Her ay husran...

Elifmetehan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
35
9
7 aylik evliyim ve 4 aydir bebek icin cabaliyorum evlendimde ilk ay yasmin kullandim sonra biraktim korkup uzerine adet duzensizligi yasadim bir ay bir ay sonra esim tayini cikti hafta iki haftaya bir hafta sonlari bir araya geldik bir bucuk ay sonra benim tayinimde cikti ve subattan beri artik sorun yok yanyanayiz ama adetim tikir tikir masallah yumurtlama gunlerimi takvime gore takip ediyorum zaten yeni evliyiz sk sk birlikte oluyoruz sadece bebek icin degil ikimizde gayet birbirimize duskunuz her konuda doktor sorun yok dedi fsh ve prolaktine bakti cok iyi dedi troidden suphenedim o da temiz ama sonuc yok istemeyenler hemen hamile kaliyor :KK43: istiyorum rabbim aratmasin

ooooo bu forumda senin gibi olan, hatta senden daha fazla zamandır bekleyen arkadaşlar var canım... daha şimdiden karamsarlığa kapılma bence, daha yeni sayılırsın bu konuda... bak değerlerin de iyi çıkmış daha ne istiyorsun? bundan sonra bebek olayını aklından çıkarıp akışına bırakmalısın, yoksa olumsuz anlamda etkilersin durumunu...

7 aylik evliyim ve 4 aydir bebek icin cabaliyorum evlendimde ilk ay yasmin kullandim sonra biraktim korkup uzerine adet duzensizligi yasadim bir ay bir ay sonra esim tayini cikti hafta iki haftaya bir hafta sonlari bir araya geldik bir bucuk ay sonra benim tayinimde cikti ve subattan beri artik sorun yok yanyanayiz ama adetim tikir tikir masallah yumurtlama gunlerimi takvime gore takip ediyorum zaten yeni evliyiz sk sk birlikte oluyoruz sadece bebek icin degil ikimizde gayet birbirimize duskunuz her konuda doktor sorun yok dedi fsh ve prolaktine bakti cok iyi dedi troidden suphenedim o da temiz ama sonuc yok istemeyenler hemen hamile kaliyor :KK43: istiyorum rabbim aratmasin
Benimde aylarca olmadi.yumurtlama testiyle aninda hamile kaldim.yumurtlama gununu bilmeden hamile kalamazsinkiii.koskoca ayda bir yada 2 guncük şansin var.hemen bir yumurtlama testi al ve boşa kurek sallama :)

Zaten yenu evliyiz ve biz ayda bikac kere birlikte olan bi cift degiliz en az iki gune bi mutlaka bir iliski olur o da esimin nibetleri var diye yoksa daha sik da olur ama denk mi gelmedi kismet mi bilmiyorum :KK43:

bu allahın takdiri ve 4 ay cok kısa bır zaman. isyan etmek yerıne allahtan her gün hayırlısını dile
hayırlı olanı ve dogru zamanı en iyi o bilir :KK66: yıllardır bebek sahıbı olamayanlar napsın

Tabi ki sukurler olsun rabbimizin verdigi her nefese :) rabbim hayirlisini ve sagliklisini versin insan hevesleniyor ici kipirdiyor cok guzel bir mucize ama henuz kapimizi calmadi

Sen 4 ayda isyan. .:110:
biz 4 yıldır sabır dua ve şükürle bekliyoruz.
.:KK36:
rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah canım. .:KK39:

Hayir. Isyan ne kelime sadece insan korkuyor istiyor sabir evet acele ediyorum farkindayim ama uzgunum niyetim kimseyi incitmek veya durumuma isyan degil yanlis anlasilmak istemem

Hayır anlıyorum seni..
Eşin muayene oldu mu ?
sperm sayısı? Morfolojisi?
Yaşlarınız kaç ?

Adetime birkac gun kaldi adet olunca ara vermis olacaz uc gunluk cinsel perhiz olmalinsanirim esim test yaptrcak 26 yaslarimiz benim fsh ve prolaktne bakildi hatta tsh a da vitamin depom cok iyi kist yok testler iyi cikti ama yumurta takibi icin tekrar tahlil yaparlar mi ne zaman gitmeliyim takip nasil oluyor bilmiyorum

X