Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burda bir değişiklik olmuş su yönetime el koymuş :) su benim bat 31 ocak ama bu ay ilaç alcam kist için bitince de adet olcam yani adet olacağım garanti ama olsun sen yine de güncelle deneme 10 .... :40:

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım??
Elcem canım kardeşine Allahtan şifa diliyorum. Inşallah ciddi birşey değildir :14:
Hale geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine de bebisine de. Salgın var herkeste bir hastalık
Efser senin de sorunun ne bilmiyorum ama inşallah büyümeden kapanır..
Matmazelim kuzum nasılsın bakalım gezmelerine devam mi :27:
Marmelat hayırlısı olsun bebem inşallah 9ay bir daha adet gormezsin de bebisin gelir sana
Eflalim sen nasılsın canım nasıl gidiyor??
Kızlar cimcime topigi almamı istedi mesaj attım kazene inşallah verir tez zamanda da şu.listemizi güncelleyip eskisi gibi devam ederiz dımtıss dımtıss:37::37::37:

ooo sen devraldın demek hayırlı olsun cimcime gelmiycek mi daha? Bende hamdolsun canım kanamanın bitmesini bekliyorum işte:)

hayırlı kandiller kardeşler
bugün peygamber Efendimiz'in doğum günü. Bu mutlu günün hatırına Rabbim bu doğum mucizesini tatmak isteyen evlat hasretiyle yanan tüm kardeşlerimize nasip eylesin amin.bu günler duanin kabule daha yakın olduğu günlerdir bugün kandil için toplanıp dua edeceğiz Hatim bağışlayacagiz hepinize tek tek dua edeceğim inş
sizleri görmedim ama çooookkk seviyorum
dualarınızda beni de unutmayın:16::16:
:16::16::16::16:

ooo sen devraldın demek hayırlı olsun cimcime gelmiycek mi daha? Bende hamdolsun canım kanamanın bitmesini bekliyorum işte:)
He canım yaa cimcime ders çalışıyor ya belki arada uğrar ama bebek işini de askıya aldığı için uğramıyor şimdilik
Hala kesilmedi mi canım yeni bat ne zaman söyle de ekliyim :)

Burda bir değişiklik olmuş su yönetime el koymuş :) su benim bat 31 ocak ama bu ay ilaç alcam kist için bitince de adet olcam yani adet olacağım garanti ama olsun sen yine de güncelle deneme 10 .... :40:
Cimcime yönetimini devirdim, devrim yapıp yönetime el koydum :27::27: Şaka maşa cimcime pek takip edemiyordu sen al dedi ben de aldım. Ekliyorum yeni batını hadi hayırlı uğurlu olsun :6:

Günaydın kızlar 😄 kandiliniz mübarek olsun Allahım dualarınızı kabul etsin
Günaydın canım sağolasın senin de kandilin mübarek olsun :31:

Kızlar cümleten kandilinizi kutluyorum hayırlı mübarek olsun hepiciğinizin kandili.
Mutlu pazarlar. Ben de şimdi mini köstebek pastalarımı aldım öğretmen arkadaşa güne gidiyorum.
Şu mübarek günde bakalım ne kadar dedikodu yapıp günaha gireceğiz :47::47::47:

bugün peygamber Efendimiz'in doğum günü. Bu mutlu günün hatırına Rabbim bu doğum mucizesini tatmak isteyen evlat hasretiyle yanan tüm kardeşlerimize nasip eylesin amin.bu günler duanin kabule daha yakın olduğu günlerdir bugün kandil için toplanıp dua edeceğiz Hatim bağışlayacagiz hepinize tek tek dua edeceğim inş

Allah razı olsun kuzum biz de seni seviyoruz. Allah kabul etsin dualarını da
Senin de kandilin mübarek olsun. Benim kırmızılar var namaz falan kılamıyorum bugün.
Ancak akşam teşbih çekebilirim sanırım.
Duana beni de eklemeyi unutma olur mu ismim Fatma :16::16:

bat 3 Şubat yaş 22. 18 aydır da deniyoruz eklersen sevinirim.

Allah razı olsun kuzum biz de seni seviyoruz. Allah kabul etsin dualarını da
Senin de kandilin mübarek olsun. Benim kırmızılar var namaz falan kılamıyorum bugün.
Ancak akşam teşbih çekebilirim sanırım.
Duana beni de eklemeyi unutma olur mu ismim Fatma :16::16:

tamam canım ne demek ederim inş.

