Her b.ku bilen insanlar...

haklısın canım, elbette danışmak fikir almak çok önemli. ben bilmişlik taslayıp felaket senaryoları üretene sinir oluyorum. ya sanırım kendimi hiç ifade edemedim. :)

Elbette dışarda gördüğüm herhangi bir kadın hakkında peşin hükümlü olmam,öküz gibi yemiş demem, ama hamilelik hele ki tecrübe edenler için az çok belli bir süreç, herkeste farklı olabilir ama belli şeyler herkeste yaşanan seyler

:)

bana da kızılacak ama ne gerek var face turşu resmini koymak falan gereksiz

görüyorum eşimle kahve keyfi yok şurda şu kebabı yedik

kavaltı masasının resmini çekip pazar keyfi

künefe keyfi

özsüte gittik sütlaç yedik keyfi sevmiyorum bunları ne gerek var ye turşunu otur keyfini sen çıkar böyle ortalığa resim atarsan onlar da yorumlarını yapar aynen şuan bizim yaptığımız gibi

yaw haklısın tamam doğru. ama dedim ya olumsuz yorum yapmak bişileri karşındakine iyi niyetli olmadığın yönünde hissettirmek. ben buna gelemiyorum. yoksa elbette fikir alınmalı. alırım da. ancak ukalalık ve kötü niyet beni çileden çıkarıyor

Benden önce anne oldun diye kendini süpermam falan mı sanıyorsun? Ya da hiç hamile bile kalmamışken neden bana karışıp canımı sıkıyorsun?

Canım hamilelik hormonlarından sanırım biraz alınganlık gösteriyor olabilirsin.
Senden önce anne olmuş insanlar tecrübelerine dayanarak, kendi yaptıkları hataları seninde yapmaman için uyarmak istemişler. ki genelde bu süreç bu şekilde seyireder.
Bebegini kucagına aldıktan sonra,sende kendini senden sonra bebek sahibi olan arkadaslarını uyarırken bulabilirsin :)
Kimse hamile bir kadının kötülügünü istemez.
Tuzun sağlıklı olmadıgını, vücud şişkinliginden çok hamilelik tansiyonu riski doğurdugunu biliyoruz.
Özellikle doguma son günler kala vücutta inanılmaz şişkinlik ve ödem oluyor, kilo konusundan hiç bahsetmicem :) Önlem almanı istiyorlar hepsi bu.
Bak bende dayanamadım her b.ku biliyor gibi konuştum, artık kusuruma bakmazsın.

:)

anlatamıyorum sanırım. sıkıntı yorum yapmak değil ki.

elbette yapacaklar.

benim bahsettiğim takıldığım nokta ap ayrı...

ha facee resim koyma olayına gelince bahsetmiştim, çok resim koyan biri değilim, yaptım anasını satıyım öyle bi hata :) hahahahah

yok senin niyetin iyi. :) buradaki hiç bir değerli arkadaşımı o kategoriye sokamam :) hepinizi seviyorum ben

güldüm valla ilahi

satma anasını danasını

bu ders olsun koyma bir daha turşu yiyecek içecek resmi falan kendin evinde ye ohhhhhhh misss valla

bak benim de canım çekti kısır da varmıydı yanın da

yediğin turşuyu internette neden paylaşıyorsun peki...insanlar yorum yapsın diye..o zaman yediğin turşunun seni tırmalayacağını söyleyenlere kızmamalısın..yediğim turşudan sonra ayakları ağzına çıkacak gibi şişen biri olarak uyarayım dedim..bilmişlik olarak algılayabilirsin bu sana kalmış ama senden önce tecrübe etmiş insanları dinlemek hoşuna gitmiyorsa he der geçersin..ben alacağımı alırım boş konuşana da he der geçerim..

sen de bana iğreti kelimelerinle ve küfürlü ağzınla, olağanüstü bir ANA olacağın sinyallerini verdin..
Rabbim sen hakedene nasib et

Rabbim büyük, emin ol kimin hakkedeceğini çok iyi bilir. Umarım sana da nasip eder. Hiç tanımadığın bir insan hakkında bu derece alçakça yorum yapabiliyorsun ve anneliği hakketmediğimi ima ediyorsun, çünkü haşa Allahtan iyi bildiğini düşünüyorsun. Allah seni ıslah etsin!!!

eleştirinin anlamı farklıdır, kimse benim şahsi alanıma koyduğum resimle ilgili beni eleştiremez. orası benim alanım benim dünyam benim kararım...

bu söylediğinizde gerçekten ciddi misiniz?
ya sosyal medya bu, herkese açık bir ortam.
hesabı sizin yönetiyor oluşunuz internetin doğasını değiştirmiyor ki. İnternette paylaştığınız her şey artık sadece sizin olmaktan çıkıyor.
Bence sosyal medya kullanımı konusunda biraz daha bilinçlenmelisiniz naçizane söyleyeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…