- 18 Aralık 2013
- 3.686
- 5.841
- 248
Hemde ne uyanik... Valla canim kayinvalidem genel bana sokusturdugu laflarin yaninda bu hicbisey. Ama su bi gercek kayseride hakikaten bi cocuk patlamasi yasaniyor havasindan mi suyundan mi bilemedimama hakikaten hamile kalirsa bittigim gun o gun ben biliyorum...
Hehehe cok iyi valla. Git soyle bi yagina suyuna baksinlarneymis ne degilmis ogrenirsin. İnsallah hicbisey yoktur. Genel gecer bi gecikmedir...
Ayy canım ya ins sen o gelene kadar hamile kalırsın niye bu kadar doğurgan lar aceba neyse bizim gelin dogursun can kurban tek erkek Daha sözlüler zaten ikiz eşim in Sözlüsu ikisi de ünv. de öğrenci gerçi belli mi olur belki bizim gelin de benden önce dogurur aslında ben ameliyat oldum benden bir kaç ay önce de ikizim Varikoselden ameliyat oldu o yüzden korkuyoruz aceba çocuk olmasında problem olur mu diye inş hemen olur hayırlısiyla
canım özel olmazsa sen de yeni istemeye başlamışsin neden daha önce düşünmediniz çocuğu 6sene az bir süre değil aslında?
ben evlendiğim günden beri istiyordum ama eşim istemiyordu ne var hele olur abimin bıle 4 sene sonra oldu diye diye beni hep geçiştirdi şimdi pişman ama inşallah daha fazla beklemeyiz.