canım eylülüm seni o kadar iyi anlıyorum ki hem de o kadar çok.ben de çok kötü dönemler çok kötü şeyler yaşadım... tam mart yine bir tedaviye başlayacaktık ki hamile olduğumu öğrendim.hem de doğal yolla.tüp bebk olucak diye boşverdim herşeyiii kafam rahatladı.1 aralıkta kürtaj olunca spora başladım.dhea verdi doktorum.onu da kullandım.yaani bu üzüntüleri atmak için çok çaba sarfettim.ve bu ay hamileyimmm.topik bile açmıştım.yani kendini eğer farlı şeylere yönlendirirsen gerçekten bi mucize gerçekleşiyo allahın da izniye...tabi hamile kalmak yeterli mi hayırrrrrr o kadar çok korkuyorum ki yine bişi olcak kalbi atmıycak gelişimi durucak sorular sorular... kısmet neyse o oluyo kardeşim benim.umarım sen de bir an önce hamile kalırsın ve de yavrunu kucağına alırsın...
seraxi çok sevindim canım...
eylülüm canım ablam üzme kendini nöbettesin dimi bugün bütün gece üzülürsün sen öyleyse...
songül gelsinde senin neşeni geri getirelim bitanem...
kızlar 2. sayfaya kadar okudum yazdıklarınızt...........................daha fazlasını okumaya kalbim dayanmıyor...................aglamak usanırmı insan usanıyorum.................amaaaannnnnnnnn diyorum bu kızlar benim yaralarımı kanattılar........................etraf gerçekten o hırçın pençelerini hepimize göstermiş................hepimizde bir tırmık izi ve belkide daha fazlası.................ben hep şunu derim kendi kendime.............Rabbim mahşerde herkes hesap verirken bu yaşananlar çıkınca gün yüzüne bu insanlar neler hissedecek o zaman................bana yaşattıgı bu acının derecesini görünce ne diycek Rabbime.........
eylülcüm seni çok iyi anlayanlardan biride benm bizi bizden baskası anlamaz zaten yazılanları okuyunca çok duygulandım bende heray acaba bu ay mucize olurda hamilemiyim deyipte gerseferinde ağlayanlardanım verende rabbim alanda nebilim mucize beklemekten kendimi alamıyorum nevardı eşimin spermleri bu ay çoğalsada hamiş kalsam ben 3 kez tüpbebek yaptırdm tabiki tutmadı bilmiyom yaşar ölmezsem seneye bahara düşünüyom bu sefer umutta deniycem inşaallah hayırlı olur bu sefr senin gibi bende her hamile olan yakınlarımı duyunca istemedende olsa kalbine hançer saplannalardanm o an ölüyorum sanıyorum kendimi içten içe ağlıyorumda kimseler görmüyor gözyaşlarımı
evet aynen canım her isteyen anne olsun ama ben duymayayım diyorum bazen...benimde bir arkadaş benden 1.5 yıl sonra evlendi 2. ay isteyerek hamile kaldı kızı var hesap yapmaya başlamış şimdi kızım 4 yaşına girsin hemen hamile kalıcam zaten ben hemen hamile kalırım diyor zaman geçmez yani kimi isteyince hemen oluyor bunu anlatınca ben kötü oluyorum tabi allahım bizede nasip eder inşallah bir gün hayırlısıyla anne olmayıben de bugün yeni bir hamile haberi aldım benden sonra evlenen ve yaşı benden küçük olan birinin,tuhaf oldum bir an..
zaman her şeyin ilacı deniyorya bu konuda zaman zehir oluyor ilaç değil,insan içine çıkmak istemiyor,o soru sorulmasın diye dua ediyorsun,uzun uzun anlatmaya gekek yok o kadar iyi anlıyoruz ki biribirimizi o gözyaşlarının ne kadar derinden geldiğini çok iyi biliyoruz...
Allah yardımcımız olsun en yakın zamanda güzel haberi almayı nasip etsin...
arkadaşlar şu an boğazımda bir düğüm oluştu zor yutkunuyorum.birebir benim yaşadıklarım anlatılmış.hepimizin aynı sıkıntıları yaşadıklarını biliyordum fakat aynı haber ve lafların herkeste aynı üzüntü ve acıyı yaşattığını bilmiyordum.sadece kendimin bu kadar hassas olduğunu düşünüyordum.Yaşadığım üzüntüleri abarttığımı düşünüyordum. insanların hamilelik haberleri sadece benim canımı yakmıyormuş demek...yalnız olmadığımızı bilmek güzel insana güç veriyor...
Güzel Allah'ım hepimizin kucaklarını tez zamanda sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah..
Yaşadığımız acılar en kısa zamanda güzel haberlerle son bulur inşallah....
aaaaaaaaaaaa eylüllll bacım topik açıyon bi arayıp haber vermiyonnn
songül songül diye dolanıyonnnnnn:)))
şşşşşşşşşş kızdım ama sana noluyooo noluyoooo karamsarlık yok bebem ALLAH ımın izniyle senin gibi güzel bebişlerin olcak inşşşş ben inanıyorumm
hepimizin aklından geçiyo acaba anne olamaycakmıyız diyeRABBİM sabrımızın karşılığı vercek inşşş
bi denem bi de düşün heşeyde bi hayr vardır nevin gibi bişey olsa :))) amanınnnnn amanınnn
SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBEMMMM BENİMMM O GÜZEL CANINI SIKMA diğer tarafda okudum kaçırmıyomuşsunuz günleri eeee aşk da varrr görev değildurmak yok yola devammmkaydirigubbakcemile3Şeniz
anladığına eminim canım zaten sizlerde olmasanız içimi kime dökerdim bu kadar rahat testlerdeki tek çizgilerden nefret ediyorum artık kan testlerindeki sıfırlı değerlerden de
inşallah canım 4. denemende kavuşursun bebeğine ben nisanda kontrole gidip mayısta başlamayı düşünüyorum 3. tedavime ben bir sürü yollar gidiyorum yaşadığım yer küçük bir yer tedaviye 6 saat uzaklığa gidiyorum ilk zamanlar sabah gidip akşam dönüyoruz sonrasında kalıyorum inşallah bu son olur da hayırlısıyla kavuşurum bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?