Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba bayanlar
bu ay tembellıkten devamını getiremedım ama nasıp bu ısler düzenli adet görüyorum 29 günde 1 adet görüyorum bir arkadasımdan duymustm adet biter bitmez ilişki olsun demişti öyle denedik bizde sizce olma durumu varmı?
8-9-11-13-15. günler ilişkim oldu adetime 1 hafta kaldı.akıl verin kızlar :kkk:
Kismet canim olursa ne guzel olur. Seviniriz.

ya benım korkum günleri kacırmak vede bosyere umutlanmak bu hfta rahatsızım diye yanasamadım kocama ama elımden gelen günler bunlardı bakalım haftaya ne göstercek

Kizlar gunaydin... Gununuz aydin ve booolll neseli gecsin. Anaaaamm okula geldim herkes bi not telasina dusmus labımı isgal etmisler. Ogrenciler yazik oyle kurbanlik koyun gibi duruyolar...
Cimcime canim birak korunmuyosa kendi bilir hic canini sıkma sen. Olucagi varsa zaten gelir bebisin. Demekki cokda istemiyo degil.Derslerinede calisirken de kafana fazlada takmazsin. Matematik icin sana bi kaynak onericem bende var ama sana nasil ulastiririm. Antremanlarla Matematik. Bu kitap normal matematik kitaplarindan biraz farkli icinde seviye seviye artan alistirmalar var duzenli cozuldugunde bu kitabi bi bakiyosun hem hizin artmis hem netin.

ya benım korkum günleri kacırmak vede bosyere umutlanmak bu hfta rahatsızım diye yanasamadım kocama ama elımden gelen günler bunlardı bakalım haftaya ne göstercek
Canim ben gecen ay hic gunleri kacirmadigim halde bi sonuca ulasamadim. Yani bu isin kesin bir sonucu yada garantisi olmuyor. Kimi tek seferde hamile kaliyor kimi bizim gibi hergunde yapsa olmuyor. Bunu cok kafana takma akisina birak yoksa cok canin yaniyor. Kendimden biliyorum.

Kizlar gunaydin... Gununuz aydin ve booolll neseli gecsin. Anaaaamm okula geldim herkes bi not telasina dusmus labımı isgal etmisler. Ogrenciler yazik oyle kurbanlik koyun gibi duruyolar...
Cimcime canim birak korunmuyosa kendi bilir hic canini sıkma sen. Olucagi varsa zaten gelir bebisin. Demekki cokda istemiyo degil.Derslerinede calisirken de kafana fazlada takmazsin. Matematik icin sana bi kaynak onericem bende var ama sana nasil ulastiririm. Antremanlarla Matematik. Bu kitap normal matematik kitaplarindan biraz farkli icinde seviye seviye artan alistirmalar var duzenli cozuldugunde bu kitabi bi bakiyosun hem hizin artmis hem netin.

Gunaydın canıım seninde günün musmutluu gecsin 😄

Hale canim nerelerdesin?? Bu grip seni mahvetti anlasilan ne sesin cikiyor ne solugun.. Merakta birakma bizi...

günaydın kızlar migren ağrısında rekora gidiyorum salı günü bu saatlerde başlayan baş ağrım aralıksız devam ediyor. dayanmak çok zor parol bir işe yaramıyor. resmen mutsuzluktan ölüyorm. hiç geçmeyecek gbi dua edin ne olur hamilelik benm için erkenmiydi diye düşünüyorum bilmiyorm ben mutsuzum bebekte mutsuz:(

günaydın kızlar migren ağrısında rekora gidiyorum salı günü bu saatlerde başlayan baş ağrım aralıksız devam ediyor. dayanmak çok zor parol bir işe yaramıyor. resmen mutsuzluktan ölüyorm. hiç geçmeyecek gbi dua edin ne olur hamilelik benm için erkenmiydi diye düşünüyorum bilmiyorm ben mutsuzum bebekte mutsuz:(
ALLAH sifa versn canm oyle erknmydi felan deme ALLAH korsn bizi dusn ne emekler veryrzne gozyasi dokyrz olmasi icn mevlm sanada bebegnede uzn omur versn

Kizlr ben yokum tabloda yas 25 bat 29 ocak 4yillk evli kacnci deneme ben bile bilmyrm:3::3::3:

