Her erkeğin içinde varmış !!

bende bunu kendime soruyorum bazen cok safmıyım diye neden erkekler,sevgililerinden ya da eşlerinden yumuşak davrandıklarını görünce onu suistimal ediyolar bizlerin iyi niyetlerini kullanıyorlar.dün bende çok üzüldüğüm haberler aldım aldatmak ve aldanmak nediiir?

bende bunu kendime soruyorum bazen cok safmıyım diye neden erkekler,sevgililerinden ya da eşlerinden yumuşak davrandıklarını görünce onu suistimal ediyolar bizlerin iyi niyetlerini kullanıyorlar.dün bende çok üzüldüğüm haberler aldım aldatmak ve aldanmak nediiir?

bunlara kötü davranmak gerekiyor iyilikten anlamazlar asla aldatmanın ne olduğunu erkeklere sorsak ağzımız açık kalır malesef artık her şey ihanet olmuş

kendilerine yapıyorlar aslında aldatmak sadece bir kadınla ya da erkekle yaşanan şeyler degil insan sevdiği,deger verdiği insanlara bile hiç sıkınmadan yalanlar söyleyebiliyor herkesin aldatmaya bakışı farklı olabilir aldatan kişilerin yanına da hiç bişey kalmaz birgün olur bir yerden patlak verir ve erkeklerde kendilerini aklamak için her yolu denerler...

ben her erkeğin aynı olduğunu düşünmüyorum.
bazıları sırf vakit geçirmek için kendi deyimleriyle takılmak için güzel kadın gördüler mi dayanamazlar.
bazıları hayatının kadınını ararlar ve sevdilermi asla başka kadını kabullenemezler. başka hiçbir kadınla mutlu olamazlar.
bence tamamen kişilik ve ruh haliyle alakalı.birde aradığı herşeyi bir kadında buluyorsa başka kadına gerek görmez diye düşünüyorum yani her aldatmada erkekler hatalı olmayabilir bana göre.bazen biz kadınlarda erkekleri farkında olmadan başka kadınlara itebiliyoruz.biraz özeleştiri de yapmak gerektiğini düşünüyorum ben

bazıları sırf vakit geçirmek için kendi deyimleriyle takılmak için güzel kadın gördüler mi dayanamazlar.
bazıları hayatının kadınını ararlar ve sevdilermi asla başka kadını kabullenemezler. başka hiçbir kadınla mutlu olamazlar.
bence tamamen kişilik ve ruh haliyle alakalı.birde aradığı herşeyi bir kadında buluyorsa başka kadına gerek görmez diye düşünüyorum yani her aldatmada erkekler hatalı olmayabilir bana göre.bazen biz kadınlarda erkekleri farkında olmadan başka kadınlara itebiliyoruz.biraz özeleştiri de yapmak gerektiğini düşünüyorum ben

bunu cidden inanarakmı söylediniz ..iyi ozaman kadınlarda aldatsın..ne olursa olsun aldatmak kötü bişey sebebi yok memnun değilse çeksin gitsin yolu açık..

ihaneti afetmeyeceğimide biliyodu çok iyi numara yaptı ne ben ne arkadaşlarım anlamadık
kötü gününde yanında oldum destek çıktım tek bi kötü söz söylemedim daha ne istiyolar bu erkekler
böyle birine değer verdiğim için kendimi suçluyorum zaten hayvan kadar sadık kalamadı utanmadanda beni suçluyo

canım bana ciddi bir ilişki aradığını söyledi o kadar samimi geliyodu ki inandım tek bir açık vermedi
hovardaysa bana bu kadar zaman harcamasaydı başkalarla takılsaydı

ayrıca aldatmak erkeklere özgü bi davranış değil kadınlarda aldatabiliyo bazen .bence her erkek aldatır konusuna yorun yapmak yerine insanlar neden aldatır diye konu açılsaydı ve yorum yapılsa hepimiz adına faydalı olur .bence bu açıdan bakmalıyız...
ihanet eden erkek sayısı kadınlardan fazla elbette.çünkü erkeğe herşeyin mübah olduğunu düşünen bir toplumuz malesef.kadınların bi kısmı sırf toplumsal baskı korkusundan aldatmıyor diğer kısım duygusal rahatsızlık duyar kötü bişey olduğunu bilir bu yüzden aldatmaz.eğer toplumsal baskı olmasaydı ben bu sayı eşit olurdu diye düşünüyorum.elbette kadınlarıda aldatmaya iten bazı sebepler var sonuçta insanız değil mi

