Normal sabah namazından sonra mı ya evvelu çekeceğiz? Kaç tane?
Ben de hergün 1000 tane ya evvelu, 707 tane ya varis çekilecek diye biliyorum
Evt cnm namzdan sonra bnde nette okumstm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallah içimden geçti Allah cimcime sultana ikiz versin
![]()
Evt cnm namzdan sonra bnde nette okumstm
bende varimbu sabah duaya uyananlar 9 ay sonra bebişinin ağlamasına uyansın amin. bak kimse hayır diyemez![]()
Bnde zorlaniyorm kalkmakta reglim ama kalkicm cnm allah kabul etsinnBen sabah namazlarına kalkamıyorum yaa :26:
Gün içinde çekmeye çalışıyorum ya evvelu ve ya varisi...
Bir de hacet namazı var 2 rekat kılıyorum sonunda duası var.
Ben size komşumdan duaları alayım da yazayım en iyisi.. Çok dindarlar ellerinde bebek için dualar varmış..
bende varim
ne duasi kizlar bir gun mu okuyucaz kac ruket namaz kilinicak ne diyerek niyyet edicez kizlar banada yazin lutfeeeeeeeeeen
bende varim
ne duasi kizlar bir gun mu okuyucaz kac ruket namaz kilinicak ne diyerek niyyet edicez kizlar banada yazin lutfeeeeeeeeeen
Bende oyle diye biliyorum. Bizim okuldaki din kulturu hocasi banada bu sekilde soyledi.
Ben sabah namazlarına kalkamıyorum yaa :26:
Gün içinde çekmeye çalışıyorum ya evvelu ve ya varisi...
Bir de hacet namazı var 2 rekat kılıyorum sonunda duası var.
Ben size komşumdan duaları alayım da yazayım en iyisi.. Çok dindarlar ellerinde bebek için dualar varmış..
ALlah hepinizden razı olsun kızlar ya Allah benden önce size nasip etsin inş
sanırım canım enerjiyi yükseltin gebe olmayan kalmasın
Kııızzz içine mi doğdu ne? cimcime ikiz delisi
Koskocaman AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNN![]()
Canim sabah namazı na kalkcaz bugün hepimz dua edicz regl olanlrda kalkcak tespih cekick normal sabah namzndn sonra dua edicez tespih cekicz 100 kere ya evvel
tamamdir kizlar insallah kalkarizsabah namazı ve tesbih sonra içinden geldiği gibi dua Allahım çok sevindim sizlerinde katılmasına
Haklisinnn canimm şükürler olsun rabbime... bu arada sen ne anlaticktinn bakimmManeviyat gercekten insani cok rahatlatiyor. Ben hep suna inandım maneviyatin eksikligi hep insanin icinde bir bosluk yaratiyor bana gore sanki hicbirsey tam olmuyor. En azindan benim hayatimda oyle.
Rabbime hergun sukrediyorum bana yasattigi guzellikker icin.
Merhaba ben klomen ardından ovitrelle iğne kullandım. İğneden 10 gün sonra beta hcg 19,6 çıktı 14. Gün ise 196 çıktı. Benzer durumda olan var mı ikiz olabilir mı?
tamamdir kizlar insallah kalkariz
UnuttumHaklisinnn canimm şükürler olsun rabbime... bu arada sen ne anlaticktinn bakimm![]()
Doktora gosterdinmi sonucu cnm klomen den hemen sonra betahcg yüksek cikmiyormuydu 15 güne kdr