her derdime derman olan arkadaşlarımmm tekrardan mrb beni yine uyku tutmadı...

Benim kararım aynen bu şekilde, ay çıldırcam ne biçim avukat işini savsaklıyor resmen.
bilmiyorum bnmde kafam karıstı şimdi pedegog sadece icr ile değil normaldede baba görrken geliyormus ama belirttiğinde pedegogda rehper öğretmenmiş işte..

bilmiyorum bnmde kafam karıstı şimdi pedegog sadece icr ile değil normaldede baba görrken geliyormus ama belirttiğinde pedegogda rehper öğretmenmiş işte..
Sana kim söyledi bunu? Hani benimde 2,5 yaşında çoçuğum var, çekişmeli boşandım, ben böyle bir şey duymadım. Sadece İCRA da pedogog gelir, rehber öğretmen nedir ya, babası tek almaya gelir (olmadı benim oğlanın babası gibi sevgilisiyle gelir:)), başka kimse gelmez. Sen zorluk çıkarırsan icraya verir, ki bunu mahkemede delil olsun diye yapacaktır. Herkesin her dediğine inanma, sen avukatını üstüne basa basa uyar, benim çocuğum meme emiyor benim gözetimimde görecek diye, sesin hep gür çıksın. Sen artık yalnız bir kadınsın, seni kimsenin ezmesine, kandırmasına izin verme.

Af edersijiz ama o babaanneye oyle bir laf derdimki simdi ama .. Neyse. Hicde birsey yapamaz, ila cocuk istiyosa yapsin birtane geri zekali kadin.. Boyle kblere uyuz oluyorum. Alicakmismis alsinda gorim. Ayy uyuz oldum aksam aksam

bebeğim 12 aylık cnm ..

Ohooo bebeğin daha çok küçükmüş sen rahat ol emziriyorsundur küçük olduğu içinde senden başka hiçkimsede durabileceğini de zannetmiyorum. Bu yüzden de görüşme saatletini çok uzun tutabileceklerini zannetmiyorum. Birde senin gözetiminde görüştürülmesi konusunda çok ısrarcı olmalısın...

Emin ol ki bir süre sonra bu çok büyük sıkıntılarından kurtulacaksın ve biraz olsun rahatlayacaksın...

avukat dedi be cnm rahat ol sen diye ...ama senin dedğin cok mantıklı yarın hemen gidip bunu avukata söylicem 30unda mahkeme zaten ne kaldı sunun surasında nasıl telas yaptım simd varya

hemen yarın gidip avukatıma bunu söylicem cnm hepinize tesekkr ederim

Af edersijiz ama o babaanneye oyle bir laf derdimki simdi ama .. Neyse. Hicde birsey yapamaz, ila cocuk istiyosa yapsin birtane geri zekali kadin.. Boyle kblere uyuz oluyorum. Alicakmismis alsinda gorim. Ayy uyuz oldum aksam aksam
kendi yaptıklarınada analık yapsaydı bu hale gelmezdik

cnm bn okdr bitik bir durumdaydım ki sizlerden ALLAH ragzı olsun bin kez bana cok destek oldunuz ....lafı söyleyemesem bile eskisi gibi korkmuyorum
korkma zaten.. sinme.. kim ki o kadın? cocuk senin cocugun, o da dış kapının mandalı.. sana saygısızlık yapmasına izin verme

korkma zaten.. sinme.. kim ki o kadın? cocuk senin cocugun, o da dış kapının mandalı.. sana saygısızlık yapmasına izin verme
cok tesekkr ederim cnm benım zaten kapıma gelsin görüş günü korkmadan cıkıcam karsısına dicem defol burdan sen kimsin hani cocuk senin oglundan değildi ne yüzle geldin dicem nefret ediyorum ondan bana neler yasattı nekdrda salakmısım

cnm iyi olmaya calısıyorum işte herzamnki gibi stresli günler geçiriyorum sen nasılsın senin bebeğin nasıl..insallh cnm piskolog esliğinde görme cıkrıcam dedi avukat ama o nasıl oluyor onuda bilmiyorum
Iyiyim cnm bebegim de iyi cok şükür. Bebeğini psikolog eşliğinde mi gorebilecekmis, hmm avukata sorsaydin cnm nasil olacak o diye ? Ben olsam o babaya göstermem bebegimi..en ufak bir hakkı yok görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…