Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasılsıniz kızlar

su canım hayırlı olsun kapanmışsin allah devamını getirsin çok sevindim
vera hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah
Halozzy hayırlı olsun oğluşun geliyormuş çok sevindim
matmazel ve parolamyokaşk inş hamilesiniz dir merakla bekliyorum

benim kirmizilar da geldi biraz erken geldiler böyle giderse ben bat a birgün kala olmazsam kendimi hamile ilân edicem:)
hep erken oluyorum nedense
hepinizi allah a emanet ediyorum :16::16::16::16:

Son düzenleme:
kizlar nasilsiniz guzel bir haber verecem size dun ogrendim 5 haftalik hamileyim nasil mutluyum anlatamam bir hafta gecikti reglim dun baktirdim 3564 cikti degerim sizce nasil

Yeni yılın ilk haberini aldık, çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım, darısı diğer kızların başına tez zamanda inşallah.

Değer çoook güzel, tam yumurtlama gününde tutmuş görünüyor :) Kendine çok dikkat et, uyu yat, dinlen hiç yorma kendini.

Nasılsıniz kızlar

su canım hayırlı olsun kapanmışsin allah devamını getirsin çok sevindim
vera hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah
Halozzy hayırlı olsun oğluşun geliyormuş çok sevindim
matmazel ve parolamyokaşk inş hamilesiniz dir merakla bekliyorum

benim kirmizilar da geldi biraz erken geldiler böyle giderse ben bat a birgün kala olmazsam kendimi hamile ilân edicem:)
hep erken oluyorum nedense
hepinizi allah a emanet ediyorum :16::16::16::16:

Sağol canım, darısı başına inşallah

Günaydın kızlar grip ve boğaz ağrım hala devam ediyor. Bugün üçte randevum var çok heyecanlıyim rüyamda bir kızım oldugunu gördüm acaba cinsiyet söyler mi. En önemlisi inşallah sağlıklıdir bugün görürsem ilk defa göreceğim bebeğimi

Kizlar bisey sorucm yumurtlama gününüzü takip ettiniz mi

Ettim tatlım ama şöyle;
28 günde adet olurum ben 14.gün yumurtlama oluyor ama 12-13-14-15 birisi de olabilir, onun için o günleri kaçırmadım ama en büyük belirti, benim yumurtlama günümde akıntımda kahverengi lekem oluyor, bu çok yardımcı oldu bana..

Günaydın kızlar grip ve boğaz ağrım hala devam ediyor. Bugün üçte randevum var çok heyecanlıyim rüyamda bir kızım oldugunu gördüm acaba cinsiyet söyler mi. En önemlisi inşallah sağlıklıdir bugün görürsem ilk defa göreceğim bebeğimi

Doktoru zorlarsan söylüyor canım :)

kizlar nasilsiniz guzel bir haber verecem size dun ogrendim 5 haftalik hamileyim nasil mutluyum anlatamam bir hafta gecikti reglim dun baktirdim 3564 cikti degerim sizce nasil

Canim tebrik ederim cok sevindim senin adina darisi bizlerinde basina. Degerlerinde masallah cok guzel. İnsallah saglicakla kucagina alirsin bebisini...

Canım ya bat tarıhındrn emınsen keske test yapsaydın ewde yapardın cok merak edıyorumm senı bastan berı bırlıkte oldugumuz ıcın ben bıle sabırsızım 😄

Valla canm benm adetim cook duzenlidr bi gecenay cok stres yaptm die 2gun once oldum tamnnet gunum bugun ama gelen giden giden yokhicbir belirtide yok belki gece olurn nedensebu ay strese girmedm sen ne alemdesin matmazelm

Kizlar malesef adet oldum. Bende vera gibi guzel haberler vermek isterdim ama kismet olmadi... :43::43::43:

Son düzenleme:
Canim tebrik ederim cok sevindim senin adina darisi bizlerinde basina. Degerlerinde masallah cok guzel. İnsallah saglicakla kucagina alirsin bebisini...

Kizlar malesef adet oldum. Bende vera gibi guzel haberler vermek isterdim ama kismet olmadi... :43::43::43:

Sıkma canını bitanem inş bizde hayırlı haberler vericez

Ettim tatlım ama şöyle;
28 günde adet olurum ben 14.gün yumurtlama oluyor ama 12-13-14-15 birisi de olabilir, onun için o günleri kaçırmadım ama en büyük belirti, benim yumurtlama günümde akıntımda kahverengi lekem oluyor, bu çok yardımcı oldu bana..
Cnm Sağol cvb icin. Bnmde akinti oluyor ama lekelnme olmuyor .. bnm adet duzenm bozuldu 26 27 28 degisti

hayırlı olsun:)

Canım seninde olacak inşaallah:16:

Canım eşinin tahlil sonucu ne oldu?

sağlık olsun biliyorum üzülüyoruz ama sadece dua etmek geliyor elimizden ben de adet oldum çok üzülüyorum ama demekki zamanı var.

Kizlar bisey sorucm yumurtlama gününüzü takip ettiniz mi

canim takip etmedim sadece adet bittiginde akinti oluyor ya o zamanlar iliskiye girdim canim sana ve size akintilara dikkat edin o zamanlar spermlerdaha hizli hareket ediyorlar canim ve hemen kalkma 20 dk ayaklarini dik havaya ve 2 saat yat ve adet bitiminden sonra gun asiri yap yumurtlama gunune kadar ve adetine yakin tekra gun asiri yap tatlim ben boyle yontem buldum tatlim haa bu arada bugun doktara gttim ve bebegimin kesesini gordummm hersey yolunda 2 hafta sonra kalp atisini duyarim insallah hayirlisiyla

Yeni yılın ilk haberini aldık, çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım, darısı diğer kızların başına tez zamanda inşallah.

Değer çoook güzel, tam yumurtlama gününde tutmuş görünüyor :) Kendine çok dikkat et, uyu yat, dinlen hiç yorma kendini.

cokkk sagol canim sanada hayirli olsun oglun olacakmis kaderi guzel olur insallah sen kac aylik hamilesin

matmazelimmmm seninde olur insallah dualarim seninle optuummm

canim takip etmedim sadece adet bittiginde akinti oluyor ya o zamanlar iliskiye girdim canim sana ve size akintilara dikkat edin o zamanlar spermlerdaha hizli hareket ediyorlar canim ve hemen kalkma 20 dk ayaklarini dik havaya ve 2 saat yat ve adet bitiminden sonra gun asiri yap yumurtlama gunune kadar ve adetine yakin tekra gun asiri yap tatlim ben boyle yontem buldum tatlim haa bu arada bugun doktara gttim ve bebegimin kesesini gordummm hersey yolunda 2 hafta sonra kalp atisini duyarim insallah hayirlisiyla

Sağol canim bnmde o dönemlerde akıntım çok oluyo şuan 18.gundeyim dvm ediyim mi ilişkiye. .. inşallah kalp atışları nida duyarsn cnm :)

Sağol canim bnmde o dönemlerde akıntım çok oluyo şuan 18.gundeyim dvm ediyim mi ilişkiye. .. inşallah kalp atışları nida duyarsn cnm :)

canim gun asiri devam et akintilar devam edene kadar yap hem spermler daha iyi tutunuyor ben bunu son adetimde anladim akintilar spermler icin iyi

Back
X