Günaydın canım. Bence sen kan testi yaptır 12. Günde silik çıkması çok normal ki. Hadi bakalım oğlusuna kardeş geliyordur inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım. Bence sen kan testi yaptır 12. Günde silik çıkması çok normal ki. Hadi bakalım oğlusuna kardeş geliyordur inşallah
İyi aksamlar kizlar. Sabahtan beri yasadigim mide bulantisi beni bitirdi o yuzden buraya bile giremedim. Nedir bu anlamadim ?? Aksami degerlenirmem lazim ama halim kalmadi.(
Haklısın canım benim ilk denememdi bu ay.artık en kısa zamanda adet olmayı bekliyorum.Canim ilk deneme ayimizda bende 37 gun sonra adet olmustum ki benim 28 gunu asla sekmezdi. Doktora gittigimde uzun sure korunan bayanlarda vucut bu tur sasirmalar yapabilir demisti. Sonrasinda 34 gun sonra adet oldum ve 2 aydir 30 gune sabitledi.
Günaydın canım. Bence sen kan testi yaptır 12. Günde silik çıkması çok normal ki. Hadi bakalım oğlusuna kardeş geliyordur inşallah![]()
İyi akşamlar canım. Değerlendirmeye çalış iyi kötü
Korunmayı bırakanlarda, bebek isteyenlerde vücut kendi kendini kandırıyor böyle..
Bence biraz daha bekle gelmezse de doktora görün.. Kist mist oluşmasın da..
Sağolun sizinle konuşmak çok iyi geliyor artık eşim bıktı benden hergün aynı şeyleri konuşuyorum( artık istemesemde gidicem doktora yarın.hayırlısı inş. Kist yoktur
(
Birde zaten mantıklı yaklaşan eş doktor olunca herşeye daha da bilimsel yaklaşıyor bende sormuyorum bişey :)) bu arada senin sonuçlarını da meraklı bekliyorum canım gönülüne göre olur inşallahCanım seni iyi anlıyorum eşler bizim gibi duygusal olmuyor onlar mantıklı düşünüyorlar daha çok biz yüreğimizle hareket ediyoruz, en güzeli doktora gidip rahatlaman kist olsa ne olacak ben 5 cm lik kistle hamile kaldım hamile kalmaya engel değil korkma![]()
Nasılsın canım bugun iyisindir inşallahh
canım inşallah iyi olur size bağışlar Rabbim.. ömür boyu çekeceği bir durum olmaz.. Rabbim bizler için neler yazdı bilemiyoruz işte.. Yarına çıkacağız mı garantisi yok. Unutuyoruz bir an herşeyin yalan olduğunu, fani olduğumuzu..
Canım Rabbim şifasını versin yoksa çok çektirmesin başka ne denir sizlerede sabır versin
Günaydın herkese sabah beşte test yaptım çok çok silik çıktı ikinci çizgi ama dikkatli bakmak lazım o yüzden negatif diyorum dpo 12 deyim belirgin olmalıydı reglime iki gün kaldı bekliycem artık bugün dişçiye gideceğim için yaptım testi.
Birde zaten mantıklı yaklaşan eş doktor olunca herşeye daha da bilimsel yaklaşıyor bende sormuyorum bişey :)) bu arada senin sonuçlarını da meraklı bekliyorum canım gönülüne göre olur inşallah
teşekkürler kızlar bugün ortopedi ve göğüs doktorları muayene edecekmiş yarın da tekrar ameliyata alınıp ciğerlerindeki tüpler çıkarılacakmış. inşallah olumlu gelişme vardırda ondan çıkarılıyordur tüpler.
canım 5 gündür aldığım en iyi haber bu. inşallah kanda da pozitifi göreceksin.
zaten dpo 12 de bile çıktıysa silik bile olsa var demektir.
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.
Günaydın canım nasılsın ?günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Canım inşallah düzeliyordur Rabbimden umut kesilmez hiçbir zaman öyle çok var komadan çıkan normal hayatına dönen, hayırlısı canım nedense ihtimal vermiyorum ama nasip 4 te belli olacak
Günaydın canım nasılsın ?
Ahh canim ahh midem daha iyi ama moralim cok bozuk. Dun aksamdan beri agliyorum artik gozlerim kan canagi oldu. Okula bile gidemedim bugun. Canim oyle cok yaniyoki...
çok genç vücudu hücreleri kendini yeniler diye umut ediyoruz ama rabbim hayırlısını verecek. çok zor bu durumda en yakınını beklemek.
ihtimal ver bence canm erken yaptığın için çok silik çıktı bence
teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın
çok genç vücudu hücreleri kendini yeniler diye umut ediyoruz ama rabbim hayırlısını verecek. çok zor bu durumda en yakınını beklemek.
ihtimal ver bence canm erken yaptığın için çok silik çıktı bence
teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın
Allah yardımcınız olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız.