- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
-
amin cnm amin hemde nasıl zor bi sürec yüreğim dayanmıca gibi offffff..inş babaannesinin kapımda bile görmek istemiyorum benden DNA testi bilr istedi okdr ileri derecede adi şimdi ne yüzle torunum diyecek gelicek sen onu bırak o benim hiç sahiplenme alıcam onu diyor her gördğüğü yerdeSanırım görme saatleri çocuğun yaşına göre değişebiliyor yani çocuğunuz çok küçükse size ihtiyacı olduğundan görüşme saatlerini çok fazla uzun tutabileceklerini zannetmiyorum... Babaanne-Anneanne-Dede gibi büyükler hukuken görmek gibi zorunlu olan bir hakları yok diye biliyorum yani siz isterseniz çocuğunuzu babaannesine v.s. gösterebiliyorsunuz size kalmış birşey ama eğer yanlış hatırlıyorsam hukuk bilgisi olan arkadaşlar düzeltebilirler... Benimde sadece internetten okuduğum kadarıyla size bahsediyorum...
Allah yardımcınız olsunnn. Çok zor süreçler bunlar kolay şeyler değilll...
Allah güç kuvvet versinnn...
Cnm benim allahn hayirlisiyla hersey yoluna girer ins.simdi icin icini yiyodur onlara gidecek nsl olacak ii bakarlarmi dururmu...umarim hakkinda hayirlisi olurbu stye üye oldugumdan beri sorularımın hepsine bıkmadan usanmadan sabırla cvp verdiğiniz için cok teskkr ederim ..artık daha bilinclı ve güçlü hissediorum kendimi en azından bebeğim için güçlü olmam gerektiğini.....kızlar ayın 30unda mahkemem var bnm için dua edin babasına görme cıkıcak ilk kez karsılasıcak acaba kac saat veririler...birde hukuken babaanne görme hakkı var mı.... bensiz cok ağlar tanımız bu konuda bilginiz yada basına gelelnler varsa benimle pylasablirse cook sevinirim yine uyku tutmadı bni
aynn dediğin gibi aglarmı acaba emiyor daha süt isterse ne yapıcak cok yabancı seciyor uyku uyuyamıyorumCnm benim allahn hayirlisiyla hersey yoluna girer ins.simdi icin icini yiyodur onlara gidecek nsl olacak ii bakarlarmi dururmu...umarim hakkinda hayirlisi olur
Durmazsa getirirler emmek isterse o kdr da acimasz degillerdr herhalde babasi sonucta ama sana bunlari yapan cocuguna acir mi dusunmuyor degilim..hem kucuk fazla bi saat kalmaz sanirim ama ana yuregi iste usur mu acikir mi ..insan bi dk bile birakmak istemiyo..dua et bol bol allhm yaninda herzmn en buyuk destekcin bu zmnlarda gelip gececek daha guzel gunler yasarsin yavrunla bu saatten sonra insallahaynn dediğin gibi aglarmı acaba emiyor daha süt isterse ne yapıcak cok yabancı seciyor uyku uyuyamıyorum
insallh cnm yaaa inş uzum süre olmaz şimdi o kendini anlaamaz kiii dediğin gibi onlara güwenmiyorum cnmDurmazsa getirirler emmek isterse o kdr da acimasz degillerdr herhalde babasi sonucta ama sana bunlari yapan cocuguna acir mi dusunmuyor degilim..hem kucuk fazla bi saat kalmaz sanirim ama ana yuregi iste usur mu acikir mi ..insan bi dk bile birakmak istemiyo..dua et bol bol allhm yaninda herzmn en buyuk destekcin bu zmnlarda gelip gececek daha guzel gunler yasarsin yavrunla bu saatten sonra insallah
Gececek cnm sonucta babasi icin rahat olmak zorunda o saatler gecmez simdi yaninda yokken ama sabret melegin herzmn sennle olacakinsallh cnm yaaa inş uzum süre olmaz şimdi o kendini anlaamaz kiii dediğin gibi onlara güwenmiyorum cnm
insallh cmmmmmmmGececek cnm sonucta babasi icin rahat olmak zorunda o saatler gecmez simdi yaninda yokken ama sabret melegin herzmn sennle olacak
b.k alır çok afedersin. bak bunlar çocuğu kaçırmaya kalkar. ailenin yanında yaşayacaksan de ki 'çocuğu benim gözetimimde görebilirsin' falan. ailenden bi erkek alarak ya da beraber dışarı çıkın. bunlardan her şey beklenir.amin cnm amin hemde nasıl zor bi sürec yüreğim dayanmıca gibi offffff..inş babaannesinin kapımda bile görmek istemiyorum benden DNA testi bilr istedi okdr ileri derecede adi şimdi ne yüzle torunum diyecek gelicek sen onu bırak o benim hiç sahiplenme alıcam onu diyor her gördğüğü yerde
evettttt evettt kesinlikleee bnde korkuyorum ama suc değil dimi oyle olmuyormus işte bnm gözetimimdeb.k alır çok afedersin. bak bunlar çocuğu kaçırmaya kalkar. ailenin yanında yaşayacaksan de ki 'çocuğu benim gözetimimde görebilirsin' falan. ailenden bi erkek alarak ya da beraber dışarı çıkın. bunlardan her şey beklenir.
her hafta görme hakkı var diye duymuştum, istemese bile inat olsun diye alıcak. ben takip falan ettirirdim herhalde.evettttt evettt kesinlikleee bnde korkuyorum ama suc değil dimi oyle olmuyormus işte bnm gözetimimde
amin cnm amin hemde nasıl zor bi sürec yüreğim dayanmıca gibi offffff..inş babaannesinin kapımda bile görmek istemiyorum benden DNA testi bilr istedi okdr ileri derecede adi şimdi ne yüzle torunum diyecek gelicek sen onu bırak o benim hiç sahiplenme alıcam onu diyor her gördğüğü yerde
o saygisiz kadinin uzak durmasi icin karar cikarttir bence.. yada oncesinde kadina goz dagi ver, sana saygisizlik ederse bebegini gostermeyecegini soyle, duzelirse ne ala..bu stye üye oldugumdan beri sorularımın hepsine bıkmadan usanmadan sabırla cvp verdiğiniz için cok teskkr ederim ..artık daha bilinclı ve güçlü hissediorum kendimi en azından bebeğim için güçlü olmam gerektiğini.....kızlar ayın 30unda mahkemem var bnm için dua edin babasına görme cıkıcak ilk kez karsılasıcak acaba kac saat veririler...birde hukuken babaanne görme hakkı var mı.... bensiz cok ağlar tanımız bu konuda bilginiz yada basına gelelnler varsa benimle pylasablirse cook sevinirim yine uyku tutmadı bni
Çocuğun yaşı itibariyle annesinin gözetiminde görmesi lazım, avukatını uyar, hakime özellikle belirtsin, annesinin gözetiminde diye. Babaanneye göstermek istemezsen babaanne göremez, yasal dayanağı yok.bu stye üye oldugumdan beri sorularımın hepsine bıkmadan usanmadan sabırla cvp verdiğiniz için cok teskkr ederim ..artık daha bilinclı ve güçlü hissediorum kendimi en azından bebeğim için güçlü olmam gerektiğini.....kızlar ayın 30unda mahkemem var bnm için dua edin babasına görme cıkıcak ilk kez karsılasıcak acaba kac saat veririler...birde hukuken babaanne görme hakkı var mı.... bensiz cok ağlar tanımız bu konuda bilginiz yada basına gelelnler varsa benimle pylasablirse cook sevinirim yine uyku tutmadı bni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?