Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yoksa senin bey buraları mı keşfetti :27::27: baksana dert yandin adam atladı devam et dert yanmaya :1::1:
Ayy kızlar boğazım mahvoldu. Bir yandan adet sancısı çekiyorum, bir yandan kardeşime ders anlatacağım diye boğazımı yirtıyorum. Bugün çok kotuyum valla :14:
Marmelat naptin kuzummmm kan mı verecektin bugün ??
Elcem canım nerelerdesin? Denk gelmiyoruz hiç

Kolay gelsin bitanem zor valla hem okulda ders hem evde... Balli sut ic cok iyi geliyor.

İşte kocaman bi bebişin var başında zaten :)) Allah kısa zamanda ikinciyi versin..

Aynen canim koca bi bebek evdeki. Naziyla oynuyoruz bakalim.

Kizlar hepinizin guzel dilekleri icin cok tesekkur ederim umarim sabahin sonucu guzel olur. Bu sirada yumurtaliklarimda inanilmaz bi agri var sabahtan beri... Nedir bu agri anlamadim. Vucudum yine bana oyun oynuyor...

Kizlr psikolojinn bu kadar etkiledgini bilmzdm gecn ay yasadm belim ve kasg okadar agrdi ki anltmm normalde adette karnm ve gogsmde hissederdm agryi son dkya kadr hic olmadi belirtm hatta yuzmde ssivilcm bile cikmadi :))heveslendgmz zamn daha cok uzlyrz onun icn diyrm kimse yanls anlamsn beni

kızlar tüm dualarım sizinle cumanız mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun (amin)

Amin canim cabim hepimizin...

Kizlr psikolojinn bu kadar etkiledgini bilmzdm gecn ay yasadm belim ve kasg okadar agrdi ki anltmm normalde adette karnm ve gogsmde hissederdm agryi son dkya kadr hic olmadi belirtm hatta yuzmde ssivilcm bile cikmadi :))heveslendgmz zamn daha cok uzlyrz onun icn diyrm kimse yanls anlamsn beni

Cok haklisin canim. Bedenimiz bize surekli oyun yapiyor. Terbiyesiz :1: :1:

Kızlar kötü bir gün geçirdim. Sağlık ocagindaki bi hasta ile ilgili dua edin bana lütfen iş ciddiye dönmesin. Moralim bozulunca karnımda ağrıdı bugün

Kızlar kötü bir gün geçirdim. Sağlık ocagindaki bi hasta ile ilgili dua edin bana lütfen iş ciddiye dönmesin. Moralim bozulunca karnımda ağrıdı bugün

Hayr olsn insllh sorn nedr acaba insllh hayrli bi sekilde sonc alrsn Mevlam yardmcn olsn

Canim hic canini sıkma hicbisey olmaz. Annem hemsire benimde senelerce acil serviste calisti ne olaylar ne kavgalar yasadi anlatsam ufak capli bi kitap olur o kadar diyim sana. Ama sonucta bi sekilde halledildi. O ilk sinir haliyle herkes fevri davraniyor yatisinca ortalik bi sekilde kapaniyor olayda. Sen sakin canini sıkma.

Canım benim sorun inş seninle alakalı değildir Allah'ım yardım etsin canım üzme kendini sakın bebeğini düşün :((

Mrb canlarm nasılsnz azck moralim bozuk kardesm hastalandı sanrn ameliyat olacak dua edin bişeyi çıkmasn sucum dersler okul bir arada cok giremiorm yoksa özledm sizi

Back
X