Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhhh tatilin keyfini çıkar canım, bende haber pek yok boğazım ağrıyor iki gündür çok değil ama temizlik yapabiliyorum hala:1: kanamam lekeye döndü sonunda 36 günlük maceram son buluyor az kaldı gelsin vuslat:16:

cok gecmıs olsun fazlada yorma kendını. malum sen yataga dusersen evdekıler perısan olur :1: yenı dongun de az bı zaman sonra baslıyacakmıs hayırlısı olsun ınsallah...

Peki eşinde sende bütün tetkikler yapıldı mı çok uzun bir süre sonuçta :50:

eşimde yapılmadı çünkü gitmiyor doktora ama doktor hamile kalabildiğim için sorun yok dedi bu aydan sonra tekrar gidicez doktora bu sefer doktora gelmeye ikna oldu gibi şimdilik

selam arkadaişlar bende 1 yıldır uğraşıyorum ama henüz bişey yok bu ay adetim iki gün geçikti ama herhangi bir belirti yok sadece arasıra kasık sancılarım oluyor bide kokusuz sarımsı akıntım ama çok az bilgisi olanlar lütfen bişey yazsın bana sevgiler...

Marmelattt kuzuummmm gözün aydın şükür kavuştun yuvana, kocana hadi bakalım sıra bebişte inşallahhh :10::10:

Ayy biliyor musun bir arkadaşımın da bulaşık yıkayınca elleri buruşmuştu meğer hamileliktenmiş!!!! İçime doğdu kesinnnn hamilesinnnn sennnnnnn :27::27::27::37::37:
Bu uyku hali nedendir hatunnn yoksaaa buruşuklukların bir sebebi mi vaaarrrrrr:52::52::52:

Yok canım matmazel değil de marmelat arkadaşımız eşinden başka şehirde görev yapıyordur :31::31:

Rüyan hayırlara çıksın kıığğğzzzz ne gördün de bakem :24:
:46: herkese merhaba hatunlar :46:
Ben de burdaki bir çok arkadaşımız gibi anne olmak için uğraşanlardanım. 2010 yılında hamile kaldıktan sonra bebeğim gelişmediği için almak zorunda kaldılar. Daha sonrasında korunmamamıza rağmen o günden bu yana hamile kalamadım. klomen kaç kuttu kullandım bilmiyorum. Ovitrelle 3 kutu kullandım ama yok olmadı kasım ayında hormon yüklemesi yapıldı daha sonra ovitrelle vuruldu ve dr um once hamilesin dedi 4 gün sonra değilsin kağıt üstünde bir gebelik yaşamışsın dedi. resmen yıkıldım ama hayat devam ediyor ve ben de denemeye devam ediyorum. Dr um bana 2 ay uğrama bu ilaç ve iiğne seni 2 ay idare eder dedi. bakalım inşallah en kısa zamanda hamile kalırım her ay test alıp negatif görmek kötü. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Umarım herkesin güzel haberlerini buradan okuruz. Rabbim sizlerin yar ve yardımcısı olsun:16:[/QUOTE
Peki eşinde sende bütün tetkikler yapıldı mı çok uzun bir süre sonuçta :50:

Kuzum sen napıyorsun nasılsın bat ne zaman zayıfladın mı diyet spor nasıl gidiyor :31::31:

ELCEM canomm nasısınn sennn gözün aydın bitmiş ödevlerin sanırım hadi sıra bebişte :D

Saol canım bnm şükür bitirdim bu dönemi de... Umutla bekliorz bebişi de hayırlı vakitte versin allahım inşallahhh hepimize birden

selam kızlar nasılsınız öğretmenler tatile girdiniz sayılır artık buraları boş bırakmayın :))

hönk hönk ağlamaktan gözlerim şişti bi kendime geleyim dönerim tekrar şimdilik öpüldünüz

selam kızlar nasılsınız öğretmenler tatile girdiniz sayılır artık buraları boş bırakmayın :))

hönk hönk ağlamaktan gözlerim şişti bi kendime geleyim dönerim tekrar şimdilik öpüldünüz

Aaaa niye agliyodun bakiyim sen. Kimler uzdu seni. Kirariz hep birlikte kafalalarini. Sen uzulme...

cok gecmıs olsun fazlada yorma kendını. malum sen yataga dusersen evdekıler perısan olur :1: yenı dongun de az bı zaman sonra baslıyacakmıs hayırlısı olsun ınsallah...
Sağol canım yavaş yavaş yapıyorum artık öyle deli gibi temizlik yapmıycam kendimi yıpratmadan yapıcam:) inşallah önce siz gebe kalın canım ben peşinizden gelicem:)

Ne oldu canım niye ağladın:(

Slmlar kizlr dun giremdm dr kontrolum vardi genl bakim 100bin bakimi:3: hepinizn cumasini kutluyrm

Slmlar kizlr dun giremdm dr kontrolum vardi genl bakim 100bin bakimi:3: hepinizn cumasini kutluyrm

Herkese selam kızlar, güzel gelişmeler var topikte, inşallah güzel haberlere bırakır bunlar yerini...

Dogru diyosun halecim guzel gelismeler guzel haberler pesimizi hic birakmasin.
Herkes iyidir umarim. Bu hafta surekli ruya gormekten cok yorgun uyaniyorum sanirim kafamin ici cok dolu...:44::44:

Son düzenleme:
Bu arada yarı yıl tatılıne gıren butun arkadaslarıma ıyı tatıller dılıyorum. ınsallah hepınız guzel brı tatıl gecırırsınız....

Son düzenleme:
Dogru diyosun halecim guzel gelismeler guzel haberler pesimizi hic birakmasin.
Herkes iyidir umarim. Bu hafta surekli ruya gormekten cok yorgun uyaniyorum sanirim kafamin ici cok dolu...:44::44:

Canım ben çok rüya görürüm her gece 3-4 rüya görürüm çok yoruyor rüya görmek gerçekten derin uykuya geçemediğin için rüya görürüyorsun 3 seneden fazladır bende derin uyku yok malum benim minik uyutmuyor, sende kafana bir şeyleri takma canım derin uyuyamamanın nedeni bu:34:

Canım ben çok rüya görürüm her gece 3-4 rüya görürüm çok yoruyor rüya görmek gerçekten derin uykuya geçemediğin için rüya görürüyorsun 3 seneden fazladır bende derin uyku yok malum benim minik uyutmuyor, sende kafana bir şeyleri takma canım derin uyuyamamanın nedeni bu:34:

Ayy hemde nasil yoruyor. Sabah oyle yorgun uyaniyorum ki. Aslinda boyle bi durumda eskiden melisa cayi icerdim simdi korkuyorum icmeye ya bisey varsa bitkisel cay icmeyim diyip birakiyorum. Esim caylarin oksuz yetim kaldi diye alay ediyor benimle :1:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız? Tatilimiz başladı çok şükür :31:
Eşimin memleketine doğru gidiyoruz yoldayız şimdi. Veee çok önemli bir gelişme oldu. Uzun zamandır kafamda olan bir fikri gerçekleştirdim ve kapandim :31: Allahım pişman ettirmesin inşallah..

Günaydın kızlar nasılsınız? Tatilimiz başladı çok şükür :31:
Eşimin memleketine doğru gidiyoruz yoldayız şimdi. Veee çok önemli bir gelişme oldu. Uzun zamandır kafamda olan bir fikri gerçekleştirdim ve kapandim :31: Allahım pişman ettirmesin inşallah..

Amin canım inşallah ..

Back
X