her derdime derman olan arkadaşlarımmm tekrardan mrb beni yine uyku tutmadı...

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
bu stye üye oldugumdan beri sorularımın hepsine bıkmadan usanmadan sabırla cvp verdiğiniz için cok teskkr ederim ..artık daha bilinclı ve güçlü hissediorum kendimi en azından bebeğim için güçlü olmam gerektiğini.....kızlar ayın 30unda mahkemem var bnm için dua edin babasına görme cıkıcak ilk kez karsılasıcak acaba kac saat veririler...birde hukuken babaanne görme hakkı var mı.... bensiz cok ağlar tanımız bu konuda bilginiz yada basına gelelnler varsa benimle pylasablirse cook sevinirim yine uyku tutmadı bni

Sanırım görme saatleri çocuğun yaşına göre değişebiliyor yani çocuğunuz çok küçükse size ihtiyacı olduğundan görüşme saatlerini çok fazla uzun tutabileceklerini zannetmiyorum... Babaanne-Anneanne-Dede gibi büyükler hukuken görmek gibi zorunlu olan bir hakları yok diye biliyorum yani siz isterseniz çocuğunuzu babaannesine v.s. gösterebiliyorsunuz size kalmış birşey ama eğer yanlış hatırlıyorsam hukuk bilgisi olan arkadaşlar düzeltebilirler... Benimde sadece internetten okuduğum kadarıyla size bahsediyorum...

Allah yardımcınız olsunnn. Çok zor süreçler bunlar kolay şeyler değilll...
Allah güç kuvvet versinnn...

amin cnm amin hemde nasıl zor bi sürec yüreğim dayanmıca gibi offffff..inş babaannesinin kapımda bile görmek istemiyorum benden DNA testi bilr istedi okdr ileri derecede adi şimdi ne yüzle torunum diyecek gelicek sen onu bırak o benim hiç sahiplenme alıcam onu diyor her gördğüğü yerde

Cnm benim allahn hayirlisiyla hersey yoluna girer ins.simdi icin icini yiyodur onlara gidecek nsl olacak ii bakarlarmi dururmu...umarim hakkinda hayirlisi olur

Cnm benim allahn hayirlisiyla hersey yoluna girer ins.simdi icin icini yiyodur onlara gidecek nsl olacak ii bakarlarmi dururmu...umarim hakkinda hayirlisi olur
aynn dediğin gibi aglarmı acaba emiyor daha süt isterse ne yapıcak cok yabancı seciyor uyku uyuyamıyorum

aynn dediğin gibi aglarmı acaba emiyor daha süt isterse ne yapıcak cok yabancı seciyor uyku uyuyamıyorum
Durmazsa getirirler emmek isterse o kdr da acimasz degillerdr herhalde babasi sonucta ama sana bunlari yapan cocuguna acir mi dusunmuyor degilim..hem kucuk fazla bi saat kalmaz sanirim ama ana yuregi iste usur mu acikir mi ..insan bi dk bile birakmak istemiyo..dua et bol bol allhm yaninda herzmn en buyuk destekcin bu zmnlarda gelip gececek daha guzel gunler yasarsin yavrunla bu saatten sonra insallah

insallh cnm yaaa inş uzum süre olmaz şimdi o kendini anlaamaz kiii dediğin gibi onlara güwenmiyorum cnm

b.k alır çok afedersin. bak bunlar çocuğu kaçırmaya kalkar. ailenin yanında yaşayacaksan de ki 'çocuğu benim gözetimimde görebilirsin' falan. ailenden bi erkek alarak ya da beraber dışarı çıkın. bunlardan her şey beklenir.

evettttt evettt kesinlikleee bnde korkuyorum ama suc değil dimi oyle olmuyormus işte bnm gözetimimde

Yazmadan geçemedim maşallah çok tatlı Allah nazarlardan saklasın

Yavaşşşşş alsın o kim oluyor da alıyormuş? Hiiiççççç birşeycikler yapamazzz hiç korkma öyle kolaymıymış? Sen varken o kim oluyor da böyle ahkam kesebiliyor? Hukuken gösterme zorunluluğun bile yokken zorunluluğunu gelipte senden nasıl kopartabilir ki hiiiççç kafana bile takma konuşsun konuşsun dursun sen hiçkimseyi duyma.

Evet bugünlerin çok zor geçecek hatta biraz da uzun sürebilir ama zamanla herşeye alışacaksınız ve herşey yoluna girecek düzeniniz oturacak. Merak etme içini ve kalbini ferah tut bol bol dua et... Allah herkesin hakettiğini birgün verecektirrr...

Konularınızı en başından biliyorum, takip de ediyorum çok yol katettiniz ama henüz bitmedi.
güçlü olmaya devam edin.
Bebeği teslim ederken de Allah'a emante edin.
bayılıyorum sizin yavrunuza, ahu gibi maşallah.

o saygisiz kadinin uzak durmasi icin karar cikarttir bence.. yada oncesinde kadina goz dagi ver, sana saygisizlik ederse bebegini gostermeyecegini soyle, duzelirse ne ala..

Çocuğun yaşı itibariyle annesinin gözetiminde görmesi lazım, avukatını uyar, hakime özellikle belirtsin, annesinin gözetiminde diye. Babaanneye göstermek istemezsen babaanne göremez, yasal dayanağı yok.

Çok küçükse,anne sütü alıyorsa sizin nezaretinizde görsün eski eşiniz. O alırım çocuğu diyen kayınvalidede görmemiş olur hem. Terbiyesiz kadın ya,ne demek alırım çocuğu.
Allah yardımcınız olsun

Cnm nasılsın.. mahkeme yine yaklaşmış..sakın bebisii gözetim dışında verme onlara. Yani babası gorecekse bile senin gozetiminde gorebilsin. Hakim e söyle, bebegimi kaçırmakla tehdit ettiler beni de.. çünkü o igrenc kaynanan kacirabilir sırf seni üzmek için. Senin yaninda görsün gorecekse..ki bence senin yaninda bile gormeyi haketmiyorlar..bu güne kadar ne cehennemdelerdi peki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…