Her ay grip :(

Benimde aynıydı hala daha aynıda bademciklerimi aldırınca az rahatladım
bide burnuma sinüs rinse burun yıkama kullanıyorum ve bitki çaylarına özelliklede ıhlamur , yeşil çaya , pastillere gargaralara sardım
Adet öncesi düzenli kullandığım bir çay karışımıvar ( civanperçemi, mayıs papatyası melisa)
Ortamda bir gripli varsa banko bende yinede bunlar antibiyotikten bi miktar kurtarıyor insanı.

Son düzenleme:
Geçen ay 15 gün sürdü.bu ay gene başladı.bir ayın yarısı yok benim için.sıkı giyinirim.dikkat ederim.eşim lıkır lıkır soğuk su içer,bir t shirt ile bakkala gider gelir bişey olmaz.ben kristal bacı:) yok yok hastalıklı naciye.of bu ne ya...normal olmak bukadar mı zor:sss

Bekarken hasta da olsan yatarsın.işe gidersin gene gelip yatarsın.dışarda yersin 3-5gün.evlenince o da olmuyor

Her ay grip olmaman için sana bir tiyo vereyim. Bunları yap bak bu sene hastalanmayacaksın. Gribe yakalanmamak için bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz gerekiyor. Kelle paça, işkembe ve tarhana çorbalarını için, ev yoğurdu yapın, ev turşusu kurun onu tüketin. Bunlar doğal probiyortik, vucuda faydalı bakteriler... Eğer bunları yapamıyorsanız probiyotik kapsüller var onlardan da alıp kullanabilirsiniz. Ben bu dediklerimin hepsini yapıyorum ve çok şükür grip bana uğramadı, önlemini alacaksın ki hastalanmayacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…