Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canlarrr ben dünden beri hastayim, mide bulantılarım azaldı derken simdi de grip oldum, gece boğazım fenaydi simdi de hem boğaz hem burun, o kadar dikkat ettim kapmayım diye ama geldi valla ;)) dikkat edin sizlerde

Elcem kardeşine gecmisler olsun acil şifalar canım
Efser umarım senin meselen de sorunsuz kapanır
Diger kızlar sizlere de mucksss

Allah sifalar versin canim

Kizlar her kadin hamileligin ilk haftasinda akinti gorur mu mutlaka yoksa her kadin farkli belirtlerde mi olur
Bence her kadinin hamilelik belirtileri farkli oluyor. Cevremdeki bircok hamike insan var hepsine nasil anladin diyorum hepsinin cevabi birbirinden farkli. Kimi hic anlamamis ne kasik agrisi ne baska bisey. Kiminin akintisi olmus kiminde surekli yorgunluk hissi. Bence her bunye farkli tepkiler veriyor.

Kızlar nasılsınız ?? Iyi haftalar diliyorum:)
Sabah kan verdim sonuç 4 gibi çıkacak hemen yazıcam :))
Bence negatif olacak öyle hissediyorum zaten idrar testide negatif çıktı. :((

Canlarrr ben dünden beri hastayim, mide bulantılarım azaldı derken simdi de grip oldum, gece boğazım fenaydi simdi de hem boğaz hem burun, o kadar dikkat ettim kapmayım diye ama geldi valla ;)) dikkat edin sizlerde

Elcem kardeşine gecmisler olsun acil şifalar canım
Efser umarım senin meselen de sorunsuz kapanır
Diger kızlar sizlere de mucksss

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine:2:

Canm insllh sonuc pozitif olur

inş canım sağol :16:

Kızlar nasılsınız ?? Iyi haftalar diliyorum:)
Sabah kan verdim sonuç 4 gibi çıkacak hemen yazıcam :))
Bence negatif olacak öyle hissediyorum zaten idrar testide negatif çıktı. :((

Canım inşallah pozitiftir netten bakabiliyorsan bak 4 ten önce çıkabiliyor:34:

amin canım inşş :16: ama netten bakamıyorum barkod no fln istio değişmiş artık.önceden bakabiliodum tc ile...

evet canım kan verdiğin yerden istemen gerekiyor barkod nosunu git gel alıştım ben kontrole:)

Kizlar kk yeni uye oldum.topik topik geziyorum.8 aydir korunmuyoruz buay bebek icin ugrastik.dun adet olmam gerekiyodu ama ne gelen var ne giden tabi daha erken ama ah su sabirsizligimiz yokmu.burda baya arastirma yaptim bazi arkadaslar birgun gecince gebelik testinde silikte olsa ciktigini yazmislar.bende yapsam mi ki beklesem mi bilemedim.adet olucakmisim gibi sancim da var ama diger aylardan farkli bi agri.yada bana oyle geliyo ne bilim.napim ben :)) testte cikmamasi acaba erkenmiydi diye bi umuda sokucak.offf ne zor bi surec bu...

Kizlar kk yeni uye oldum.topik topik geziyorum.8 aydir korunmuyoruz buay bebek icin ugrastik.dun adet olmam gerekiyodu ama ne gelen var ne giden tabi daha erken ama ah su sabirsizligimiz yokmu.burda baya arastirma yaptim bazi arkadaslar birgun gecince gebelik testinde silikte olsa ciktigini yazmislar.bende yapsam mi ki beklesem mi bilemedim.adet olucakmisim gibi sancim da var ama diger aylardan farkli bi agri.yada bana oyle geliyo ne bilim.napim ben :)) testte cikmamasi acaba erkenmiydi diye bi umuda sokucak.offf ne zor bi surec bu...

canım hoşgeldin :21:
bence çok yeni biraz daha bekle derim en azından 2-3 gün tabi sabredebilirsen :)

Inşş canım ben istiyorum ki hepimiz aynı ayda hamile kalalıııımmmm :))) ne güzel olurdu:)) başka topik açardık biZde hamileyiiizzz die :)))

Canım önce siz kalın benim bir oğlum var ben peşinize takılırım:16:

Evet erken cikanlar olabiyor seninkide cikabilir bu bir ihtimal ama cikmazsa bu sefer acabalar olusacak kendinde. Bence bikacgun bekle oyle yap testini garanti olsun.

Kızlarr sonuç NEGATIF 1.20 :(
Bidahaki aylara inş :)
Canim daha yeni gordum. İnan kan verdim yazmissinya geliyo bebek dedim ama simdi bu negatif hic olmadi... Artik bu durumda uzulme demekte bi ise yaramiyo malesef ama sunu diyebilirim biz burdayiz ve hep yanindayiz. İnsallah guzel haberlerinide birlikte alicaz...

Kizlar okuldan ciktim geldim siyle bi ortaligin tozunu aliyim dedim amaaannn almaz olaydim ne cok is birikmis evde onu farkettim. Dolaplarin inmesi gerek perdeler yikanicak camlar olmus les gibi mutfak dolaplari tum cabama ragmen almis basini gitmis...:52::52::52: ara tatil planim simdiden belli oldu dip kose temizlik :43::43::43:

Son düzenleme:
Back
X