Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ay beni es geçin çok yoğun sancılarla birlikte adet oldum.:2: şimdi sıcak çayımla birlikte ağrıların dinmesini bekliyorum.. umudum aralık ayında artık... batı bugün olan iki arkadaş daha vardı. marmelat ve suff umarım sizden güzel haberler gelir..:49:

Son düzenleme:
Adet olmadım . Dayanamayıp test yaptırdım . Beta hcg 0,24 .
Yıkıldım ve ağlıyorum . Tek söyliyebileceğim bu kadar. :43:

bu ay beni es geçin çok yoğun sancılarla birlikte adet oldum.:2: şimdi sıcak çayımla birlikte ağrıların dinmesini bekliyorum.. umudum aralık ayında artık... batı bugün olan iki arkadaş daha vardı. marmelat ve suff umarım sizden güzel haberler gelir..:49:
Cnm ben adet olmadim daha ama bekliyorm hafif sancilar var

Kızlar üzülmeyin bakın başka hir topikte 18 aydır bekleyen bir arkadaş hamile.. Hiç kaybetmeyin umudunuzu.. Karşı komşumda hamilelik için dualar varmış alıp sizlere yazacağım.. Inşallah 2014 bize yavrularimizi da getirir..

Arkadaşlar cimcimenin kuzeni ameliyattan çıkmış ancak sadece omurilige müdahale edebilmisler ve iç organlarının durumu ciddiyetini koruyormus.. Allah rızası için birer Yasin, hiç okuyamazsak Ya Şafi çekelim.. Daha 22 yaşındaymiş :2::2: ismi Ahmet.. Dileyen gönlünden gelen okusun.. Allah razı olsun şimdiden..

Adet olmadım . Dayanamayıp test yaptırdım . Beta hcg 0,24 .
Yıkıldım ve ağlıyorum . Tek söyliyebileceğim bu kadar. :43:

Canim bence gic uzulme neden dersen baska bir topikte bu degerlere yakin bi arkadas su anda hamile. Gec dollenmede olabilir. Sanucta hala adet olmamissin. Oazartesiye kadar hala adet olmassan bence tekrarlat artma olabilir.

Kuzum pekmezi yediriyorum zamani kacirmiyorum daha ne yapiyim. :1: Allahim kalbimi biliyor, hayirlisi ne ise onu versin hepimize

Amin inşallahhhh keçi boynuzu pekmezi değil mi? Çok yararı var sperm hareketliliğine
Bir de benimkine yedirebilsem.. Değerimiz düşük ama yemiyor adam :31:

Amin inşallahhhh keçi boynuzu pekmezi değil mi? Çok yararı var sperm hareketliliğine
Bir de benimkine yedirebilsem.. Değerimiz düşük ama yemiyor adam :31:

Evet canim keciboynuzu pekmezi. arkadasimizin esindede sperm degeri dusuktu bu pekmez baya iyi gelmis esi hamile :1: Hergun binbir turlu naz niyaz. Sanki zehir iciriyorum. Biraz duygu somurusu biraz isyan derken zorlada olsa iciyor.
Bizdede yum yum konusu sikinti. Resmen kur yapmaktan yoruldum. Bazen kendimi oyle kotu hissediyorumki :59: Acayip sinirleniyorum. Daha once olsa keyfin bilir der hic umursamazdim ama simdi mecburum baska gunun yok. Ama bir turlu niyeyse anlamiyor bunu :52:

Evet canim keciboynuzu pekmezi. arkadasimizin esindede sperm degeri dusuktu bu pekmez baya iyi gelmis esi hamile :1: Hergun binbir turlu naz niyaz. Sanki zehir iciriyorum. Biraz duygu somurusu biraz isyan derken zorlada olsa iciyor.
Bizdede yum yum konusu sikinti. Resmen kur yapmaktan yoruldum. Bazen kendimi oyle kotu hissediyorumki :59: Acayip sinirleniyorum. Daha once olsa keyfin bilir der hic umursamazdim ama simdi mecburum baska gunun yok. Ama bir turlu niyeyse anlamiyor bunu :52:

Yorgun argın olursun zorla sırnaşmaya çalışırlar, yumurtlama gününde naza girerler işte ilginçler
Sen bol bol fındık fıstık yedir afrodizyak etkisi yapan yiyeceklerden falan :7:
Keşke benimki de içse ama nerdeeee önceden her sabah pekmez, bal, muz, süt mikserde çırpıp içerdi şimdi yok :43:

kizlarrr kan testi sonucu aldim pozitif yaziyor ama sayida 952 yaziyor bu ne oluyor ne kadarlik oldugunumu söylüyoo :44:

Back
X