Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani elle tutulur bir durum yok aslında ama yazdıklarım hep havada kalıyor. kendimi ortamın dışında hissediyorum.

Yok öyle bişey, bence arada yazıyorsun ya ondan boşlukta gibi geliyor sana, sen daha sık ugra ;) bu yola hep beraber çıkıldı, destek olacağız birbirimize...

Hani bizim topiğe mabel la gelmişti bir ara, face de kapalı olan arkadas (biri sormuştu, o kimdi diye ) o da hamile, diğer topikten biliyorum. Buraya söyleyememiş, çok aktif olamadım sonra da kaldı falan dedi, bilginiz olsun, tebrik etmek isteyenleriniz olur belki muhabbeti olanlardan..

kızlar bana yediiklim tg-2 denemesi lazım elinde olan veya bulabilecek biri varmı aranızda​
:72:

Kızlar nasılsınız :))) rosechna gelmiş kırmızılar geç mi oldun buay ayniydi seninle bnm adet zamani dimi.. bnmde bugün bitti adet döngumu hesaplayamiyorm bi 26. Bi 27. Gunde bi 28. Gunde gelio gariplesti:)

Canlarm mrb hastalıktan ölüyorm böle grip grip bebek tutar mı ki ??? Ödevin birini teslim ettm çok şükür biri kaldı . Cimcimem hoşgeldn özledk seni arada da olsa ugra mutlu olalım. Yesil sis cim neden böle düşündün anlayamadm madallah o kadar yogun bi topiğimiz var ki belki bazen görememiş olabilirz yazılanşarı ki benm de basıma gelio baskasının da basına gelio canmcım senn hamiş haberini duydk mutlu oldk neden öle bişe yapalım ki canm

Canlarm mrb hastalıktan ölüyorm böle grip grip bebek tutar mı ki ??? Ödevin birini teslim ettm çok şükür biri kaldı . Cimcimem hoşgeldn özledk seni arada da olsa ugra mutlu olalım. Yesil sis cim neden böle düşündün anlayamadm madallah o kadar yogun bi topiğimiz var ki belki bazen görememiş olabilirz yazılanşarı ki benm de basıma gelio baskasının da basına gelio canmcım senn hamiş haberini duydk mutlu oldk neden öle bişe yapalım ki canm

tatlım merak etme Allah isterse herşekilde bebiş olur :) bitiyo dimi bu yıl yüksek lisans :) bncede yeşilsiscim neden böyle düşünüyorsun hamilelıgn verdgı bir alınganlık olsa gerek yoksa nıye sana kımse cvp vermesın dimi cnm.. gerçi ben çok girmıyorum gırıncede kımse olmuyo :)

hoşbuldum canım bende sizi çok özledim.
hayatım seni umutlandırmak istemem ama benim ablam ve kuzenim gripken hamile kalmışlar. geçmedi bir türlü 1 ay devam etti gripleri bazı kişilerde hamilelik belirtisi olarak grip oluyor belki sende böylesindir ( inşallah )

Hz. Musa a.s. Rabbine şöyle yakarmıştır:
Ya Rabbi, bütün amellerim bana vermiş olduğun nimetlerin en küçüğünü karşılamaya yetmezken ben sana hakkıyla nasıl şükredeyim?
Allah-ü Teâlâ da ona;
Ey Musa, böyle demekle şu an bana şükretmiş oldun, diye vahyetmiştir.

erdi
her zorlugun arkasında bir mucize var unutmayın kızlar ... lütfen elinizdekiler için, Rabbimizin bize verdikleri için şükredelim.. yakınmayın herşey gelip geçici.. hamile olan arkadaşlarım içinde söyluyorum Rabbim bir mucize verdi size inşallah sağlıklı kucağınıza alırsınız sizden ricam şükredin her gün.. inşallah evlat isteyen herkese Allah evlat nasip eder..

Canım ama sen doğum yapmışsın çok normal :)) zaten eliptiği doktorum önerdi kan dolaşımı için bende derin venöz yetmezlik var Cnm hem onun için hemde kilo vermek için inşş düzenli yapar veririm :))
ay öylemiymiş benim ondan mı kanamam artıyor onu yapınca:18: hastalığını bilmiyorum canım çok geçmiş olsun
Test yaptim negatif malesef :(( iki gun gecti daha erkenmi acaba ondanmi negatif ciktiki. Cok moralim bozuldu.bi ay daha beklemek gozume okadar buyuyoki.regl ol bitmesini bekle bekle bekle.umarim erken davranmisimdir.ama olsaydi silikte olsa cikardi iki gunde azbi zaman degil.
hayırlısı olsun adetin geçmiş canım olsa çıkardı:( inşallah önümüzdeki aya olur bebeğin:16:
günaydın kızlar dün öğleden tutan migren ağrım hala devam ediyor. dün akşam 7 de yattım 12 saat uyumaya çalıştım 2 kes parol içtim ama yok yok geçmiyor. bu ağrılar sürekli devam ederse ne yapacağım bilmiyorum. en son 30 aralıkta olmuştu. resmen hayattan zevk alamıyorum birde boynum tutulmuş ondan mı ağrıyor anlayamıyorum:(
çok geçmiş olsun canım
selam kızlar geçmişe bakamadım var mı yeni hamile haberi..??:49: bende bulantılarla uğraşıyorum 12. hafta gelsede azalsa diye bekliyorum. sizler nasılsınız?
az kalmış 12. haftaya dayan annesi
amanınnnnnn iç isyan çıkmış tahttan indirilmişim yerime isyancıların başı geçmiş ben nerelere gidem kafamı nerelere vurammmm :14:

