Her ay yeni bir hüsran oluyor....Paylaşmaya çok ihtiyacım var....

canım eylülüm seni o kadar iyi anlıyorum ki hem de o kadar çok.ben de çok kötü dönemler çok kötü şeyler yaşadım... tam mart yine bir tedaviye başlayacaktık ki hamile olduğumu öğrendim.hem de doğal yolla.tüp bebk olucak diye boşverdim herşeyiii kafam rahatladı.1 aralıkta kürtaj olunca spora başladım.dhea verdi doktorum.onu da kullandım.yaani bu üzüntüleri atmak için çok çaba sarfettim.ve bu ay hamileyimmm.topik bile açmıştım.yani kendini eğer farlı şeylere yönlendirirsen gerçekten bi mucize gerçekleşiyo allahın da izniye...tabi hamile kalmak yeterli mi hayırrrrrr o kadar çok korkuyorum ki yine bişi olcak kalbi atmıycak gelişimi durucak sorular sorular... kısmet neyse o oluyo kardeşim benim.umarım sen de bir an önce hamile kalırsın ve de yavrunu kucağına alırsın...

seraxi çok sevindim canım...

eylülüm canım ablam üzme kendini nöbettesin dimi bugün bütün gece üzülürsün sen öyleyse...
songül gelsinde senin neşeni geri getirelim bitanem...

canım benim ya bu benim için okadar güzel bir haber ki kelimeler anlatmama yetmez inan ki ço duygulandım çok seninle aynı zamanlarda hamile kalıp aynı zamanlarda kaybetmiştik bebeklerimizi sen ne kadar güzel bir haber verdin bana hamilesin demek allahım biliyor kalbimi ya şimdi gözyaşlarım birikti damla damla o kadar sevindim yani allah sağlıklı 9 ay geçirmeni nasip etsin canım inşallah herşey yolunda gider de alırsın kucağına bebeğini ona sarılırsın koklarsın ...
senin topiğini okudum hatta bende yazdımama daha sana rastlamadım topik açtı nereye gitti diğe de düşündüm valla ama haberin çok güzel çok...
bende atabilsem bu düşünceleri keşke kafamdan ama zorla da olmuyor ki evle iş arasında kapaNDIM KALDIM SANKİ DEĞİŞİKLİK ŞART DEDİĞN GİBİ BELKİ BAHAR DEĞİŞİKLİK VE GÜZELLİKLER DE GETİRİR
SENİ çok tebrik ediyor ve öpüyorum canım

seraxi çok sevindim canım...

eylülüm canım ablam üzme kendini nöbettesin dimi bugün bütün gece üzülürsün sen öyleyse...
songül gelsinde senin neşeni geri getirelim bitanem...

nevinim nöbetteyim canım yoksa normal zamanda bu kadar nette topikde olamıyorum biliyorsun evet üzgünüm mutsuzum nevin bazen daha çok etkiliyor işte insanı bugünde özellikle o günlerden zaten kaç gündür bu düşünceler beynimden hiç çıkmıyordu bugün iyice mızmız oldum her gün aynı olmam tabide işte ne bileyim....o kadar kötüydüm ki birilerinin bana güzel şeyler söylemesine çok ihtiyaç duydum herkes sağolsun rahatlattılar biraz beni sende sağol canımmmm..
songül de gelmedi bir türlü amaaaa...

kızlar 2. sayfaya kadar okudum yazdıklarınızt...........................daha fazlasını okumaya kalbim dayanmıyor...................aglamak usanırmı insan usanıyorum.................amaaaannnnnnnnn diyorum bu kızlar benim yaralarımı kanattılar........................etraf gerçekten o hırçın pençelerini hepimize göstermiş................hepimizde bir tırmık izi ve belkide daha fazlası.................ben hep şunu derim kendi kendime.............Rabbim mahşerde herkes hesap verirken bu yaşananlar çıkınca gün yüzüne bu insanlar neler hissedecek o zaman................bana yaşattıgı bu acının derecesini görünce ne diycek Rabbime.........