Son düzenleme:
amanınnnnnn iç isyan çıkmış tahttan indirilmişim yerime isyancıların başı geçmiş ben nerelere gidem kafamı nerelere vurammmm :14:

cimcime canım hoşgeldin bu kadar arayı uzatma arada bir uğra kafanı dağıt :))

hayırlı olsun su kısçem!!!!! daha yeni görüyorum ben !!!! kafannı dağıtmış olursun derslerle bir bakmışsın hamişsin!!! olsun hayırlısı böyleymiş canım hakkımızda hayırlısı olsun bende durumlar kötü dün doktora gittim hiç iyi haberler alamadım maleseff ..... dün ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı .....dünden beri.......

canım geçmş olsun üzülme sakın tüp bebekle birçok kişi bebek sahibi oluyorr inş seninde bebişin olacak :))

Aminn canımm herzaman mutlu neşeli olalım inşş :)):16: Kıyamam ben o çocukklaraa bizde o yollardan geçtikk neler yaptık :1:

Allah şifa versin öyle düşünme canım daha hamilesin, Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşş

Kizlar ben hala regli olmadim.dort gun oldu.ikivgun once test biliyosunuz negatif cikti.bi iki gun daha beklicem kan testi yapicam.idrarla hic ugrasmicam.ama ben hamileyim kizlarr.yanilmassam ki insallah yanilmam bunu hissediyorum.halimi bi gorseniz dudagim da ucuk cikti.bide ustune grip oldum.ev tasidik.rezil bi durumdayim.bukadar strese belki gunum geciyo ama bi umut iste :)) evde bir suru is beni bekliyo ve ben cok hastayim.ilacta alamiyorum.bitkisel oneriniz varmi..

Kızlarr bu sabah kırmızılar geldii..
çok işim var yarın çok önemli bir toplantı var başkanlarla güzel geçsin kızlarr dua edin :(((
öpüyorum hepiniziiiii :54:

Hale canim nerelerdesin?? Bu grip seni mahvetti anlasilan ne sesin cikiyor ne solugun.. Merakta birakma bizi...

Tatlımmm şimdi okuyorum yazılanları, 4 gündür raporluyum işte, öksürük, aksırık çekiyorum işte.. Ama bugün daha iyiyim akıntılar dışında. 2 gündür yine mide fesadım var...
Aman sıkı sıkı diyorum, beslenmenize, sağlığınıza dikkat edin, bakın hastalık aha böyle boş zamanda yakalıyor, ilaç da alamıyorsunuz, işler zor...
Yarın kayınvalidem gelecek bize bakmaya, ay rahat edeceğim biraz çok şükür.....
C.tesi de doktor randevumuz var, güzel haberlerle geliriz inşallah..

Canım geçecek inşallah, kötü şeyler söyleme öyle, herkese zor, sana değil, idare et bakalım. Baş ağrıları bende de oluyor, ama sürekli olması kötü, doktorunla görüş bence.

yani herhangi bir gün kaçırmamısımdır degilmi kızlar ? ? cok merak ediyorumdaa az oldu ama sayısı umarım yerlı olur banada cevap verın ya kımse cevap vermıodaa

canım olacağı varsa bir damla ile bile olur ama olmayacaksa hergünü değerlendirsende olmaz. gün aşırı olması iyi olmuş zaten hep tavsiye edilen bir durum bu. onun dışında dediğim gibi 14. gün yumurtluyorsun ve sen 13 ve 15 i değerlendirmişsin. e daha ne olsun :ssz:

canım antrenmanlarla matematik 1 var elimde dediğin gibi çok güzel anlatmış henüz çok fazla inceleyemedim ama haftaya salı deneme sınavım var o güne kadar sadece matematik çalışayım diyorum işte

canım beni tablodan siler misin?

noldu :26:

cimcime canım hoşgeldin bu kadar arayı uzatma arada bir uğra kafanı dağıt :))

canım geçmş olsun üzülme sakın tüp bebekle birçok kişi bebek sahibi oluyorr inş seninde bebişin olacak :))

Aminn canımm herzaman mutlu neşeli olalım inşş :)):16: Kıyamam ben o çocukklaraa bizde o yollardan geçtikk neler yaptık :1:

Allah şifa versin öyle düşünme canım daha hamilesin, Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşş

hoşbuldum canım arada geleceğim artık. kafayı dağıtmak lazım :34:

Back
X