her birinizden dua bekliyoruz...

landemiyoladiyola

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
576
491
648
İstanbul
Herkese merhaba,
Sizi uzun zamandir yalnizca okuyarak takip ediyordum ama bugun yazmaya mecbur kaldim. Her birinizin duasina ihtiyacimiz var. Derdimiz ne yazik ki cok buyuk. Esimin kuzeni pazartesi gunu fenalasarak -hatta oldu sanilarak hastaneye kaldirildi. Henuz 17 yasinda... Dunyalar guzeli, masum, gencecik bir kiz. Midesi agridigi icin hastaneye gidiyor. Bobreginde kum olabileceginden supheleniyor, eve gonderiliyor. Sabah fenalasiyor ve ne yazik ki o andan itibaren yogun bakimda, komada. Doktorlar kesin teshisi kac gundur soyleyemedi. Bugun beyin kanamasi gecirdigi, herseye hazirlikli olunmasi gerektigi soylendi. Su an tek care dualar... Annesi perisan ama kizinin iyi olacagina yurekten inaniyor. Lutfen dua edin. Cok kotu seyler olabileceginin farkindayiz. Beyni cok uzun bir sure oksijensiz kalmis ama Rabbim bir mucize yasatir belki dualarin sayesinde. Lutfen bu gece uyumadan dualarinizda onu da hatirlayin.
Araniza boyle bir konuyla katilmak varmis kismette. Umarim guzel gunler hepimizi bekliyordur...Hepinize simdiden tesekkurler

Cok gecmis olsun...ALLAH ACİL SİFALAR VERSİN İNSALLAH ESKİ SAGLİGİNA KAVUSUR

Cok sagolun kizlar. Ben dusunun el kiziyim, kac gundur alt ust olduk uzuntuden. Anasi babasi ne haldeler bilseniz. Hayat ne kadar bos onu anladim bir kez daha. Rabbim kimseye evlat acisi vermesin.

Çok üzüldüm,gencecik bir hayat...
İnşallah en kısa sürede iyileşir,eski sağlığına kavuşur.
Allah O'nu ailesine,anne-babasına bağışlasın.
Çok geçmiş olsun.

rahatsız olan kişinin adı neydi bu arada ismen dua etmek daha faydalı olur ismini söyleyerek dua edeyim ben de.Allah şifa versin inşallah kendine gelir kısa zamanda iyileşir.

Tanımadığım halde nasıl da üzüldüm ya Allah ailesine sabır versin. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Daha gencecik,yaşaması gereken çok güzellikler var. Her an aklımda olacak ve dua edeceğim. Bizde ufak şeyleri dert ederken,bazı insanlar ölümle cebelleşiyorlar. Yaşadığımız her anın,ve sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz. Herkese Rabbim güzel günler nasip etsin. Tüm dualarım Özge'yle..

Rabbim yardımcısı olsun, tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah. bol bol Allah'ın ''ya şafi'' (şifa veren) ismini zikredelim. Rabbim hiçbir duayı karşılıksız bırakmaz kuşkusuz.

Son düzenleme:
rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasınn şu mubarek gunun hurmetıne inşallah bu kardeşimizde şifa bulur eski sağlığına kavuşur

allahım güzel kızımızın yardımcısı olsun.mübarek cuma gününde acil şifalar diliyorum.hep dualarımızla iyileşecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…