Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marmelat'cim durumlar ne alemde? Varmi gelen giden
Günaydın kızlar
Marmaelaat sen de güzel bir haber verecek gibisin o zaman test yok mu yapsana bir tane?
Yok canim test olmayi bekliyorum strestenmi olmadi ne
merhaba kızlar bende size yenı katıldım çok tatlısınız bu arda :))benım son sat tarihim 20 ekımdi adetim bitiminden itibaren 9-10-11-13-14-15 günler iilişkimiz oldu normal şartlarda 17 kasım gibi adet olmam gerekiyordu ama çarşamba günü kahverengi akıntım gelmeye başladı yerleşme kanaması sandım heycanladım kasıklarımda çok ağrı var,karnımda şişkinlik halsizlik var adet görür gibi kanamam var bugun 2.gün acaba üstüne görme böyle bişeymı böyle durum yaşayanlar varmı cok morelim bozuk sürekli wc gidiyorum kanamam devam ediyormu diyeoff ya ne kadar zormus bu işler 4 aydır deniyoruz
(((((((((
Cnm benim normalden 4 gun once geldi hic degismezdi tarih 3 gun cok agrili ve kanamali gecti ve kesildi gelmiyor 1-2 gun sonra test yapmayi dusunuyirun cunku hic bole adet donemi gecirmemistim(
Adet olmadım . Dayanamayıp test yaptırdım . Beta hcg 0,24 .
Yıkıldım ve ağlıyorum . Tek söyliyebileceğim bu kadar.![]()
Arkadaşlar cimcimenin kuzeni ameliyattan çıkmış ancak sadece omurilige müdahale edebilmisler ve iç organlarının durumu ciddiyetini koruyormus.. Allah rızası için birer Yasin, hiç okuyamazsak Ya Şafi çekelim.. Daha 22 yaşındaymiş :2::2: ismi Ahmet.. Dileyen gönlünden gelen okusun.. Allah razı olsun şimdiden..
Kupa tutturmak diye birşey varmş yakı yapıştırıyomuşsun sonra birlkte oluyormuşsun sonra hamile kalıyomuşsun doğruluğunu bilmiyorum ama öğrenirsem denicem![]()
Yok o bebektendir bebekten...![]()
Umutlanmak istemiyorum canim ya bekliycem biraz daha bugün gorev yerime gidiyorm![]()
Sende bunu dene bakalim. Cildirmaya az kaldi bebislerimiz nerdeee![]()
Ayri sehirler cnm esdurumu bekliyorumKuzum yaaa kiyamam. Ayri sehirlerdenisiniz yoksa ilcemi seninki ? Es durumu falan olmadimi?
O nedemek millet bugun kocisiyle keyif yapiyor anlasilan ondan sez seda yok. Valla bende 4. Deneme ayima girdim tik yok bakalim bu ay neleri gorucez. Ama ben kesin kararliyim testte cikmazsa kalemle cizicem cift cizgiyi bakalim basil biseymis bunu gormekBi an kimse beni takmicak sandım . Yapmayı bilseembi de benm adetim düzensiz orda adetten 4 gün snra yapın diyor . bi çocuk doğuramadım gitti hayır zoruma giden benden 7 ay sonra evlenen kız şmdi 2 aylık hamile nasl zoruma gittti varyaaaaa......
Ayri sehirler cnm esdurumu bekliyorum![]()
Nasılsınızz kızlaar ??
O nedemek millet bugun kocisiyle keyif yapiyor anlasilan ondan sez seda yok. Valla bende 4. Deneme ayima girdim tik yok bakalim bu ay neleri gorucez. Ama ben kesin kararliyim testte cikmazsa kalemle cizicem cift cizgiyi bakalim basil biseymis bunu gormek![]()
Ben denedim de olmuyo![]()
Oooo kimler gelmis kimler bende artik umidi kesmistim. Herkes kocisiyle keyifte diyodum. Hosgeldin canim sefalar getirdin. Ozlemisim valla konusamadik bayadir.
Hayallerimi yiktin ben kalemle cizicektim amaaa![]()
![]()