- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm valla hicbir belirti hissetmyrm ne hamilelik ne adetbelrtsi yok simdibbelm agriyo adettn once blim agrr biraz insllh bebs vardr ama icimde umt yok yani 3 yildr duzenli olmasna ragmn olmdi simdi bu duzensz iliskiylemi olack demeden edemyrm umutsz olma dyeceksnz ama elimde deglCnmm inşallah bebis vardr :) hislermi dogru cikarrsin :))) birndn hamile haberi gelck demstm. Bi belirtin varmiydi
Canm valla hicbir belirti hissetmyrm ne hamilelik ne adetbelrtsi yok simdibbelm agriyo adettn once blim agrr biraz insllh bebs vardr ama icimde umt yok yani 3 yildr duzenli olmasna ragmn olmdi simdi bu duzensz iliskiylemi olack demeden edemyrm umutsz olma dyeceksnz ama elimde degl
Kızlar lütfen fikir verin bana kasıklarım çok ağrıo ve Adet günüm 1 gün gecti evde gebelik testim yok ovulasyon testi vardı onu yaptım çift kırmızı çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim???
Kizlar belime agri giriyo adet olacm heralde((bu ay bklemydm ama 4. Gunum bugn hic boyle gezmezdi ondn heyecn yaptm kirmizi karti yiyecm heralde
(
Yok canım net bi ismimiz yok henüz, Sarp ya da Toprak geçiyor kafamızdan ama net değil.
Hadi hayırlısı olsun sen de öğrenirsin :) Bizimki de değişmezse erkek şimdilik ama sürprizlere açığım
işte onlardan biri de bendim. son adetim gecikince 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı. zaten adet olucakmısım gibi ağrım sancımda vardı. yine hayal kırıklığı yine hüsran moralim bozulmuştu çok. ama 4 gün boyunca ne kanamam oldu ne de ağrıların düzeldi. hastanede kan testi yaptırdım hcg 158 çıktı. o sırada benimde gözlerimden ışık çıkıyodu tabi o ayrıdoktora gidince moralim iyice bozuldu ama kese görünmüyor dış gebelik olabilir falan derken sevincim kursağımda kaldı. başka bi doktora gittim ve iki gün sonra hcg 783 e çıktı. 5 haftalık hamileyim şimdi. Diyeceğim odur ki idrar testlerine pek güvenmeyin hanımlar. kan testi güvenilir değil.
Tatlım karar verdmde bnm yum dönemi geçti galiba 19. Gün bugün sence hala olcmelimiyim
Cnm nasıl bakicgmi bilmiyorum herhnngi bi derecyle ölçülür müCanım sen ölçmeye başla yine de bu ay inşallah tutmuştur tutmadıysada elimizde veri olur ateşten anlarız:)
Hayrli ugurlu olsun sağlıkla kucagina alirsn inşallah :) darisi başımıza :) şuanda bnmde adet olckmism gbi sancim var ve belim çok agriyo.. peki cnm akintinda olmusmuydu
çoookk teşekkür ederimm.. akıntılarım gayet normal şu anda aslında.az bile sayılır. bel ağrım öyle bı halde ki oturamıyorum yarım saatten fazla, çalışırken baya bi zorluyor. bu arada yukarıda son cümlede heyecandan olsa gerek bı hata yapmışım kan testi kadar güvenilir değil diyeceedim *-*. eğer şüpheleniyorsan kan testi yaptır bence. 25 tl ye yapıyolar özel hastanelerde 1-2 saate sonuç çıkıyor. bende buralarda hiç okumadığım belirtiler vardı. umarım hamilesindir de bebek hazırlıklarını beraber yaparız![]()
İnşallah cnm çok sağol kan testi icn erkn bnce cnm ya daha var adetime :)
Marmelat canım benimde aynen senin gibi adete daha çok varken kasık ağrım olmuştu hatta ben hangi ilişkide hamile kaldığımı bile tahmin edebiliyorum çünkü o gecede kasık ağrım olmuştu. Sonrada bel agrisi da olmuştu.bende birde sıcak basmasi ve yüzde yanma vardı erken belirti olarak. Sicaklik adete bir hafta felan varken olmuştu sanırım