Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de en gecinden olsun diye yarın yazdırmıştım senin gibi aynı şeyi yapmışızSentimental canım ne alemdesin hadi ikimiz de müjde verelim bu ay ne güzel olur![]()
Arkdslr bende bugn test yaptm reglime 5gun var ama 2.cizgyi gordm silikte olsa simdi kan testne gdyrm hayrlisi
Gaz sancisi kasiklara vurur degilmi :)))
Eflalim bu ateşle de olabilirse ne alaabu arada cimcime iyi. Dersaneden başını kaldıramıyor garibim
yeğeni de iyi çıkmış olabilir şimdiye. Kuzeni fizik tedaviye gidecek maşallah iyi oldu
Halee canım dua et yeni yıl hediyemizi alalım
Marmelat kuzuuu yumyum olabilir senin bu ara
Nerelerde kızlar bilen var mı su haberin var mı epeydir yok yeğeni hastaydı nasıl oldu acaba?Kuzeni nasıl oldu?
Gaz sancısı karnına vurur bağırsaklara fln. Iltihap varsa kasıklarDa ağrı olabilir
Tatlimm Yumurtlma degil bnce geçmiş olblr gerçi hisetmedim bu ay:)) yada gec yumurtldm:)) Rose un dedgi gibi iltihap olablr ztn yine dra gitcem akintim varEflalim bu ateşle de olabilirse ne alaabu arada cimcime iyi. Dersaneden başını kaldıramıyor garibim
yeğeni de iyi çıkmış olabilir şimdiye. Kuzeni fizik tedaviye gidecek maşallah iyi oldu
Halee canım dua et yeni yıl hediyemizi alalım
Marmelat kuzuuu yumyum olabilir senin bu ara
Herkese merhaba kızlar...
Bugün yılın son günü, Allah'ım yarın ilk gününü yaşayacağımız yeni yıl da burada yazışan, ayrıca dileyen isteyen herkese bebek telaşı yaşatır, yılın ilk ayları minik bebişlerin verdiği güzel eziyetlerle geçer :)))
Güzel haberleri alırız Batı yaklaşan kızlar :) biz de bekliyoruz heyecanla size...
Tatlimm Yumurtlma degil bnce geçmiş olblr gerçi hisetmedim bu ay:)) yada gec yumurtldm:)) Rose un dedgi gibi iltihap olablr ztn yine dra gitcem akintim var
Eflalim, resimdeki senin bebişin değil mi ?
evet canım benim oğlum![]()
canım inşallah pozitif çıkar olumsuz düşünme lütfen
güzel haberlerle gel canım inşaallah
yaa canım ne kadar heyecanlıı inş herşey yolundadır :))
Allah hepimize nasip etsin bu duyguları![]()
canım ne yaptın merak ettim mutlu bi haber bekliyorum)
![]()
duyamadım kalp atışlarını arkadaşlar, doktor daha çok minik olduğu için duyamadığımızı söyledi, gelişimi çok az geride olduğu için ancak haftaya duyabiliriz dedi. şuan 4 mm imiş cm bile değil yaaa :)))Yeşil-sis neredesin canım duydun mu kalbini bebisin??
Marmelat canım sıkı tut ayaklarını üsütme aman :)
Matmazelim canım sen üzülürsen eşin de üzülür. En iyisi sen takma ki ne o, ne sen üzülmeyin![]()
Kızlar başım çatlıyor yaa dünden beri. Migren falan mı var acaba bende de nedir..
duyamadım kalp atışlarını arkadaşlar, doktor daha çok minik olduğu için duyamadığımızı söyledi, gelişimi çok az geride olduğu için ancak haftaya duyabiliriz dedi. şuan 4 mm imiş cm bile değil yaaa :)))