He canım yaa cimcime ders çalışıyor ya belki arada uğrar ama bebek işini de askıya aldığı için uğramıyor şimdilik

Cimcime yönetimini devirdim, devrim yapıp yönetime el koydum :27::27: Şaka maşa cimcime pek takip edemiyordu sen al dedi ben de aldım. Ekliyorum yeni batını hadi hayırlı uğurlu olsun :6:

Kızlar cümleten kandilinizi kutluyorum hayırlı mübarek olsun hepiciğinizin kandili.
Mutlu pazarlar. Ben de şimdi mini köstebek pastalarımı aldım öğretmen arkadaşa güne gidiyorum.

Ayy tatlım dedikodu yapmalarına izin verme bugün bari yapmayalım de.ben de az önce eşimle tartışacaktim ama bugun kandil deyip sustum.

Canlarim gunaydin. Bugun cok ozel ve ve guzel bi gun. Peygamber efendimizin dogum gunu. Bugun insallah ettigimiz tum dualarimiz yerini bulur. Rabbim bu guzel gecede dileklerimizi kabul etsin. Bizlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin.

seninde canım amin
amin canım amin

canım daha belli değil ff ye göre bu ayın 15 i görünüyor ama kanama devam ediyor ikisi birleşecek dr da öyle demişti sen şubat 12 yaz şimdilik:16:
bat 3 Şubat yaş 22. 18 aydır da deniyoruz eklersen sevinirim.
ay seein yaş küçükmüş daha 10 yaş var nerdeyse aramızda ah ah:))
Canlarim gunaydin. Bugun cok ozel ve ve guzel bi gun. Peygamber efendimizin dogum gunu. Bugun insallah ettigimiz tum dualarimiz yerini bulur. Rabbim bu guzel gecede dileklerimizi kabul etsin. Bizlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin.

Amin canım amin

Sana da hayırlı kandiller canım, allah dualarımızı kabul etsin, çok sağolasın

kızlaaar MEVLİD kandiliniz hayırlara vesile olsun ,bol bol dua edelim birbirimize kendimize ,minicik bi karıncanın bile bedenine kalp yerleştiren Rab'bimiz bizleride evlatsız bırakmasın. ellerini semaya kaldırıp evlat diye yakaran herkese bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİİİİİİN

kızlaaar MEVLİD kandiliniz hayırlara vesile olsun ,bol bol dua edelim birbirimize kendimize ,minicik bi karıncanın bile bedenine kalp yerleştiren Rab'bimiz bizleride evlatsız bırakmasın. ellerini semaya kaldırıp evlat diye yakaran herkese bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİİİİİİN

Amiinn canim ne guzel soylemissin. Rabbim hamis olanlarimiza saglikli dogumlar versin insallah saglikla kucaklarina alsinlar. Bizim gibi bebek isteyenlerinde kucagini bos birakmasin...

Epey geciktim ama hayırlı kandiller, dualarımız kabul olsun inşallah

Amiinn canim ne guzel soylemissin. Rabbim hamis olanlarimiza saglikli dogumlar versin insallah saglikla kucaklarina alsinlar. Bizim gibi bebek isteyenlerinde kucagini bos birakmasin...

ÂMIN KIZLAR HEPINiZİN DUALARI KABUL OLSUN INŞŞŞ

Gunaydin kizlar... Derse girmeden hepinizi bi opuyum dedim :54::54: guzel bi hafta olsun insallah...

Son düzenleme:
Kizlr cumlten gunaydnlar dun gremdm:(hepimizn dualari kabl olr insllh kandlmz mubarek olsn.keyifli bir hafta diliyrm tum canlara benim bat 29 ocak yas 25

Nasilsiniz kizlar uzun zaman oldu giremedim gecmis kandiliniz mubarek olsun giremiyorum ama aklimdasiniz benim yas 26 olacak bu ay 4.denemem bat 21 ocak hayirlisiyla gelmez kirmizilar

Kizlar her kadin hamileligin ilk haftasinda akinti gorur mu mutlaka yoksa her kadin farkli belirtlerde mi olur

Back
X