eylülcüm seni çok iyi anlayanlardan biride benm bizi bizden baskası anlamaz zaten yazılanları okuyunca çok duygulandım bende heray acaba bu ay mucize olurda hamilemiyim deyipte gerseferinde ağlayanlardanım verende rabbim alanda nebilim mucize beklemekten kendimi alamıyorum nevardı eşimin spermleri bu ay çoğalsada hamiş kalsam ben 3 kez tüpbebek yaptırdm tabiki tutmadı bilmiyom yaşar ölmezsem seneye bahara düşünüyom bu sefer umutta deniycem inşaallah hayırlı olur bu sefr senin gibi bende her hamile olan yakınlarımı duyunca istemedende olsa kalbine hançer saplannalardanm o an ölüyorum sanıyorum kendimi içten içe ağlıyorumda kimseler görmüyor gözyaşlarımı

nzmyhn canım ya senide duygulandırmıştır tabiki yazılanlar tabi yaşayan bizler olunca etkilenen de yine bizler oluyoruz çok duygusal bir günümdeydim tabi bunda hormonlarında etkisi var eşimle konuştum bayağı ağladım tabi konuşurken canım benim ya bayağı rahatlattı beni o olmasa ben ne yaparım çevreyi boşver herşeyi bu kadar düşünme diyor ama kolay değil ki düşünmemek inşallah allah bizede nasip eder de kimse artık konuşmaz bizlerle ilgili

anladığına eminim canım zaten sizlerde olmasanız içimi kime dökerdim bu kadar rahat testlerdeki tek çizgilerden nefret ediyorum artık kan testlerindeki sıfırlı değerlerden de
inşallah canım 4. denemende kavuşursun bebeğine ben nisanda kontrole gidip mayısta başlamayı düşünüyorum 3. tedavime ben bir sürü yollar gidiyorum yaşadığım yer küçük bir yer tedaviye 6 saat uzaklığa gidiyorum ilk zamanlar sabah gidip akşam dönüyoruz sonrasında kalıyorum inşallah bu son olur da hayırlısıyla kavuşurum bebeğime

eylül08 canim benim ya gene cok üzüntülüydün yazdiklarinizi teker teker okudum..
Canim benim kurban oldum hic beklemedin bi anda seni öyle bi sevindircekki aklin hayalin durcak buna ben inanaiyorum,umudunu hic bir zaman kayip etme ALLAH herzaman yanimizda canim ondan baska kimse bilemez nezaman neyin olacagni insallah rabbim isteyen herkese vercek bebislerini ama sadece zamaninini beklyior bundan eminim..
Öpüyorum canim..

ben de bugün yeni bir hamile haberi aldım benden sonra evlenen ve yaşı benden küçük olan birinin,tuhaf oldum bir an..
zaman her şeyin ilacı deniyorya bu konuda zaman zehir oluyor ilaç değil,insan içine çıkmak istemiyor,o soru sorulmasın diye dua ediyorsun,uzun uzun anlatmaya gekek yok o kadar iyi anlıyoruz ki biribirimizi o gözyaşlarının ne kadar derinden geldiğini çok iyi biliyoruz...
Allah yardımcımız olsun en yakın zamanda güzel haberi almayı nasip etsin...

arkadaşlar şu an boğazımda bir düğüm oluştu zor yutkunuyorum.birebir benim yaşadıklarım anlatılmış.hepimizin aynı sıkıntıları yaşadıklarını biliyordum fakat aynı haber ve lafların herkeste aynı üzüntü ve acıyı yaşattığını bilmiyordum.sadece kendimin bu kadar hassas olduğunu düşünüyordum.Yaşadığım üzüntüleri abarttığımı düşünüyordum. insanların hamilelik haberleri sadece benim canımı yakmıyormuş demek...yalnız olmadığımızı bilmek güzel insana güç veriyor...
Güzel Allah'ım hepimizin kucaklarını tez zamanda sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah..
Yaşadığımız acılar en kısa zamanda güzel haberlerle son bulur inşallah....

evet aynen canım her isteyen anne olsun ama ben duymayayım diyorum bazen...benimde bir arkadaş benden 1.5 yıl sonra evlendi 2. ay isteyerek hamile kaldı kızı var hesap yapmaya başlamış şimdi kızım 4 yaşına girsin hemen hamile kalıcam zaten ben hemen hamile kalırım diyor zaman geçmez yani kimi isteyince hemen oluyor bunu anlatınca ben kötü oluyorum tabi allahım bizede nasip eder inşallah bir gün hayırlısıyla anne olmayı

biz hep aynı şeyleri yaşıyoruz sadece yaşadığımız yerler tanıdığımız insanlar farklı ama herşey aynı.....
inşallah canım inşallah bir gün bizimde kucaklarımız dolacak
bu karamsarlıktan kurtulmak istiyorum inşallah yakında kendimi daha iyi hissederim hayat devam ediyor....

aaaaaaaaaaaa eylüllll bacım topik açıyon bi arayıp haber vermiyonnn
songül songül diye dolanıyonnnnnn:)))

