Her b.ku bilen insanlar...

aynen sana katılıyorum çok doğru anlamışsın..
hayırlı işler

Valla kusura bakma tursu yerken fotografini facebook a koyarsan millete senin hakkinda yorum yapma firsati verirsin. Sen heralde "canim benim cok tatlisin" yorumlari bekliyordun.

eleştirinin anlamı farklıdır, kimse benim şahsi alanıma koyduğum resimle ilgili beni eleştiremez. orası benim alanım benim dünyam benim kararım...

ya anlamadığınız şey şu:
orası sizin dünyanız değil
dünyaya kendinizi sunduğunuz bir alan
bakın bu benim ve bunları yapıyorum diye insanlara gösterdiğiniz bir ortam
şahsi alan değil yani
"public" olmaya çalışılan bir mecra.

bence blog açıp yorumları devre dışı bırakırsanız işte o zaman sizin şahsi alanınız olabilir
sadece kendinizi yansıtır ama dışarıdan gelecek her şeye kapalı olmuş gibi olursunuz
hem içinizi dökersiniz hem de kimse bişey diyemez

eleştirinin anlamı farklıdır, kimse benim şahsi alanıma koyduğum resimle ilgili beni eleştiremez. orası benim alanım benim dünyam benim kararım...
Adı üzerinde sosyal medya nasıl senin özel alanın olabiliyor

senin özel alanın olabilmesi için insanlara açık olmaması gerekir

her b.ku yine bildiğini sanan insanlar...:)

hep böyle küfürlü mü konuşursunuz bilmiyorum ama bu site sizin facebook sayfanız değil yani ne yazık ki kuralları var..

bak şimdi turşu çekti canım öğlen arasında gidip alıcam :)

sen de bana iğreti kelimelerinle ve küfürlü ağzınla, olağanüstü bir ANA olacağın sinyallerini verdin..
Rabbim sen hakedene nasib et

Yapmayın lütfen,
Bu çok agır olmadı mı. Bir anlık gaflet le yazdıgınızı düşünüyorum.
Haketmek diye birsey söz konusu olamaz. allah hiç bir insanı sen hakettin, sen haketmedin diye ayırmaz.
Nasıl bütün insanlar birbirinden bambaşkaysa,
Anneligi yorumlamak da kişiden kişiye göre degişir.
Üzücü bir dua olmuş sizinki.

yeni bir samire yeni bir byby69 yeni bir CENNET KOKUSU ,tatlım seri konularla hayatımıza giriş yapacaksın değil mi bak şimdiden söyle hazırlığımız olsun....

yok emin ol önümüzdeki günlerde bir daha siteye girmeyeceğim.

siz de rahat rahat ağzı bozuk olmayan düzgün konuşan diğer üyelerle takılırsınız...

küfürlü değil argo tabir diyelim. rahatsızlık verdiğim kim varsa özür dilerim.
argo
isim (a'rgo) Fransızca argot

1. isim Her yerde ve her zaman kullanılmayan veya kullanılmaması gereken çoklukla eğitimsiz kişilerin söylediği söz veya deyim
2. Serserilerin, külhanbeylerinin kullandığı söz veya deyim
Türk İşaret Dili
Parmak alfabesiyle gösterilişi:

a r g o
26 Eylül 2006 tarihinden itibaren 155.844.183 kez söz arandı.

her anını çekip faceye koyanlar sinirimi bozardı.kapattım faceyi kurtuldum.
bu iş çığırından çıkacak giderek lavaboda selfie, yatak odasında selfie...... çekip atacaklar faceye , sonra da gelecek her türlü yoruma açık olacaklar olmalılar.yorum istemiyorsan oraya özelini atmazsın.

evet hakedene nasib etsin inşallah wc lerde doğurup atanlara, elleriyle parçalayanlara.küfürle ahlaksızlıklarla içini dolup taşanların, ben o masumları hakettiklerini düşünmüyorum.
bir şeyi anlatmaya çalışırken tuvalete yaptıklarımızı yazacak kadar bozuk olmamalı bir insanın ağzı hele böyle bir platformda, hele de hamilelikten bahsederken hele de hele yani..
tartışma yapmak istemiyorum hoşlanmadım ve yazdım.

geçekten de konu sahibi, hamilelik hormonlarından olsa gerek, hiç bir eleştiriye gelemiyorsunuz.
biraz rahatlasanız belki siz de gülüp geçeceksiniz bazı yorumlara ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…