- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi CennetKokusu_
-
aynen sana katılıyorum çok doğru anlamışsın..Rabbim büyük, emin ol kimin hakkedeceğini çok iyi bilir. Umarım sana da nasip eder. Hiç tanımadığın bir insan hakkında bu derece alçakça yorum yapabiliyorsun ve anneliği hakketmediğimi ima ediyorsun, çünkü haşa Allahtan iyi bildiğini düşünüyorsun. Allah seni ıslah etsin!!!
Valla kusura bakma tursu yerken fotografini facebook a koyarsan millete senin hakkinda yorum yapma firsati verirsin. Sen heralde "canim benim cok tatlisin" yorumlari bekliyordun.
eleştirinin anlamı farklıdır, kimse benim şahsi alanıma koyduğum resimle ilgili beni eleştiremez. orası benim alanım benim dünyam benim kararım...
Adı üzerinde sosyal medya nasıl senin özel alanın olabiliyoreleştirinin anlamı farklıdır, kimse benim şahsi alanıma koyduğum resimle ilgili beni eleştiremez. orası benim alanım benim dünyam benim kararım...
her b.ku yine bildiğini sanan insanlar...:)
:)
anlatamıyorum sanırım. sıkıntı yorum yapmak değil ki.
elbette yapacaklar.
benim bahsettiğim takıldığım nokta ap ayrı...
ha facee resim koyma olayına gelince bahsetmiştim, çok resim koyan biri değilim, yaptım anasını satıyım öyle bi hata :) hahahahah
Adı üzerinde sosyal medya nasıl senin özel alanın olabiliyor
senin özel alanın olabilmesi için insanlara açık olmaması gerekir
bak şimdi turşu çekti canım öğlen arasında gidip alıcam :)Kızlar selam,
Eminim siz de bunu yaşıyorsunuz. Ama bana artık gına geldi. Hamileyim, canım dün turşu çekmiş. Bir parça atmışım ağzıma. Bir de resim koymuşum facee.
Amannnn....
Ay yok yeme tuz olur, yok yeme şu olur. Bu olur, yersen sonucuna katlanırsın. bir ton laf bir ton bilmişlik.
Benden önce anne oldun diye kendini süpermam falan mı sanıyorsun? Ya da hiç hamile bile kalmamışken neden bana karışıp canımı sıkıyorsun?
Yok bu kusmalar iyi değil, bebeğe çok zarar verirsin, yok çok kilo alma!
Yok her şeyi yeme! Sıçma işeme! Ayyyy gına geldi!!!!
hep böyle küfürlü mü konuşursunuz bilmiyorum ama bu site sizin facebook sayfanız değil yani ne yazık ki kuralları var..
sen de bana iğreti kelimelerinle ve küfürlü ağzınla, olağanüstü bir ANA olacağın sinyallerini verdin..
Rabbim sen hakedene nasib et
yeni bir samire yeni bir byby69 yeni bir CENNET KOKUSU ,tatlım seri konularla hayatımıza giriş yapacaksın değil mi bak şimdiden söyle hazırlığımız olsun....
argoküfürlü değil argo tabir diyelim. rahatsızlık verdiğim kim varsa özür dilerim.
bu iş çığırından çıkacak giderek lavaboda selfie, yatak odasında selfie...... çekip atacaklar faceye , sonra da gelecek her türlü yoruma açık olacaklar olmalılar.yorum istemiyorsan oraya özelini atmazsın.her anını çekip faceye koyanlar sinirimi bozardı.kapattım faceyi kurtuldum.
evet hakedene nasib etsin inşallah wc lerde doğurup atanlara, elleriyle parçalayanlara.küfürle ahlaksızlıklarla içini dolup taşanların, ben o masumları hakettiklerini düşünmüyorum.Yapmayın lütfen,
Bu çok agır olmadı mı. Bir anlık gaflet le yazdıgınızı düşünüyorum.
Haketmek diye birsey söz konusu olamaz. allah hiç bir insanı sen hakettin, sen haketmedin diye ayırmaz.
Nasıl bütün insanlar birbirinden bambaşkaysa,
Anneligi yorumlamak da kişiden kişiye göre degişir.
Üzücü bir dua olmuş sizinki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?