Ewet canım konusamadık bayadır nasıl gidiyo
Valla ben doktorun dedigi gunleri kacirmamak icin ugrasiyorum. Bi yandan keci pekmezi bi yandan ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet canım konusamadık bayadır nasıl gidiyo
Valla ben doktorun dedigi gunleri kacirmamak icin ugrasiyorum. Bi yandan keci pekmezi bi yandan benkocacim isyanlarda. Sen neler yaptin basladinmi calismalara
Ewet canım stres yapmamaya calısıorum dusunmemeye ama olmuo bu gıdısle bu stres beni cok ugrastırıcaak
Ahhh ahhh o stres isi baska bi boyutu isin. Ama diger aylara gore daha rahatim nedense. Cuma gunude hacibayram'a gittim bol bol dua ettim cok iyi geldi.
Eflalim Allah kabul etsin sagolasin canım..
Marmelat bence yarın bir test yap sen![]()
Ay canim insallahhh evet cok zor denk gelirse artik :)))) napalim herseyin hayirlisi olsun artik bakalimO nedemek millet bugun kocisiyle keyif yapiyor anlasilan ondan sez seda yok. Valla bende 4. Deneme ayima girdim tik yok bakalim bu ay neleri gorucez. Ama ben kesin kararliyim testte cikmazsa kalemle cizicem cift cizgiyi bakalim basil biseymis bunu gormek
Kuzum yas kiyamam sana cok zor bi durum. Bende 3 sene ayri kaldim kocisimle seni anlayabiliyorum. Ben bide oyle yaninada gidemiyodum. Teee okyanus otesindeydi. En azindan ayni cografyadasiniz en kotu maasi ucak firmalarina yatirirsinsenin isin hepimizden zor. Adami bulucan yumurtlamaya denk getiricen... Bak diyim senin bebis patanak cikip gelicek...
![]()
Canım şimdi ne durumdasın bilmiyorum ama ben ilk hamileliğimde aynısını yaşadım 4 gün önce kahve leke geldi bir gün sürdü sonra kırmızı gelmedi hemen test yaptım pozitif çıktı aynı gün kanda baktırdım değerim 500 küsür çıkmıştı inşallah seninkide yerleşme kanamasıdır.
İnşaallah önümüzdeki ay güzel haberini alırız
Canım duamı ettim görüşürsen söylersin cimcimeye çok üzüldüm![]()
Evet canim keciboynuzu pekmezi. arkadasimizin esindede sperm degeri dusuktu bu pekmez baya iyi gelmis esi hamileHergun binbir turlu naz niyaz. Sanki zehir iciriyorum. Biraz duygu somurusu biraz isyan derken zorlada olsa iciyor.
Bizdede yum yum konusu sikinti. Resmen kur yapmaktan yoruldum. Bazen kendimi oyle kotu hissediyorumkiAcayip sinirleniyorum. Daha once olsa keyfin bilir der hic umursamazdim ama simdi mecburum baska gunun yok. Ama bir turlu niyeyse anlamiyor bunu
![]()
Ozaman bekle bir iki gün hastaneye yaptırırsın
Selamm herkesee
Bu pekmezi ne zamab içmesi grrekiyo acaba söyleyebilirmisiniz bende alayım :)
Cnm bilmiyorumki bugün gelmezse ... görev yerimde gdip eczaneden alamam küçük bi yer![]()
Hadi sen kucuk biyer diye alamiyosun ben koca sehirde eczane eczane dolasiyorum.Bi gittime bidaha gidemiyorum. Yakinda sener sen gibi gunes gozlugu sapkayla eczaneye gidicem.
![]()
Ayyy canim cok güldüm yaaa![]()
Ozaman bekle bir iki gün hastaneye yaptırırsın
Aynen bende öyleee 😄😄seviyorum sizi 😘
Ayyy canim cok güldüm yaaa![]()
Aynen bende öyleee 😄😄seviyorum sizi 😘
Canim ben sabahlari bir tatli kasigi iciriyorum. Pekmezi veren arkadasimda oyle icirmis iki ay sonraki testte baya fark etmis. Eee simdide hamileyarim kalan kavonozu biz bitiriyoruz
umarim bizdede ise yarar...
Yaaa gulmeyin valla oyle. Testi isterken alyansi adamin gozune sokuyorum ben "evliyim haaa yanlis anlasilma olmasin " bide adam sanki ben cikinca arkamdan " bu ayda olmamis becerememisler" dicek gibi geliyor![]()