- Konu Sahibi seker_parem
eski topic sildim içerigi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bunu kendime soruyorum bazen cok safmıyım diye neden erkekler,sevgililerinden ya da eşlerinden yumuşak davrandıklarını görünce onu suistimal ediyolar bizlerin iyi niyetlerini kullanıyorlar.dün bende çok üzüldüğüm haberler aldım aldatmak ve aldanmak nediiir?
ben her erkeğin aynı olduğunu düşünmüyorum.
bazıları sırf vakit geçirmek için kendi deyimleriyle takılmak için güzel kadın gördüler mi dayanamazlar.
bazıları hayatının kadınını ararlar ve sevdilermi asla başka kadını kabullenemezler. başka hiçbir kadınla mutlu olamazlar.
bence tamamen kişilik ve ruh haliyle alakalı.birde aradığı herşeyi bir kadında buluyorsa başka kadına gerek görmez diye düşünüyorum yani her aldatmada erkekler hatalı olmayabilir bana göre.bazen biz kadınlarda erkekleri farkında olmadan başka kadınlara itebiliyoruz.biraz özeleştiri de yapmak gerektiğini düşünüyorum ben
ben her erkeğin aynı olduğunu düşünmüyorum.
bazıları sırf vakit geçirmek için kendi deyimleriyle takılmak için güzel kadın gördüler mi dayanamazlar.
bazıları hayatının kadınını ararlar ve sevdilermi asla başka kadını kabullenemezler. başka hiçbir kadınla mutlu olamazlar.
bence tamamen kişilik ve ruh haliyle alakalı.birde aradığı herşeyi bir kadında buluyorsa başka kadına gerek görmez diye düşünüyorum yani her aldatmada erkekler hatalı olmayabilir bana göre.bazen biz kadınlarda erkekleri farkında olmadan başka kadınlara itebiliyoruz.biraz özeleştiri de yapmak gerektiğini düşünüyorum ben
ben hiç kimsenin aldatmaması taraftarıyımbunu cidden inanarakmı söylediniz ..iyi ozaman kadınlarda aldatsın..ne olursa olsun aldatmak kötü bişey sebebi yok memnun değilse çeksin gitsin yolu açık..
canım bana ciddi bir ilişki aradığını söyledi o kadar samimi geliyodu ki inandım tek bir açık vermedi
hovardaysa bana bu kadar zaman harcamasaydı başkalarla takılsaydı
canım ben sana onu sen itmişsindir gibi bir imada bulunmadım sakın yanlış anlaşılmasın bazen öyle olur dedim herkes aynı şeyi yapmaz sen itmemişsindir belki ama onun gözü doymuyodur ne istediğini bilmiyodur düşüncesizdir anlatabiliyormuyum....
her erkek bi canavardir![]()
her erkek bi canavardir![]()
canım ben sana onu sen itmişsindir gibi bir imada bulunmadım sakın yanlış anlaşılmasın bazen öyle olur dedim herkes aynı şeyi yapmaz sen itmemişsindir belki ama onun gözü doymuyodur ne istediğini bilmiyodur düşüncesizdir anlatabiliyormuyum....
tabiki de aldatmak erkeklere mahsus değil.toplumumuz da cok örnek var insanlar nasıl bir ruh haline giriyorlarsa gözleri çocuklarını bile görmüyor kendi hayatlarını mahvetmek şöyle dursun o küçücük yüreklerde sızı bırakıyorlar işte ben buna dayanamıyorum düşünsenize "çocuğum baban bizi başka bi kadın için bıraktı " ya da "annen başka bir kadın için bıraktı "bunları cok yakınlarım yasadı kolay bir durum değil.