Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nerelerde kızlar bilen var mı su haberin var mı epeydir yok yeğeni hastaydı nasıl oldu acaba?Kuzeni nasıl oldu?

Sentimental canım ne alemdesin hadi ikimiz de müjde verelim bu ay ne güzel olur :16::16:
ben de en gecinden olsun diye yarın yazdırmıştım senin gibi aynı şeyi yapmışız :1: ben de normalde bugün bekliyorum ama kendimi yarına şartladım sabah, eveeettt bu iş buraya kadarmış diyerek çıktım yataktan kesin oldum dedim ağrım çoktu çünkü akıntı hissettim hemen lavaboya koştum ama bişey yoktu bakalım yarına akdar müsaitim bekliyorum ama adet olmak is-te-mi-yo-rum 2014 ün ilk güzel haberi bebeğim olsun istiyoruuuuummmmmmmmmm

Arkdslr bende bugn test yaptm reglime 5gun var ama 2.cizgyi gordm silikte olsa simdi kan testne gdyrm hayrlisi

Herkese merhaba kızlar...

Bugün yılın son günü, Allah'ım yarın ilk gününü yaşayacağımız yeni yıl da burada yazışan, ayrıca dileyen isteyen herkese bebek telaşı yaşatır, yılın ilk ayları minik bebişlerin verdiği güzel eziyetlerle geçer :)))

Güzel haberleri alırız Batı yaklaşan kızlar :) biz de bekliyoruz heyecanla size...

Eflalim bu ateşle de olabilirse ne alaa :16::16: bu arada cimcime iyi. Dersaneden başını kaldıramıyor garibim :1: yeğeni de iyi çıkmış olabilir şimdiye. Kuzeni fizik tedaviye gidecek maşallah iyi oldu
Halee canım dua et yeni yıl hediyemizi alalım :16::16:
Marmelat kuzuuu yumyum olabilir senin bu ara

Eflalim bu ateşle de olabilirse ne alaa :16::16: bu arada cimcime iyi. Dersaneden başını kaldıramıyor garibim :1: yeğeni de iyi çıkmış olabilir şimdiye. Kuzeni fizik tedaviye gidecek maşallah iyi oldu

Canım hiç eksik değilsiniz dualarımdan :)) İnşallah güzel haberleri alırız senden en yakın zamanda yılın ilk haberi olarak :)

Gaz sancısı karnına vurur bağırsaklara fln. Iltihap varsa kasıklarDa ağrı olabilir

Tatlimm Yumurtlma degil bnce geçmiş olblr gerçi hisetmedim bu ay:)) yada gec yumurtldm:)) Rose un dedgi gibi iltihap olablr ztn yine dra gitcem akintim var

Herkese merhaba kızlar...

Bugün yılın son günü, Allah'ım yarın ilk gününü yaşayacağımız yeni yıl da burada yazışan, ayrıca dileyen isteyen herkese bebek telaşı yaşatır, yılın ilk ayları minik bebişlerin verdiği güzel eziyetlerle geçer :)))

Güzel haberleri alırız Batı yaklaşan kızlar :) biz de bekliyoruz heyecanla size...

Âmin canım Allah isteyen dileyen herkese yaşatsın herşey gönlünüzce olsun :)))

Kizlar selamlarrr. Dun bana yazdiklarinizin hepsini okudum hepinize cok tesekkur ederim uzuntumu benimle paylastiginiz icin... Dun ben uzuldum diye kocisim okul cikisina gelmis izin alip butun gun gezdik dolastik sinemaya gittik. Hatta iki film arka arkaya izledik. Aksam cok gec donunce anca okuyabildim :1: :1:

İnsallah hepimiz icin guzel ve mutlu bir yil olur bu sene... Tum guzel dileklerimizin gercek olmasi dilegiyle...

Son düzenleme:
canım inşallah pozitif çıkar olumsuz düşünme lütfen

güzel haberlerle gel canım inşaallah

yaa canım ne kadar heyecanlıı inş herşey yolundadır :)) :nazar::nazar::nazar:

Allah hepimize nasip etsin bu duyguları :16:

canım ne yaptın merak ettim mutlu bi haber bekliyorum:emir_bebek:):emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Yeşil-sis neredesin canım duydun mu kalbini bebisin??
Marmelat canım sıkı tut ayaklarını üsütme aman :)
Matmazelim canım sen üzülürsen eşin de üzülür. En iyisi sen takma ki ne o, ne sen üzülmeyin :14::14:
Kızlar başım çatlıyor yaa dünden beri. Migren falan mı var acaba bende de nedir..
duyamadım kalp atışlarını arkadaşlar, doktor daha çok minik olduğu için duyamadığımızı söyledi, gelişimi çok az geride olduğu için ancak haftaya duyabiliriz dedi. şuan 4 mm imiş cm bile değil yaaa :)))

duyamadım kalp atışlarını arkadaşlar, doktor daha çok minik olduğu için duyamadığımızı söyledi, gelişimi çok az geride olduğu için ancak haftaya duyabiliriz dedi. şuan 4 mm imiş cm bile değil yaaa :)))

Hadi hayırlısı olsun bakalım, duyarsın gittiğinde, seninki geç döllenme demek ki.

Kizlar 2.cizgyi silik goren oldumu bu 2.5 saat gecmz artk bana:))

Back
X