neyı canımmm ????????
ya evvel 4 cuma üst üste okunmalıymış 1000 kez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyı canımmm ????????
bende öyle okuycam ya evveli de çekelim en azından her yolu denedik deriz
ya evvel 4 cuma üst üste okunmalıymış 1000 kez
ben eşimi telefonla uyandırırm artık gerçi o uyanıyo sabah namazlarna şuan ayrı memleketlerdyzzz
ozaman ben reglm dıye sabah namazında oturup ya evvelü çekıcemmm
Allah kavuştursun marmelat
sağol canımm haftasonları buluşuyoruzzhafta içide rüyalardaaaa
![]()
sağol canımm haftasonları buluşuyoruzzhafta içide rüyalardaaaa
![]()
neden işimi orda
nerden aklına geliyo böyle cevaplar![]()
benım ısım baska bı ilde cnm
napim canım yaaa bende zamanı böyle geçiriyorum![]()
hayırlısı olsun be canım tez zamanda kavuşursunuz umarım.. sevdiğinden ayrı olmak zor iş hele bide sevdiğin kocan olmuşsa artık hiç ayrılası gelmiyor insanın
o iş gereği gidiyo üzülme ben annem rahatsız diye memlekete gidiyorum ayrı kalıyoruz ya
amınnnn canımmm evett çok zorrrr sabırla hemmm hergun evıme gıdecegım gunu ve bebısımızı beklıyorummmm ALLAHAA şükürler olsun
Kizlar kizlar... Bikac saat yoktum oooo neler neler konusulmus. Bende meryem suresini kayinvalideme rica ettim kuran-ı Kerimden sagolsun benim icin okuyor.
Ayy anlatacak cok seyim var ama once huyduz kocama yemek yediriyim hemen geliyorum. Optum sizi.
senin yine yakın Allah tan bi arkadaşım türkiyenin bi ucundan bi ucuna 5 ayda bir kocasını görmeye gidiyordu. ama Allah kavuşturdu onları tayini çıktı seninde yakın zamanda olur inşallah
Kizlar kizlar... Bikac saat yoktum oooo neler neler konusulmus. Bende meryem suresini kayinvalideme rica ettim kuran-ı Kerimden sagolsun benim icin okuyor.
Ayy anlatacak cok seyim var ama once huyduz kocama yemek yediriyim hemen geliyorum. Optum sizi.
cnm ben iş geregı baska bı ıldeyımm evım ve eşim memlekette allah acıl şifalar versınnnnn canımmm