde baslarsin Rabbim sana ve bütün istiyenlere hayirli evlat nasip etsinnnn insallahhh
Kızlar tahlil sonucum pozitif değerim düşük ama reglime var daha 56,66 çıktı Rabbim hepinize nasip etsin sizlerede dua edicem.
Kızlar tahlil sonucum pozitif değerim düşük ama reglime var daha 56,66 çıktı Rabbim hepinize nasip etsin sizlerede dua edicem.
Insallaaahhhh canimmmm allah razı olsun hayirlisyla insallahhh bebislerimiz hayatımıza mucize gibi doğar
off canım yaa içim bir hoş oldu.
Allahım sabır versinn hem sana hem de ailesine...
Geçmiş olsun, allah sizlere sabır ve sağlık versin.
Bu topiği ilk kez ziyaret ettim, bu ay bende çift çizgi görmeyi umutla bekleyenlerdenim, BAT 28 Kasım
canım ya Rabbim yar ve yardımcınız olsun kuzenini sevdiklerine bağışlasın Rabbim en tez vakitte sapasağlam ayağa kalkar inşallah
Canım Allahtan umit kesilmez.. Yaşamaz derler gorecek günü, yiyecek ekmeği vardır yaşar.. Dilerim ki öyle de olur.
Ne denilebilirki((( allah yardimcisi olsun annesine dayanma gücü versin insalllahh cnmmm cok Zorr
halemin aramıza hoşgeldin batını kaçıncı denemen olduğunu ve yaşını yazarsan listeye ekleyelim senide
çok teşekkür ederim kızlar. manevi desteğinizi bilmek güzel.
Teşekkür ederim canım.
İlk denememiz, yaş 29, BAT 28 Kasım:)
canım dualarımz tüm şifaa bekleyenlerle şifa versın allahh ınsallahhhhhhh... özledık senııı
ekledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?