şşşşşşşşşş kızdım ama sana noluyooo noluyoooo karamsarlık yok bebem ALLAH ımın izniyle senin gibi güzel bebişlerin olcak inşşşş ben inanıyorumm
hepimizin aklından geçiyo acaba anne olamaycakmıyız diye RABBıM sabrımızın karşılığı vercek inşşş
bi denem bi de düşün heşeyde bi hayr vardır nevin gibi bişey olsa :))) amanınnnnn amanınnn

SENı ÇOK SEVıYORUM BEBEMMMM BENıMMM O GÜZEL CANINI SIKMA diğer tarafda okudum kaçırmıyomuşsunuz günleri eeee aşk da varrr görev değil durmak yok yola devammmkaydirigubbakcemile3Şeniz

offfff bazen oluyor işte songülüm aklımdan çıkaramıyorum acabaları ama şimdi daha iyiyim herkes sağolsun birilerinin konuşmasına paylaşmaya ihtiyacım vardı öyle de oldu paylaştık rahatladım tabi hormonlarında etkisi vardı duygusallığımda demek ki bu ay daha yoğun yaşamışım daha iyiyim ama şimdi

yaa tabi canım ya bir de nevin gibi olsa dimi ama:)))))))))))))

canım benim bende seni seviyorummmmm

merhaba kızlar bir çok kişi benimle aynı duyguları paylaşıyor yaşıyor biliyorum inşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bir gün anne oluruz

ben şimdi başka bir şey yazıcam hayatta daha önemli şeylerin üzüntülerin var olduğunu bildiğim halde biraz unutmuşum demek ki allah önce kendimize eşimize yakınlarımıza sevdiklerimize sağlık huzur versin inşallah

bir akrabamız kadın 42 yaşında 1 ay kadar önce geride 2 kızını bırakarak kanserden öldü çok üzüldük harika bir insandı gerçekten onun babası da kanserdi ama yaşlıydı tabi o da 2 gün önce istanbul da ölüyor ve cenazesini bizimmemlekete dün getirdiler bugün cenazesi vardı ölen adamın karısı oğlu ve iki akrabası taksiyle istanbuldan memlekete cenaze için gelirlerken ankara civarında kaza geçiriyorlar ve ölen adamın karısı daha 1.5 aylık hamile karısı olan gencecik oğlu ve yaşı çok genç olan bir akrabası kazada ölüyorlar bir kişide ağır yaralanıyor az önce duydum ve inanın kahroldum 1 ay içinde aynı aileden 4 kişi ölmüş oldu allahım bu çok büyük bir acı herkes burda mahvolmuş annem az önce cenaze evinden gelmişti o anlattı durumu
ben bunu paylaştım burda çok acı bir durum ama ben dahil hepimiz bazen öncelikli önemli olan şeyleri unutuyoruz ben hatırladım şimdi kötü bir şekilde birde yeni hamile genç bir kadın kaldı geride o da ayrı bir kötü
allahım önce sağlık ve huzur ver yarabbim böyle acıları kimseye gösterme yarabbim

eylulum canim arkadasim benim... yazilari okurken bende gozyaslarimi tutamadim.. Bu firtinalar maalesef hepimizin icinde kopuyor... Allahim bize sabirlar versin... Arkadaslar cok guzel seyler yazmislar. Okuyunca insan yalniz olmadigini anliyor...

Canim basiniz sagolsun, Allahim geride kalanlara sabir versin. Insan gercekten kotu seyelri duyunca, haline sukrediyor...

okudum eylülüm dediğin gibi herkes kendi acısını biliyo ALLAH ım göstermesin böyle şeyler çok üzücü
((
başına gelmeyen bilmez derler ya bizim durumumuzda böyle iştee o aileye sorsan sizinki dert mi derler herkes kendi acısını bilir
allahım böyle şeyler yaşatmasın herşey bizim içinn allah sabır versin

inşaallah canım dualarım sana ve bizim gibi evlat isteyenlere inşaallah güzel haberini burdan alcam inanıyorum sende inan :Saruboceq:

kızlar bende birgün sıyırcam kafayı ya ne zaman bilmiyom...ne bebekmiş bi türlü gelemedi gitti 6 senedir...benim çektiklerimde cabası tabi...neyse ben namaza başladım ve bitkisel bişeyler kullanmayı düşünüyom...41 yasin ve meryem suresi okuycam...bide 7 gün oruç tutup ALLAHIN ıSıMLERı okunup bir baardak suya üfleniyo ve onunla açıyosun orucunu.bunuda yapcam...ilgilenen olursa hangi isimler olduğunu yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…