Pardon,dikkat etmelisin :)Sigara kullanmamaya,
ince gyinmemeye,ayaklarını belini üşütmemeye,
et,süt,sebze yemeye,yediklerinin iyice yıkanmış olmasına,
uyku düzenine,
Hijyene,
bedenini fazla yormamaya.....
dikkat etmemelisin.
Ikisi çok farklı şeyler olduğundan ayırt edilebilir.O grip değildir, büyük ihtimal direncin düşüktür ve soğuk algınlığı yaşıyorsundur :)
Aynen canım bende senin gibiyim bugün işyerimde mahfoldum üstüne regl dönemim onuda bir türlü olamadım sıkıntıdan öldüm.Bi yandan burnum akıyor bir yandan sancıı bir yandan bitmek bilmeyen hapşırıklar üstüne birde benim alerjim var oofff offf
Ikisi çok farklı şeyler olduğundan ayırt edilebilir.
al benden de o kadar...
ben gecen kış ekim ve mayıs ayları dahilinde 7-8 kez yakalandım.
şu an gene hastayım grip aşısına ragmen.
drlar kendini böyle kabul et dedi artık.
faranjit atağı, sonra burun çeşme gibi ve ardından öksürük ve nefes darlığı.. çok fena geçiriyorum ve 15 gün sürüyor
antibiyotikler kar etmiyor bence artık boşuna karaciğere yük sarıyorum..
keşke çaresi olsa...
Arkadaşlar her ayın başında,hiç sekmeden,grip oluyorum.Çıldıracağım.Her ay ilaç,bal,karabiber,kolonya,pekmez,adaçayı ve bağışıklık güçlendirici vitaminler....Daha neler neler....reglime yakın oluyor.bağışıklığım düşse de her ay çok sıkıntılı...imdat !
+Grip aşısına karşıyım be n arkadaşlar.Ama bedeninizi sıcak tutmak ve hasta olmamak için ilk alacağınız önlem ayaklarınızı sıcak tutmanız.Sonrasında çok mecbur kalmadıkça antibiyotik kullanımını en aza indirmek.Ardından bulabiliyorsanız doğal papatya ıhlamur limon tarçın ve bir kaşık bal işe gribinizi ekarte etmek.Konu sahibi ve diğer kızçeler çok çok geçmiş olsun.Dikkat edin kendinize
Arkadaşlar her ayın başında,hiç sekmeden,grip oluyorum.Çıldıracağım.Her ay ilaç,bal,karabiber,kolonya,pekmez,adaçayı ve bağışıklık güçlendirici vitaminler....Daha neler neler....reglime yakın oluyor.bağışıklığım düşse de her ay çok sıkıntılı...imdat !
Boğazım şişer,göğsüm davul gibi olur,vücudum kırılır sanki 10 kişi sıkıyormuş gibi,yataktan en az3gün kalkamam.burnum akmaz ama vücudumun bayılacak kadar halsiz oluşunu bir ben bilirim.bilmem bunlar nedir her ay her ay:s wallahi antibiyotik ağacı çıkacak içimde yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?