Benim de okunmuş ancak e-okula girilmeyi.bekleyen bir sürü kağıdım var![]()
Aferin elimizden bir uçan bir kaçan kurtulmalı özellikle yum.yum zamanı![]()
Canlaarıım inşallah bu çabalar bu ay guZel haberleri getirir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de okunmuş ancak e-okula girilmeyi.bekleyen bir sürü kağıdım var![]()
Aferin elimizden bir uçan bir kaçan kurtulmalı özellikle yum.yum zamanı![]()
Canlaarıım inşallah bu çabalar bu ay guZel haberleri getirir :)
Cnm ben adet olmadim daha ama bekliyorm hafif sancilar varbu ay beni es geçin çok yoğun sancılarla birlikte adet oldum.:2: şimdi sıcak çayımla birlikte ağrıların dinmesini bekliyorum.. umudum aralık ayında artık... batı bugün olan iki arkadaş daha vardı. marmelat ve suff umarım sizden güzel haberler gelir..![]()
Cnm ben adet olmadim daha ama bekliyorm hafif sancilar var
Adet olmadım . Dayanamayıp test yaptırdım . Beta hcg 0,24 .
Yıkıldım ve ağlıyorum . Tek söyliyebileceğim bu kadar.![]()
İnşallahh kuzummm hepimiz güzel haberler alırız bu ay![]()
Kuzum pekmezi yediriyorum zamani kacirmiyorum daha ne yapiyim.Allahim kalbimi biliyor, hayirlisi ne ise onu versin hepimize
Amin inşallahhhh keçi boynuzu pekmezi değil mi? Çok yararı var sperm hareketliliğine
Bir de benimkine yedirebilsem.. Değerimiz düşük ama yemiyor adam![]()
o belli olmaz gülüm dur bakalım adet yoksa umut var demek
Evet canim keciboynuzu pekmezi. arkadasimizin esindede sperm degeri dusuktu bu pekmez baya iyi gelmis esi hamileHergun binbir turlu naz niyaz. Sanki zehir iciriyorum. Biraz duygu somurusu biraz isyan derken zorlada olsa iciyor.
Bizdede yum yum konusu sikinti. Resmen kur yapmaktan yoruldum. Bazen kendimi oyle kotu hissediyorumkiAcayip sinirleniyorum. Daha once olsa keyfin bilir der hic umursamazdim ama simdi mecburum baska gunun yok. Ama bir turlu niyeyse anlamiyor bunu
![]()
Slmlar canim adet olmadim hala umudum yok çünkü hiç hamilelk belirtsi yaşamadım gece uykudan uyandirir kesin :))
Herkesin hamilelik belirtisi aynı olmaz tatlım :111::111:
Evet haklisin cnm insanin icinde bi his olur dimi en azindan :)) umut var sadece :)))