hehhehheh çok iyi olmuş kızlar suyla aldığımız ortak karardı bu kimse yanlış anlamasın
ben derslere yoğunlaştım bebek işini erteledim kafam güzel dünya güzel herşey güzel :7:
sizler nasılsınız canlarım özledinizmi beniiiiiiii:23:
ohhh iyi olmana sevindim canım:)
dün doktora gittim canım tüp bebek yaptırmanız lazım doğal yollarla tıp olarak iimkansız dedi aşılama bile tutma ihtimali düşük dedi.. 4 ay sonra yapacağız tüp bebek inşallah tuutarr tek umudum buuu
İnşaallah tutar neden tutmasın Rabbim sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin
canım en azından eşinde seninle aynı fikirde ve tüp bebek deneyeceksiniz
ya ben ne yapayım
eşim çocuk istemiyor. nedeni çok borcumuz varmış. nefes alamıyormuş. çocuk masrafı çekemezmiş.
onu geçtim ben tam 1 yıldır ne tedaviler ne badireler atlattım artık benlik bir problem olmadığı halde hamile kalamayınca doktor eşimden sperm sonuçlarını istedi ama benim kocam onuda kabul etmedi. bende bi problem olsa hamile kalamazdın diyor. yani iki ucu b.klu değnek. onu geç birde 2 ay önce gittiğim manyak bir doktor kistin var onları eritmeden hamile kalamazsın dkh kullan yoksa çocuğun olmaz dedi.

canım dualarım seninle inşallah tüp bebekten olumlu sonuç alırsınız. lütfen umudunu kaybetme Rabbim yazdıysa onu kaderine gelecek zaten

aynen yaa bende sevmedim
o doktor gerçekten manyakmış hadi ordan ben nasıl hamile kaldım koskoca kistle :47:

Tatlımmm şimdi okuyorum yazılanları, 4 gündür raporluyum işte, öksürük, aksırık çekiyorum işte.. Ama bugün daha iyiyim akıntılar dışında. 2 gündür yine mide fesadım var...
Aman sıkı sıkı diyorum, beslenmenize, sağlığınıza dikkat edin, bakın hastalık aha böyle boş zamanda yakalıyor, ilaç da alamıyorsunuz, işler zor...
Yarın kayınvalidem gelecek bize bakmaya, ay rahat edeceğim biraz çok şükür.....
C.tesi de doktor randevumuz var, güzel haberlerle geliriz inşallah..
Canim cok sevindim iyi olduguna. Yanina birinin gelmeside iyi olmus sana yardimci olur sende cok yorulmazsin. Bebisde sende rahat edersin.

Ya Rabbi, bütün amellerim bana vermiş olduğun nimetlerin en küçüğünü karşılamaya yetmezken ben sana hakkıyla nasıl şükredeyim?
Allah-ü Teâlâ da ona;

erdi
her zorlugun arkasında bir mucize var unutmayın kızlar ... lütfen elinizdekiler için, Rabbimizin bize verdikleri için şükredelim.. yakınmayın herşey gelip geçici.. hamile olan arkadaşlarım içinde söyluyorum Rabbim bir mucize verdi size inşallah sağlıklı kucağınıza alırsınız sizden ricam şükredin her gün.. inşallah evlat isteyen herkese Allah evlat nasip eder..
Sukretmek cok onemli gercekten. İnsan elinde olanlar icin sukretmeyi bilmeli. Cok istedigimiz seyleri elde edince sukretmeyi unutuyoruz malesef...

Canim benim duzelemedin gitti bi turlu. Haftasonu iyice yatda dinlen bari. Gerci bu yogun tempoda cok zor gibi...

tatlım merak etme Allah isterse herşekilde bebiş olur :) bitiyo dimi bu yıl yüksek lisans :) bncede yeşilsiscim neden böyle düşünüyorsun hamilelıgn verdgı bir alınganlık olsa gerek yoksa nıye sana kımse cvp vermesın dimi cnm.. gerçi ben çok girmıyorum gırıncede kımse olmuyo :)

Marmelatım dogru sölüyosun allahım hepimize nasip etsin inşallahh. Cimcimem eger hamileysem ilk defa bi hastalıgımdan dolayı sevindirik olcam :)) matmazelim sorma şu hafta bi gecsin bana ancak o zamn dinlenme var :)

Marmelatım dogru sölüyosun allahım hepimize nasip etsin inşallahh. Cimcimem eger hamileysem ilk defa bi hastalıgımdan dolayı sevindirik olcam :)) matmazelim sorma şu hafta bi gecsin bana ancak o zamn dinlenme var :)
Kiz sen o zamanda dinkenmezson ben sana diyim. :1: bi sonraki doneme hazirlik yaparsin demedi deme... Bu arada hamilelik ve gribin bi baglantisi varsa acilen bende grip olmak istiyorum... :1:

Allah-ü Teâlâ da ona;

erdi

Haklısın canım şükür önemli..

Kizlar bu arada aksam eve giderken ayagimi burktum bildiginiz bilegim oldu bir davul... Cok canim yaniyor bildiginiz gibi degil. Ahh ahh nazar degdi bana.

Back
X