Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öğretmen topiği oldu resmen :))

bazen satlar batlar karısıyo.. yenı mı ıstemeye basladınz bebek:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aslında ara ara aklıma geliyordu ama bir türlü emin olamıyordum ama bi cesaret eşiminde ısrarıyla olsun dedik. artık bir bıcırığın eksikliğini hissetmeye başladık :):8:

Canim yazmistim aslinda benim normalde 26 gunde bir olur ama klomen kullandigim ilk ay 28 gun sonra oldu .. Bu ayda klomen kullandim bugunde 26. Gundu iste yarin 27 sora 28 :) test yapim dedim ama sonrada bekle dedi herkes ama olucem meraktan yaaa

için rahat edecekse bekleme yap. ama olumlu yada olumsuz sonuca hazırla kendini

Canim yazmistim aslinda benim normalde 26 gunde bir olur ama klomen kullandigim ilk ay 28 gun sonra oldu .. Bu ayda klomen kullandim bugunde 26. Gundu iste yarin 27 sora 28 :) test yapim dedim ama sonrada bekle dedi herkes ama olucem meraktan yaaa

cnm bncede bıkac gundaha bekle yada 28 veya 29 da yap :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ınsallah hayırlı haberler alırsn

Kızlar hayıt tohumu için ben o bitki sayesinde ilk denediğim ay hamile kaldım dr pco tedavi gerek dedi o ay aktardan alıp içtim Allahın izniyle mucize gibiydi çift çizgiyi görünce inanamıştım

Back
X