Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 günde bir 2 katına çıkması lazım değerlerin canım.
olmazsa p.tesi tekrar test yaptır
inşallah bebeğin seninledir

evet canım doktor hatası. bende çok zor günler geçirdim hala geçiriyorum. vicdan azabı beni mahvediyor.

Inşallah canım :(( senin içinde çok üzüldüm Allah yardımcın olsun..

Yemek yapmam lazim ne yapicam hiccc bilmiyorum. Hergun yemek yapmaktan nefffrrreeettt ediyorum :27: bana fikir vermek isteyen varmi?

Yok canım Allaha sukur bi aorun yokta günleri düşünüyorum bi kestirebilsem su yumurtlama gununu super olucak :)

Bu ay sende benim formulu uygula istersen. Doktor verirken bunu cok emindi valla. Bu ayda bunu deneyim baktim olmadi ovulasyon testi alicam bende. Bide su kahve isi var iki saat onceden iciriceksin. Minikleri uyariyormus. Ben zorda olsa icirdim. En sempatik halimle :16:

ben varlığıda gördüm yokluğuda
varlıktan önce yokluğu gördüğüm için istediği bişeyi alamamak ne demek çok iyi biliyorum
annemden bebek isterdim paramız yoktu annem havluyu eşarpla sarar kundakta bebek yapardı onunla oynardım
arkadaslarım barbie bebekleriyle oynarken ben yanlarına gidemezdim
çok zor günler geçirdik
çok şükür şuan aileminde benimde durumumuz iyi
ama ben çektiğim için çocuğum çekmesin istiyorum.
tabiki her dediğini yapmayacağız
görüyorum her istediği olan çocuklar şımarık ve isyankar yetişiyor.
benim birikimim olsun sonra paramız yok diyeyim o önemli değil
psikolojik olarak ben orda ona ait birikim olduğunu bileyim istiyorum
şuan mesela ablamın kızı bişey istediği zaman ablam paramız yok dediğinde olduğun bildiğim halde içim sızlıyo
çünkü küçük bir çocuğun para yok cümlesinden ne anladığını daha doğrusu ne anlamadığını çok iyi biliyorum

evet her çocuk kısmetiyle doğar
rabbim onları daha yoktan var etmeden rızklarını dünyaya yolluyormuş
kimbilir belki benim bebeğimin rızkı da babasının aldığı bu dükkandadır bilemiyorum
dediğim gibi
kafam çok karışık
zaten kürtajdan sonra her ne kadar etrafıma ben iyiyim mesajı versemde psikolojim hiç iyi değil
kabullenemiyorum hiçbişeyi
bu dükkanı bile kabullenemedim mesela
o zamanlar dotorlarım çok ısrar etti psikolojik destek al en azından 6 ay geri at çocuk isteğini ve psikolojik olarak yaralarını sar dediler ama ben istemedim hemen olsun dedim
şimdi çok pişmanım keşke dinleseydim onları

beterin beteri var kuzum keşke olmasaydı elbet ama düşük olduğuna senden kaynaklanmadığına şükret
ya benim gibi olsan ne yaparsın
kendini suçlamayı vicdan azabını gel bana sor

Canım kıyamam:( en güzelin sen bilirsin tabi ki sen olacaksın onun annesi:)) inşallah gönlüne göre olur ama madem öyle bir durum var destek al canım kendini harap etme.

Bu ay sende benim formulu uygula istersen. Doktor verirken bunu cok emindi valla. Bu ayda bunu deneyim baktim olmadi ovulasyon testi alicam bende. Bide su kahve isi var iki saat onceden iciriceksin. Minikleri uyariyormus. Ben zorda olsa icirdim. En sempatik halimle :16:
Bende denicem canım :) inşallah bu ay tutarda gerek kalmaz ovulasyon testıne

Yok canım Allaha sukur bi aorun yokta günleri düşünüyorum bi kestirebilsem su yumurtlama gununu super olucak :)

Regli bittikten sonra diğer regline kadar gün aşırı muhakkak olsun ve sabah ezanına kadar yat belinin altında mutlaka bir yastık olsun, böyle yumurtlama günün kaçırmazsın içerde her daim askerler hazır olur:)

Kızlar ne bu formul biz de deneyelim :1:
Matmazel niye cvap vermiyorsun bana bir de hemşeri olacağız :2::2:

Canım kahve içirmekten bahsediyorlar sanırım:) kız siz bana sorun ben kendim denektim:1:

Ise yariyor mu harbiden? Yazik bizimki her akşam kahve ister kosa kosa yaparim artik :27::27:

Tabi canım ilişkiden önce içir sert kahveyi eşine işe yarar benimki sevmiyor maalesef onun yerine ben içer oldum bende sevmezdim:27:

offfff bu saat oldu anca haber geliyo akşama misafirim varmış daha temizlik yapcam yemek yapcam ooooooffffff kolumu kıpırdatasım yok ama benim yaaaa :14:

Masallah canim sizin ev de lokanta niyetine ha bre catkapi misafir geliyor. Oyle misafirler e musait degilim demek lazim aslında. Son dakika haber mi verilir

Back
X