bunu cidden inanarakmı söylediniz ..iyi ozaman kadınlarda aldatsın..ne olursa olsun aldatmak kötü bişey sebebi yok memnun değilse çeksin gitsin yolu açık..
ben hiç kimsenin aldatmaması taraftarıyım
arkadaşım benim ne düşündüğümün önemi yok hayatın gerçeklerini değiştiremiyoruz bunlar yaşanan şeyler malesef

canım bana ciddi bir ilişki aradığını söyledi o kadar samimi geliyodu ki inandım tek bir açık vermedi
hovardaysa bana bu kadar zaman harcamasaydı başkalarla takılsaydı

canım ben sana onu sen itmişsindir gibi bir imada bulunmadım sakın yanlış anlaşılmasın bazen öyle olur dedim herkes aynı şeyi yapmaz sen itmemişsindir belki ama onun gözü doymuyodur ne istediğini bilmiyodur düşüncesizdir anlatabiliyormuyum....

ben greeneyesegs'ten farkli dusunumuyorum.

Butun erkekler ayni, butun erkekler aldatir dusuncesine katilmiyorum. Aldatan erkegin oldugu kadariyla da aldatmayan, sevdigine veya sevgilisine sadik olan erkeler de var. Erkekleri savunur gibi bir baslayis olmaksizin, kadinlardan da cok aldatan var.. Aldatmak ne kadar aci bir ihanet olsada, ister erkek ister kadin, bunun bilinen veya bilinmeyen sebepler cok onemli. Evet, bazen aldatmanin nedeni bile olamiyor.. Aldatan kisi aldatilmis kisi kadar aci ceker. Bu sozum gonul isi pesinde kosan erkeklere degildir hanimlar.. ama optimist bakmakta fayda var. Ha ben demiyorum ki aldatan erkekleri alkislayalim diye..

canım ben sana onu sen itmişsindir gibi bir imada bulunmadım sakın yanlış anlaşılmasın bazen öyle olur dedim herkes aynı şeyi yapmaz sen itmemişsindir belki ama onun gözü doymuyodur ne istediğini bilmiyodur düşüncesizdir anlatabiliyormuyum....

arkadasin sevgilisin ne istedigini bilmiyor olabilir ama o kisi, ciddiye alinacak kadar olgun mu? ileriye donuk planmalarinda nasil yaklasiyor? yasi kac? Ozel sorunlari varmi? gibi sorularla biraz muhasebeye cekmek nasil olur? arkadasin sevgilisi tanimiyoruz, oyuzden buradan ha soyle yada boyle demek biraz pesimistce olur.. dediklerim yanlis anlasilmaz umarim

tabiki de aldatmak erkeklere mahsus değil.toplumumuz da cok örnek var insanlar nasıl bir ruh haline giriyorlarsa gözleri çocuklarını bile görmüyor kendi hayatlarını mahvetmek şöyle dursun o küçücük yüreklerde sızı bırakıyorlar işte ben buna dayanamıyorum düşünsenize "çocuğum baban bizi başka bi kadın için bıraktı " ya da "annen başka bir adam için bıraktı ":( bunları cok yakınlarım yasadı kolay bir durum değil.

Son düzenleme:

doymadı gözü virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusin her gün yeni biriyle kendini de başka tanıttı iyi ki kurtulmuşum diyorum
inşalah kızlar ona aynısını yapar

tabiki de aldatmak erkeklere mahsus değil.toplumumuz da cok örnek var insanlar nasıl bir ruh haline giriyorlarsa gözleri çocuklarını bile görmüyor kendi hayatlarını mahvetmek şöyle dursun o küçücük yüreklerde sızı bırakıyorlar işte ben buna dayanamıyorum düşünsenize "çocuğum baban bizi başka bi kadın için bıraktı " ya da "annen başka bir kadın için bıraktı ":( bunları cok yakınlarım yasadı kolay bir durum değil.

Evet, bir ruh bozlulugu mu artik ne ise insanin gozunun onune peder cekiyor ve birak esini cocugunu dusunecek kadar vicdanlari kalmiyor bu tip insanlarin.

Back
X