Her erkek ailesine düşkün müdür?

yesilkalp

Hayatın başında...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
2.826
4.095
133
Yaşım 19 sevgilim ise 20 ikimizde üniversitede okuyoruz ailelerimizden uzaktayız. Ben yurtta kalıyorum erkek arkadaşım ise öğrenci evinde kalıyor. Sorunum şu ki sevgilim aşırı derece ailesine bağımlı onlardan söz açıldığında kediden bir aslana dönüşüyor. Başta dalga geçiyordum bu durumla ama gittikçe sinir bozucu bir hal almaya başladı. Haftaiçi ikimizde yoğunuz sadece haftasonumuz var ve sevgilim okuldan sonra işe gidiyor o derece yoğun.
Bir gün Karşıyakaya gidelim dedik gittiğimiz an ailesi aramaya başladı gel yemek yiyelim diye ve o an beni bırakıp şehir değiştirdi ailesi çağırdığı için.Önemli bir durum olsa koşa koşa gitsin ama çok ağrıma gitti beni orada bırakması. Dün yine ailesinin yanına gitti babasının arabasını aldı işe giderken çok araç değiştirdiği için. Yarın ailesinin evinden iki sokak uzaktaki kursa kardeşini götürmek için yine şehir değiştirecekmiş, kardeşi 15 yaşında. Her haftasonu ailesinin yanında ve ben bu konu hakkında ağzımı açtığım an 'sana şu kadar saat vakit ayırdım aileme gidicem' diyor.Ve bunun gibi olaylar... Ben yorulmasın diye onunla bir yere çıkmazken neden böyle yapıyor? İnşallah düzgün anlatabilmişimdir. Hiç değişmeyecek değil mi?

cık cık hiç sanmıyorum değişeceğini aslında hani bu durumu 1-2 kere yaşansa anlarım .o yemek konusunda gitmesini de anlarım, ama kardeşini 2 sokak ötedeki kursa götürmek için şehir dışına geçmesi bu abartı işte ... araba kullanmayı çok sevdiği için yaptı desem hani yine de düşük ihtimal ya o zamanda ailede sorun olur ...

Sence değişir mi ? Burada kaç kişi değişir diye umut ederek evlendiğini yazdı bir bilsen iyi düşün . Bence değişmez

19-20 yasindasiniz bu konularla mi ugrasiyorsunuz. Ayrica sen hangi sıfatla ailesini cok gordugunu veya gitmemesini soyliceksin ki? Evlisinde eve mi gelmiyor sanki? Beğenmiyorsan bırakcaksın. Kimse zorla degismez. Her erkek aile manyagı degildir. Babamda, eşimde öyle bisey görmedim.

Eşim kırk yılda bir görüşür. Görüşmek istedikleri zaman bile bin tane bahane bulur.

Üniversitede anasına bu kadar bağımlı olanı da ilk kez gördüm. memlekette başka sevgilisi olmasın?

Kızmaya gerek yok belki bu yaz evlenirim onun için soruyorumdur çok anormal bir şey midir bu hanımefendi? Zorla değişsin demiş miyim? Hayır, değişir mi diye sormuşum. Sizin için sevindim bu durumu yaşamadığınıza :)

Insan tabiki de ailesine düşkün olmali. 20 yaş nedir ki? En cok ailesine ihtiyac duyduğu yaşlar.
Ve daha kucuksunuz bunlari düşünmeyin.

Ailesine düşkün olmak güzel birsey.. abartı durumlar olmadan..

Doğurup buyuteni ayda 1 arayan biri de olmasın.. Birey olamamis eşini çocuğunu geri plana iten biri de olmasın..

Bi h.sonu var onun ve ailesi de onu görmek ister o da onları.. size de vakit ayırır onlara da.. 2 sokak öteye araba ile götürme abes tabi bahane gibi geldi bana..

Soru okadar sacma ki soruya değil dusunce tarzına sinir oldum. Butun erkekler boyle mi,butun kadinlar soyle mi...
Arkadaş şu dünyada milyonlarca insan var, erkek var, kadın var. Seri üretim mi bu erkekler hepsi aynı olsun. Aynı anneden olma, aynı kültürde büyüyen 4 kardeş bile olsa karakterleri arasında uçurum kadar fark olabiliyor.

Ya da ivit cinim her erkek böyle alış kizim alis desek. Hmm hepsi boyleymis tamam ben bunu alayim bari mi diceksin.

Bu konuya acayip gıcık oldum. soruluş tarzından heralde bu kadar takılmazdım yoksa

Reactions: KV_

Tamam teşekkürler yorumunuz için :)

Buraya ne kadar takılıyorsun bilmiyorum ama şu açılan konulara bir bak derim

Bi insan üniversite çağında, hayatının baharında, derslere odaklanmak, gezip tozup eğlenmek dururken neden erkek arkadaşının ailesiyle arasındaki bağlarla ilgilenir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…